eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
Неактивен
Публикации: 1473
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #195 -: Февруари 16, 2011, 20:10:01 » |
Нагоре
|
и аз я отърваф
Кое мъ отърва ,кърпата ли или некоя кувертюра ))))))))))
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
plamcho
new user
Неактивен
Публикации: 109
|
|
« Отговор #196 -: Февруари 16, 2011, 20:12:03 » |
Нагоре
|
аз се намесих, ама искам да попитам на някой случвало ли му се е да пише на един и същи потребител, че иска да купи нещо от него 2 различни пъти на лични и тзи потребител да не му обърне внимание, направо се чувствам ?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #197 -: Февруари 16, 2011, 20:15:37 » |
Нагоре
|
аз се намесих, ама искам да попитам на някой случвало ли му се е да пише на един и същи потребител, че иска да купи нещо от него 2 различни пъти на лични и тзи потребител да не му обърне внимание, направо се чувствам ? МОже ,на многу от тая група се е случвало споко ,мой да не тъ аресва дамата ве ..ИЛи ника ти да не и аресва ,причини доста .А влизала ли е в сайта .?? Щото на мен ми се е случвало да не ми отговарят но не са влизали в сайта и след като влезнат веднага ми отговарят>
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
plamcho
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #198 -: Февруари 16, 2011, 20:20:32 » |
Нагоре
|
аз се намесих, ама искам да попитам на някой случвало ли му се е да пише на един и същи потребител, че иска да купи нещо от него 2 различни пъти на лични и тзи потребител да не му обърне внимание, направо се чувствам ? МОже ,на многу от тая група се е случвало споко ,мой да не тъ аресва дамата ве ..ИЛи ника ти да не и аресва ,причини доста .А влизала ли е в сайта .?? Щото на мен ми се е случвало да не ми отговарят но не са влизали в сайта и след като влезнат веднага ми отговарят> о, това са 2 различни пъти(т.е. различни стоки от 1 потреб.), влизала е, сигурно не ме ХаРесва, ама се чудя по какво
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #199 -: Февруари 16, 2011, 20:23:39 » |
Нагоре
|
аз се намесих, ама искам да попитам на някой случвало ли му се е да пише на един и същи потребител, че иска да купи нещо от него 2 различни пъти на лични и тзи потребител да не му обърне внимание, направо се чувствам ? МОже ,на многу от тая група се е случвало споко ,мой да не тъ аресва дамата ве ..ИЛи ника ти да не и аресва ,причини доста .А влизала ли е в сайта .?? Щото на мен ми се е случвало да не ми отговарят но не са влизали в сайта и след като влезнат веднага ми отговарят> о, това са 2 различни пъти(т.е. различни стоки от 1 потреб.), влизала е, сигурно не ме ХаРесва, ама се чудя по какво Явно е тъй ,ама оти не тъ аресвъ и ние няма как дъ знаем.Ама да не си продавала някоя бабина черга ,тя да се е записала и ти да не си спазила реда .Аку таквоз нящу ,имам една черга у мазето утре ша ти я донеса ) Надявам се че разбираш шегата ,затова си позволявам да ти пиша така..
|
|
|
Активен
|
|
|
|
plamcho
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #200 -: Февруари 16, 2011, 20:38:55 » |
Нагоре
|
аз се намесих, ама искам да попитам на някой случвало ли му се е да пише на един и същи потребител, че иска да купи нещо от него 2 различни пъти на лични и тзи потребител да не му обърне внимание, направо се чувствам ? МОже ,на многу от тая група се е случвало споко ,мой да не тъ аресва дамата ве ..ИЛи ника ти да не и аресва ,причини доста .А влизала ли е в сайта .?? Щото на мен ми се е случвало да не ми отговарят но не са влизали в сайта и след като влезнат веднага ми отговарят> о, това са 2 различни пъти(т.е. различни стоки от 1 потреб.), влизала е, сигурно не ме ХаРесва, ама се чудя по какво Явно е тъй ,ама оти не тъ аресвъ и ние няма как дъ знаем.Ама да не си продавала някоя бабина черга ,тя да се е записала и ти да не си спазила реда .Аку таквоз нящу ,имам една черга у мазето утре ша ти я донеса ) Надявам се че разбираш шегата ,затова си позволявам да ти пиша така.. абе ясно повече няма да се моля , ще си нося мойте парцалки, споко то това ни остава да се шегуваме иначе... , малко цикля и се бавя!Хайде д0оо утре
|
|
|
Активен
|
|
|
|
vesi1977
new user
Неактивен
Публикации: 198
|
|
« Отговор #201 -: Февруари 16, 2011, 20:42:04 » |
Нагоре
|
и аз я отърваф
Кое мъ отърва ,кърпата ли или некоя кувертюра )))))))))) кърпата - дажи ни можаф да я съзра
|
|
|
Активен
|
Съпруг - това е човек, който помага на жената да преодолява трудности, за които тя и не би подозирала че съществуват, ако не се беше омъжила за него!
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
Публикации: 880
|
|
« Отговор #202 -: Февруари 16, 2011, 20:49:18 » |
Нагоре
|
Отнема ме за малко и сума ти матрял изпуснах Ни кърпа видех,Еира ако още я сърбят пръстите- и нея ша я пропусна скоро...............после кат ззаспът калпазаните ще гледам да вляза в час!!!
|
|
|
Активен
|
не пазя ред на запис без да е подкрепен на ЛС коректна съм и очаквам същото
не пращам неща,които аз не бих си купила
|
|
|
vanila
new user
Неактивен
Публикации: 388
силен характер,но нежна по душа
|
|
« Отговор #203 -: Февруари 16, 2011, 22:00:40 » |
Нагоре
|
въх,убихтя ма.Вий сума ти и страници сте описали,докат изчета се препотих. И кво сега нема кърпа за мене,даж не я зърнах да порадвам окото.Ко друго отървах,а?На море ша заминава ли някой да ме земе кат ръчен багаж.Де сте брййййййй
|
|
|
Активен
|
|
|
|
dezzzy
new user
Неактивен
Публикации: 85
|
|
« Отговор #204 -: Февруари 16, 2011, 23:04:52 » |
Нагоре
|
Не се карайте-ще разровя на баба скрина за още такива кърпи-неповторими аксесУари към тУалета-цитирам Eria, благодарим за посрещането кажете сега какво искате да ви почерпя като новодошла и много поздрави от Плеен д`ге
|
|
|
Активен
|
Когато танцуваш с Дявола, внимавай да не объркаш стъпките
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #205 -: Февруари 16, 2011, 23:10:02 » |
Нагоре
|
ай,добре сме те заварили дай някой старовремски банбон,че нашите свършиха отрано
|
|
|
Активен
|
|
|
|
dezzzy
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #206 -: Февруари 16, 2011, 23:15:54 » |
Нагоре
|
Е тез си ги обичам от малка да си похапвам та викам да ви почерпя
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #207 -: Февруари 16, 2011, 23:20:25 » |
Нагоре
|
Е тез си ги обичам от малка да си похапвам та викам да ви почерпя Бравос,уцели!! Ся ми е паднало да лапам докато другите спинкат,че иначе като е голяма тарапаната се бием по пръстите
|
|
|
Активен
|
|
|
|
dezzzy
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #208 -: Февруари 16, 2011, 23:32:03 » |
Нагоре
|
Е тез си ги обичам от малка да си похапвам та викам да ви почерпя Бравос,уцели!! Ся ми е паднало да лапам докато другите спинкат,че иначе като е голяма тарапаната се бием по пръстите хахаха еее знаех си аз! Ама трябва и нещУ алкохолно да има, не върви иначе, ама само по едно малкУ,че да не станем като катерицата после
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен