dezzzy
new user
Неактивен
Публикации: 85
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #225 -: Февруари 17, 2011, 09:33:33 » |
Нагоре
|
Ми не искаха в Карлуково, преди години ходихме на една хижа там и половинката вика, че ша ма остай там, ама ме върнаха-прекалено тежък случай съм била та той си ма прибра обратно
|
|
|
Активен
|
Когато танцуваш с Дявола, внимавай да не объркаш стъпките
|
|
|
aneliq38
power user
Неактивен
Публикации: 430
Това е щастието
|
|
« Отговор #226 -: Февруари 17, 2011, 09:33:51 » |
Нагоре
|
Ако си с жълта книжка си за тук без приемен изпит Жълтото ми взе да избледнява. Какво значи? Това не беше за теб ами за дъ гето ама щот ти чезне жълтото значи си за тук и ти. Ние само отявлени далтонисти сме тук
|
|
|
Активен
|
Бъдете коректни, аз винаги съм. Без записи в обявите!!! При интерес - на лични. В събота и неделя съм на работа, бъдете търпеливи.
|
|
|
aneliq38
power user
Неактивен
Това е щастието
|
|
« Отговор #227 -: Февруари 17, 2011, 09:36:11 » |
Нагоре
|
забравих да кажа Добрю утрооооооо Ами направо през глава с Фло се заговорих айде и от мен за тези с главоболие
|
|
|
Активен
|
Бъдете коректни, аз винаги съм. Без записи в обявите!!! При интерес - на лични. В събота и неделя съм на работа, бъдете търпеливи.
|
|
|
aneliq38
power user
Неактивен
Това е щастието
|
|
« Отговор #228 -: Февруари 17, 2011, 09:37:22 » |
Нагоре
|
Мименце к'во стана. Шъ съ перем ли или няма дан се развалят дреите
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
Неактивен
Публикации: 1473
|
|
« Отговор #229 -: Февруари 17, 2011, 10:33:08 » |
Нагоре
|
Саму да кажъ ,че ази съм мноуу Убидена и днес няма да писвам тук ,даже и утре .. Ще ида на таванската стая да търса нещу за продажба ,че съм е закъсала с парите . ) Запомни какво написа. При една следваща твоя дума написана ще идеш на ваканция на тавана. Само си вземи с теб оная печка с единия реотан да не те мислим. ОФФФФФФ
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
vanila
new user
Неактивен
Публикации: 388
силен характер,но нежна по душа
|
|
« Отговор #230 -: Февруари 17, 2011, 10:42:30 » |
Нагоре
|
Ако си с жълта книжка си за тук без приемен изпит на мойта й изтече срока,де да я подновя ъъъ?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
vanila
new user
Неактивен
Публикации: 388
силен характер,но нежна по душа
|
|
« Отговор #231 -: Февруари 17, 2011, 10:45:10 » |
Нагоре
|
Саму да кажъ ,че ази съм мноуу Убидена и днес няма да писвам тук ,даже и утре .. Ще ида на таванската стая да търса нещу за продажба ,че съм е закъсала с парите . ) Запомни какво написа. При една следваща твоя дума написана ще идеш на ваканция на тавана. Само си вземи с теб оная печка с единия реотан да не те мислим. ОФФФФФФ како мъ,на кого ме оставиийй.Кой ша ми купува гащите сеа
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #232 -: Февруари 17, 2011, 11:06:11 » |
Нагоре
|
Саму да кажъ ,че ази съм мноуу Убидена и днес няма да писвам тук ,даже и утре .. Ще ида на таванската стая да търса нещу за продажба ,че съм е закъсала с парите . ) Запомни какво написа. При една следваща твоя дума написана ще идеш на ваканция на тавана. Само си вземи с теб оная печка с единия реотан да не те мислим. ОФФФФФФ како мъ,на кого ме оставиийй.Кой ша ми купува гащите сеа Аз няма да тъ остава мъъъ все зъ вас ша си мислъъъ ,Утръ ша одъ до Сандански да почина 3 дни ама няма да пропускам да въ чета и гледам офертите ..Иде лято а ази си немам дрешки оти съм станала като свиня трябва да си купя.
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
Публикации: 880
|
|
« Отговор #233 -: Февруари 17, 2011, 11:49:56 » |
Нагоре
|
От нази ли ша почиваш или на почивка с чорапогащника на дупките?
|
|
|
Активен
|
не пазя ред на запис без да е подкрепен на ЛС коректна съм и очаквам същото
не пращам неща,които аз не бих си купила
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #234 -: Февруари 17, 2011, 12:01:34 » |
Нагоре
|
От нази ли ша почиваш или на почивка с чорапогащника на дупките? Кък от вази мъъ ,аз си ва обичам ) Ще ида малко да поспортувам с дупчиния чорапогащник и гащурките с крачолки .Аку е ладну ша облека палтоту-килим:)
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #235 -: Февруари 17, 2011, 12:05:37 » |
Нагоре
|
Дооооообре! Щом е за секс-туризъм ти разрешаваме да отсъстваш.Аку найдеме нещу кат за тебе,ще криеме под езика- да ти пазим кат се върнеш да имаш премяна
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #236 -: Февруари 17, 2011, 19:13:24 » |
Нагоре
|
Странно нема никой вкъщи !! КО става бе ора ,аз сядам да пия винце и въ чакам . Днес нямах време да търся примоции ама сега ша погледна )
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #237 -: Февруари 17, 2011, 19:13:34 » |
Нагоре
|
Дека сте,бе откаченячкииии?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #238 -: Февруари 17, 2011, 19:16:11 » |
Нагоре
|
Я,как наравно мислим .Аз гъвратнах две ракийки и куту заспат дечурлята идвам.Днес много постно-никой нема вкъщи цел ден....
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #239 -: Февруари 17, 2011, 19:34:06 » |
Нагоре
|
Я,как наравно мислим .Аз гъвратнах две ракийки и куту заспат дечурлята идвам.Днес много постно-никой нема вкъщи цел ден.... МНоуу рану ги опна ма двете ракийки ,ази необичам вину затова всяка вечер го пия ) По малко да поема
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|