aneliq38
power user
Неактивен
Публикации: 430
Това е щастието
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #90 -: Февруари 15, 2011, 21:27:52 » |
Нагоре
|
Айде сега някой да ми каже. Логично ли е да пишеш в обявата си "пращам само с куриер" и в същото време до него се мъдри "само с предварително плащане" Аз ли нещо не разбрах или те не мой ми обяснят. Нали куриера си има наложен платеж. Сеа за 1 лев ли въпроса?
|
|
|
Активен
|
Бъдете коректни, аз винаги съм. Без записи в обявите!!! При интерес - на лични. В събота и неделя съм на работа, бъдете търпеливи.
|
|
|
vanila
new user
Неактивен
Публикации: 388
силен характер,но нежна по душа
|
|
« Отговор #91 -: Февруари 15, 2011, 21:32:05 » |
Нагоре
|
малииииииииииии мацки как се ядосах днес ,направо... тай убаво са ни резнали заплатите и ми излизат с някакви тъпи обяснения,че е само за този месец и т.н.Иде ми да ги финтирам.Сега мъжа ме понапива с винце да ми мине Ай мацки разпродавам долните си гащи и всичките ми топли чорапи,тамън за сезона са.Цени по договаряне Лошооооооо, купувам гащите,ако са с много дупки,че да съ проветрявам,оти поскъпна водата и няма да ги пера.На чорапите да им изрежеш пръстите,че не съм си скоро рязала ноктите...и тях ще взема.Ще спасим положението - не бой се че те мойте чорапи всичките са такива,да не ме мислиш за учерошна,а гаштите ми са СТРАХОТНИ,НЕОТРАЗИМИ И УНИКАЛНИ от Англия имам и от СССР ,но те са по-скъпи щото имат номезматична стойност тъй да се каже
|
|
|
Активен
|
|
|
|
aneliq38
power user
Неактивен
Това е щастието
|
|
« Отговор #92 -: Февруари 15, 2011, 21:38:32 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Бъдете коректни, аз винаги съм. Без записи в обявите!!! При интерес - на лични. В събота и неделя съм на работа, бъдете търпеливи.
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
Публикации: 880
|
|
« Отговор #93 -: Февруари 15, 2011, 21:39:24 » |
Нагоре
|
малииииииииииии мацки как се ядосах днес ,направо... тай убаво са ни резнали заплатите и ми излизат с някакви тъпи обяснения,че е само за този месец и т.н.Иде ми да ги финтирам.Сега мъжа ме понапива с винце да ми мине Ай мацки разпродавам долните си гащи и всичките ми топли чорапи,тамън за сезона са.Цени по договаряне Лошооооооо, купувам гащите,ако са с много дупки,че да съ проветрявам,оти поскъпна водата и няма да ги пера.На чорапите да им изрежеш пръстите,че не съм си скоро рязала ноктите...и тях ще взема.Ще спасим положението - не бой се че те мойте чорапи всичките са такива,да не ме мислиш за учерошна,а гаштите ми са СТРАХОТНИ,НЕОТРАЗИМИ И УНИКАЛНИ от Англия имам и от СССР ,но те са по-скъпи щото имат номезматична стойност тъй да се каже ЕЕЕЕЕЕЕЕ,скъпи,ама маркуви!Грабвам ги ,щи да 5лв. отгоре за СССР-ските.....ЖЕСТОКОООО и аз си уредих гъзъ да ми носи убавиня
|
|
|
Активен
|
не пазя ред на запис без да е подкрепен на ЛС коректна съм и очаквам същото
не пращам неща,които аз не бих си купила
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #94 -: Февруари 15, 2011, 21:41:53 » |
Нагоре
|
ТЦ,няма да й хареса - няма дупки,не е проскубано........
|
|
|
Активен
|
|
|
|
aneliq38
power user
Неактивен
Това е щастието
|
|
« Отговор #95 -: Февруари 15, 2011, 21:44:12 » |
Нагоре
|
И за ко служи за под ли за диван ли, за килим ли. не мой са уриентирам още И защо побяволите са толкоз дълги тез шиба..... линкове
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #96 -: Февруари 15, 2011, 21:49:36 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
vanila
new user
Неактивен
Публикации: 388
силен характер,но нежна по душа
|
|
« Отговор #97 -: Февруари 15, 2011, 21:51:46 » |
Нагоре
|
малииииииииииии мацки как се ядосах днес ,направо... тай убаво са ни резнали заплатите и ми излизат с някакви тъпи обяснения,че е само за този месец и т.н.Иде ми да ги финтирам.Сега мъжа ме понапива с винце да ми мине Ай мацки разпродавам долните си гащи и всичките ми топли чорапи,тамън за сезона са.Цени по договаряне Лошооооооо, купувам гащите,ако са с много дупки,че да съ проветрявам,оти поскъпна водата и няма да ги пера.На чорапите да им изрежеш пръстите,че не съм си скоро рязала ноктите...и тях ще взема.Ще спасим положението - не бой се че те мойте чорапи всичките са такива,да не ме мислиш за учерошна,а гаштите ми са СТРАХОТНИ,НЕОТРАЗИМИ И УНИКАЛНИ от Англия имам и от СССР ,но те са по-скъпи щото имат номезматична стойност тъй да се каже ЕЕЕЕЕЕЕЕ,скъпи,ама маркуви!Грабвам ги ,щи да 5лв. отгоре за СССР-ските.....ЖЕСТОКОООО и аз си уредих гъзъ да ми носи убавиня пращам ги утре,ам чорапките ша земиш ли,ей сега ги дооформих с ножичката да са ти по-удобни
|
|
|
Активен
|
|
|
|
stefani220609
Мария
power user
Неактивен
Публикации: 937
|
|
« Отговор #98 -: Февруари 15, 2011, 21:52:22 » |
Нагоре
|
И за ко служи за под ли за диван ли, за килим ли. не мой са уриентирам още И защо побяволите са толкоз дълги тез шиба..... линкове
Ето мъ и мен...... Измислих го,то това чудо е мултифункционално ,завиваш си с него дивана,като изпереш килима ,го слагаш на неговото место
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото !След запис изчаквам до 5часа,поставям оценки веднага след получаване на паричките или пратката!!!
|
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #100 -: Февруари 15, 2011, 21:57:11 » |
Нагоре
|
малииииииииииии мацки как се ядосах днес ,направо... тай убаво са ни резнали заплатите и ми излизат с някакви тъпи обяснения,че е само за този месец и т.н.Иде ми да ги финтирам.Сега мъжа ме понапива с винце да ми мине Ай мацки разпродавам долните си гащи и всичките ми топли чорапи,тамън за сезона са.Цени по договаряне Лошооооооо, купувам гащите,ако са с много дупки,че да съ проветрявам,оти поскъпна водата и няма да ги пера.На чорапите да им изрежеш пръстите,че не съм си скоро рязала ноктите...и тях ще взема.Ще спасим положението - не бой се че те мойте чорапи всичките са такива,да не ме мислиш за учерошна,а гаштите ми са СТРАХОТНИ,НЕОТРАЗИМИ И УНИКАЛНИ от Англия имам и от СССР ,но те са по-скъпи щото имат номезматична стойност тъй да се каже ЕЕЕЕЕЕЕЕ,скъпи,ама маркуви!Грабвам ги ,щи да 5лв. отгоре за СССР-ските.....ЖЕСТОКОООО и аз си уредих гъзъ да ми носи убавиня пращам ги утре,ам чорапките ша земиш ли,ей сега ги дооформих с ножичката да са ти по-удобни Взимам,ако са чуждестранни ,искам и кьопавиците да са ми в маркувку
|
|
|
Активен
|
|
|
|
aneliq38
power user
Неактивен
Това е щастието
|
|
« Отговор #101 -: Февруари 15, 2011, 21:59:43 » |
Нагоре
|
Кви забележки са тез? Нали шъ им режем пръстите и няма да имат тогаз проблем. Не заради друго, ама аз съм с плавници не с крака. Нося си 40 нонер и хич ама не ми требе плавник на лято
|
|
|
Активен
|
|
|
|
aneliq38
power user
Неактивен
Това е щастието
|
|
« Отговор #102 -: Февруари 15, 2011, 22:01:34 » |
Нагоре
|
едно малко ангелче горе срича айде на банбоните
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #103 -: Февруари 15, 2011, 22:04:31 » |
Нагоре
|
яла де,почерпи съ... щом се срамят гостинките,аз ще лапна едно бонбонче
|
|
|
Активен
|
|
|
|
aneliq38
power user
Неактивен
Това е щастието
|
|
« Отговор #104 -: Февруари 15, 2011, 22:06:02 » |
Нагоре
|
яла де,почерпи съ... щом се срамят гостинките,аз ще лапна едно бонбонче Нидей ма Бибке Те втора употреба. Не зарад друго. Миризма няма, ама..... Само за гости са
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|