|
bibkaribka
power user
Неактивен
Публикации: 880
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #256 -: Февруари 17, 2011, 22:17:55 » |
Нагоре
|
не ми съ отваря линка с четката,ся с къво ша мия бидона със зелето?
|
|
|
Активен
|
не пазя ред на запис без да е подкрепен на ЛС коректна съм и очаквам същото
не пращам неща,които аз не бих си купила
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #257 -: Февруари 17, 2011, 22:19:43 » |
Нагоре
|
Така ми се играеше сега тенис на маса,ма докато си допия ракията - те го продали
|
|
|
Активен
|
|
|
|
stefani220609
Мария
power user
Неактивен
Публикации: 937
|
|
« Отговор #258 -: Февруари 17, 2011, 22:27:54 » |
Нагоре
|
не ми съ отваря линка с четката,ся с къво ша мия бидона със зелето? бибке маркирай си целия линк така ще го отвориш
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото !След запис изчаквам до 5часа,поставям оценки веднага след получаване на паричките или пратката!!!
|
|
|
stefani220609
Мария
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #259 -: Февруари 17, 2011, 22:28:53 » |
Нагоре
|
Така ми се играеше сега тенис на маса,ма докато си допия ракията - те го продали Е,зарежи ракийката Бибке изтърваш примоциите
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото !След запис изчаквам до 5часа,поставям оценки веднага след получаване на паричките или пратката!!!
|
|
|
|
|
dezzzy
new user
Неактивен
Публикации: 85
|
|
« Отговор #262 -: Февруари 17, 2011, 23:38:54 » |
Нагоре
|
еее ма то много убуу това заведение-как съм пропуснала да ида там да ударя един тенис на маса, те пък го затварят пуууу
|
|
|
Активен
|
Когато танцуваш с Дявола, внимавай да не объркаш стъпките
|
|
|
desiplamen
Mama na Krisi
power user
Неактивен
Публикации: 911
Може да отсъствам2 дни!Моля да ме разберете
|
|
« Отговор #263 -: Февруари 18, 2011, 00:07:16 » |
Нагоре
|
еее ма то много убуу това заведение-как съм пропуснала да ида там да ударя един тенис на маса, те пък го затварят пуууу Момичетааааа,заглавието на темата е точно,като за вас!!!!!Спуках се от смях!!!
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам коректност и от Вас! Първият дал адрес на лични е с предимство! Моля не ми изпращайте боклуци,които трябва да изхвърля аз вместо Вас!!Пиша оценки,правете го и Вие!!
|
|
|
dezzzy
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #264 -: Февруари 18, 2011, 00:36:15 » |
Нагоре
|
направо я взимам, така ще ми стои малииии, а отдолу ще си сложа един бял сутиен така да ми прозира ммм секси
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
Неактивен
Публикации: 1473
|
|
« Отговор #265 -: Февруари 18, 2011, 07:49:56 » |
Нагоре
|
Добро ютро ваа ,ееееее до никое си време седите и обирате примоциите ,неможе така .САмо не разбрах за мен кое остана ,старите пари и ази имам мноуууу взимайте ги ,ама тази шаренката ризка е за мен многу ша ми вурвии с дупчения чорапогащник.. Бибкее дан не съ напи ма ,днес ша тъ цепи една главааааааа .. Честито на Стефани ,ай да си оперем гащурите не да ги пускаме мръсни тук )
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
dezzzy
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #266 -: Февруари 18, 2011, 08:01:08 » |
Нагоре
|
Добро ютро ваа ,ееееее до никое си време седите и обирате примоциите ,неможе така .САмо не разбрах за мен кое остана ,старите пари и ази имам мноуууу взимайте ги ,ама тази шаренката ризка е за мен многу ша ми вурвии с дупчения чорапогащник.. Бибкее дан не съ напи ма ,днес ша тъ цепи една главааааааа .. Честито на Стефани ,ай да си оперем гащурите не да ги пускаме мръсни тук ) E тука вече стана боя-ризката аз съм си я преплюла! Не я давам!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
Неактивен
Публикации: 1473
|
|
« Отговор #267 -: Февруари 18, 2011, 08:18:36 » |
Нагоре
|
Добро ютро ваа ,ееееее до никое си време седите и обирате примоциите ,неможе така .САмо не разбрах за мен кое остана ,старите пари и ази имам мноуууу взимайте ги ,ама тази шаренката ризка е за мен многу ша ми вурвии с дупчения чорапогащник.. Бибкее дан не съ напи ма ,днес ша тъ цепи една главааааааа .. Честито на Стефани ,ай да си оперем гащурите не да ги пускаме мръсни тук ) E тука вече стана боя-ризката аз съм си я преплюла! Не я давам! Нема да е ,ази ша дам левче отгоре и ша е взема ,мноуу ша ми върви на тоалета ..Малку ша ми е голяма ,но нека да е с переспектива аку понапълнея още:))
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
stefani220609
Мария
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #268 -: Февруари 18, 2011, 08:48:33 » |
Нагоре
|
Добро утро ,който спал-спал ,който.... За заведението намерих Микрофон,ама пивица няма ме http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?mikrofon&product=71164&cat=123Имаме си малко антики календарчета -"Дайте предложения за цена....202броя са.0.50 лв за брой. "Тя цената им е ясна, ама пак може да предложите нещичко . На някой от много писане, ако му се скапала клавиатурата и мишката ,ей ви на примоция малко скъпа ама....... http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?klaviatura+i+mishka&product=79469&cat=123
|
|
« Последна редакция: Февруари 18, 2011, 08:51:34 от stefani220609 »
|
Активен
|
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #269 -: Февруари 18, 2011, 08:49:40 » |
Нагоре
|
Добрутруууу,нищо не ме боли мъъъ.Аз не се напивам - професионалист съм .Отивам да си бръкна в очите и да пия едно кайве.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|