eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
Неактивен
Публикации: 1473
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #210 -: Февруари 17, 2011, 08:53:31 » |
Нагоре
|
Добро ютро вааа ,аре стига сте спали !!
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
Фло
Глобален Модератор
Moderator
power user
Неактивен
Публикации: 11272
|
|
« Отговор #211 -: Февруари 17, 2011, 08:56:00 » |
Нагоре
|
Специално за Бибка тия банбони. Трънда ли са грънда ли са кой ти знае. Дърти ама хубави бяха. Да Ви напомня, че си чакам Карам Му и Лакта ама от старо време.
|
|
|
Активен
|
Нищо на света не заслужава и пет минути тъга!
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
Публикации: 880
|
|
« Отговор #212 -: Февруари 17, 2011, 08:56:30 » |
Нагоре
|
ЕЕЕЕЕЕЕЕ,лигли добрютрооо Ко стана с Марчето - не се яви да каже ша переме ли,ша са къпеме ли? И тутун нема кой да даде.... Снощи ме оставихте да се мъчим тука с едни питиета ,едвам станах сега
|
|
|
Активен
|
не пазя ред на запис без да е подкрепен на ЛС коректна съм и очаквам същото
не пращам неща,които аз не бих си купила
|
|
|
Фло
Глобален Модератор
Moderator
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #213 -: Февруари 17, 2011, 09:00:30 » |
Нагоре
|
ЕЕЕЕЕЕЕЕ,лигли добрютрооо Ко стана с Марчето - не се яви да каже ша переме ли,ша са къпеме ли? И тутун нема кой да даде.... Снощи ме оставихте да се мъчим тука с едни питиета ,едвам станах сега Отваряй Бибке вратата, че идат!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
nalika
new user
Неактивен
Публикации: 133
|
|
« Отговор #214 -: Февруари 17, 2011, 09:04:44 » |
Нагоре
|
Добрютро и от мен Бибка,бърже отварай вратата,че гърците къртата вратата
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото от другите. Пращам след плащане,плащам преди пращане,но само на потребители с поне 5 положителни оценки. При покупка на 3 от моите неща 10% отстъпка При покупка на 4 и повече от моите неща 15% отстъпка Пощенските се поемат от купувача,освен ако изрично не съм посочила обратното. Моля поставяйте оценки,аз го правя. Моля,записвайте се в обявата.Спазвам реда на записване за да няма сърдити.Пазя ред 24ч.
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #215 -: Февруари 17, 2011, 09:06:27 » |
Нагоре
|
ИХААА,ще ми стигнат до напролет Благодаря,шефке Ся слизам до мазата да ровя из кашоните за някое изостанало МУ
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Фло
Глобален Модератор
Moderator
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #216 -: Февруари 17, 2011, 09:11:22 » |
Нагоре
|
ИХААА,ще ми стигнат до напролет Благодаря,шефке Ся слизам до мазата да ровя из кашоните за някое изостанало МУ Ааа и аз съм човек. Не съм шефка. Внимавай у мазата дан са препънеш у някоя реликва, че да я нараниш!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #217 -: Февруари 17, 2011, 09:13:49 » |
Нагоре
|
А се спънах у нещо ценно - веднага ще го довлача тук някой лев да му взема - все пак криза е ,децата трябва да ядат...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
Неактивен
Публикации: 1473
|
|
« Отговор #218 -: Февруари 17, 2011, 09:25:56 » |
Нагоре
|
Саму да кажъ ,че ази съм мноуу Убидена и днес няма да писвам тук ,даже и утре .. Ще ида на таванската стая да търса нещу за продажба ,че съм е закъсала с парите . )
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
dezzzy
new user
Неактивен
Публикации: 85
|
|
« Отговор #219 -: Февруари 17, 2011, 09:27:18 » |
Нагоре
|
Добрю утрууууу Бибка, ми аз ти казах да пийм само по едно,ама ти не-сега как няма те боли главата Да ви се представя все пак-Аз съм Деси от Плевен, 27 години, обвързана от 5 години, нямам брак, но пък се надявам скоро да стана горда мама( то трябва и да се работи по въпроса де),в сайта влизам от няколко месеца да зяпам и пазарувам понякога, случайно попаднах на форума и на вашата тема и реших да се включа, че гледам купон става тука -ще ме приемете ли в колектива
|
|
|
Активен
|
Когато танцуваш с Дявола, внимавай да не объркаш стъпките
|
|
|
Фло
Глобален Модератор
Moderator
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #220 -: Февруари 17, 2011, 09:28:13 » |
Нагоре
|
Саму да кажъ ,че ази съм мноуу Убидена и днес няма да писвам тук ,даже и утре .. Ще ида на таванската стая да търса нещу за продажба ,че съм е закъсала с парите . ) Запомни какво написа. При една следваща твоя дума написана ще идеш на ваканция на тавана. Само си вземи с теб оная печка с единия реотан да не те мислим.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #221 -: Февруари 17, 2011, 09:28:47 » |
Нагоре
|
Ако си с жълта книжка си за тук без приемен изпит
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #222 -: Февруари 17, 2011, 09:30:34 » |
Нагоре
|
Саму да кажъ ,че ази съм мноуу Убидена и днес няма да писвам тук ,даже и утре .. Ще ида на таванската стая да търса нещу за продажба ,че съм е закъсала с парите . ) С какво та Убидихме мъъъ,квот не поиска на промоция-таквоз не получи! Ко искаш от назе....зелена бира ли да ти отворим?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
aneliq38
power user
Неактивен
Публикации: 430
Това е щастието
|
|
« Отговор #224 -: Февруари 17, 2011, 09:31:59 » |
Нагоре
|
Саму да кажъ ,че ази съм мноуу Убидена и днес няма да писвам тук ,даже и утре .. Ще ида на таванската стая да търса нещу за продажба ,че съм е закъсала с парите . ) Запомни какво написа. При една следваща твоя дума написана ще идеш на ваканция на тавана. Само си вземи с теб оная печка с единия реотан да не те мислим. Ааааааааа нейната е по-модерна без реотани е
|
|
|
Активен
|
Бъдете коректни, аз винаги съм. Без записи в обявите!!! При интерес - на лични. В събота и неделя съм на работа, бъдете търпеливи.
|
|
|
|
|