|
eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
Неактивен
Публикации: 1473
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #301 -: Февруари 18, 2011, 13:39:30 » |
Нагоре
|
Аааааа ,Благодаря за бързата намеса ..Сигурно жената от скъпото е взела та затуй толкоз е дава .Тря да вида у нашата печатница ,мой бе зпари да е има с ТВЪРДИ КОРИЦИ те вдигат мноууу цената.. По една проста сметка требва да е дава ,около 23лв ама както и да е ази с математиката ич не съм добре ,нищо че съм управител в заведение )
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
|
aneliq38
power user
Неактивен
Публикации: 430
Това е щастието
|
|
« Отговор #303 -: Февруари 18, 2011, 13:44:54 » |
Нагоре
|
Аааааа ,Благодаря за бързата намеса ..Сигурно жената от скъпото е взела та затуй толкоз е дава .Тря да вида у нашата печатница ,мой бе зпари да е има с ТВЪРДИ КОРИЦИ те вдигат мноууу цената.. По една проста сметка требва да е дава ,около 23лв ама както и да е ази с математиката ич не съм добре ,нищо че съм управител в заведение ) То за туй нали калкулатори са измислени. А пари нъл можеш да бройш. Айде не се коси и без туъ не сме толкоз ЕнтЕлегентни че да си купим такваз книга. Или ти я искаш да си подпираш трикракото бюфетче?
|
|
|
Активен
|
Бъдете коректни, аз винаги съм. Без записи в обявите!!! При интерес - на лични. В събота и неделя съм на работа, бъдете търпеливи.
|
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #305 -: Февруари 18, 2011, 13:46:45 » |
Нагоре
|
Аууууу мноуууу са шик ,ей ти и едни тиранти подходящи за ризките и те са унисекс кат ризките:)) http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?Tiranti-+tymnosini%2C+shiroki&product=14324&cat=28
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
aneliq38
power user
Неактивен
Това е щастието
|
|
« Отговор #306 -: Февруари 18, 2011, 13:47:52 » |
Нагоре
|
То тук май всички сме по 50 кила ама може да ги вземем че кат гледам ефтинджьос са си.
|
|
|
Активен
|
Бъдете коректни, аз винаги съм. Без записи в обявите!!! При интерес - на лични. В събота и неделя съм на работа, бъдете търпеливи.
|
|
|
|
aneliq38
power user
Неактивен
Това е щастието
|
|
« Отговор #308 -: Февруари 18, 2011, 13:49:47 » |
Нагоре
|
Ауууууу кат го видях и се сетих за детството си. Айде по този повод да почерпя
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #309 -: Февруари 18, 2011, 13:50:41 » |
Нагоре
|
Аааааа ,Благодаря за бързата намеса ..Сигурно жената от скъпото е взела та затуй толкоз е дава .Тря да вида у нашата печатница ,мой бе зпари да е има с ТВЪРДИ КОРИЦИ те вдигат мноууу цената.. По една проста сметка требва да е дава ,около 23лв ама както и да е ази с математиката ич не съм добре ,нищо че съм управител в заведение ) То за туй нали калкулатори са измислени. А пари нъл можеш да бройш. Айде не се коси и без туъ не сме толкоз ЕнтЕлегентни че да си купим такваз книга. Или ти я искаш да си подпираш трикракото бюфетче? Не мъъъъ ,ша си я подреда на тойлетката оти си немам нищу на нея ,страй ма е аку туря нящо да не падне:)
|
|
|
Активен
|
|
|
|
aneliq38
power user
Неактивен
Това е щастието
|
|
« Отговор #310 -: Февруари 18, 2011, 13:50:57 » |
Нагоре
|
НИКОЙ ДА НЕ ГИ ПИПА ,тез си ги наплювам и аз ша ги пазря ,ама цената нещо бе ще се разберем сякаш И аз много им фърлих око ама 15лв нееееееее. Не давам шъ си намера други по-йофтини. И като й гледам изискванията на новата дулсинея шъ ти много трудно да съ разбереш
|
|
« Последна редакция: Февруари 18, 2011, 13:52:40 от aneliq38 »
|
Активен
|
|
|
|
stefani220609
Мария
power user
Неактивен
Публикации: 937
|
|
« Отговор #311 -: Февруари 18, 2011, 13:51:28 » |
Нагоре
|
таз мацка rumi1961 взе да ме съмнява с тези обяви ,до обяд да не би да пазари от марково ароматните магазини и следобед да ни зарибява с нова стока http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?perdeta&product=94973&cat=124
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото !След запис изчаквам до 5часа,поставям оценки веднага след получаване на паричките или пратката!!!
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #312 -: Февруари 18, 2011, 13:53:10 » |
Нагоре
|
Аре отстъпвам ви кожуха нооооооооооооо ето ви изненадата КОЙ СИ НЕМА РОГИ ,ТЕ МУУ. http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?Roga+ot+sryndak&product=13930&cat=68
|
|
|
Активен
|
|
|
|
stefani220609
Мария
power user
Неактивен
Публикации: 937
|
|
« Отговор #313 -: Февруари 18, 2011, 13:54:00 » |
Нагоре
|
НИКОЙ ДА НЕ ГИ ПИПА ,тез си ги наплювам и аз ша ги пазря ,ама цената нещо бе ще се разберем сякаш И аз много им фърлих око ама 15лв нееееееее. Не давам шъ си намера други по-йофтини. ша напрайм преговор ,аку нище на 5 лв че неска мъжо толкоз ми остай (хихих ) и трябва да се впиша в бюджета че е криза
|
|
« Последна редакция: Февруари 18, 2011, 14:00:46 от stefani220609 »
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото !След запис изчаквам до 5часа,поставям оценки веднага след получаване на паричките или пратката!!!
|
|
|
aneliq38
power user
Неактивен
Това е щастието
|
|
« Отговор #314 -: Февруари 18, 2011, 13:54:22 » |
Нагоре
|
Ауууууу верно бе Миме. Нии у нас ги имаме същите. От Оказион са купени. Много на далавера. Ама тя много лев им иска нии за 7лв ги отмъкнахма
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|