eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
Неактивен
Публикации: 1473
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #420 -: Февруари 19, 2011, 12:16:24 » |
Нагоре
|
Оффф има една в другата тема мноуу ме дразни ,както скоро Бибка писа Гита номер две..Въздържам се да не и пиша защото нали мъ знайте колко съм остра в езика.. http://www.bgdomakinq.com/forum/index.php?topic=1133.15Те вижте за кво става дума!!
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #422 -: Февруари 19, 2011, 12:21:51 » |
Нагоре
|
Да бе и аз я четох вчера . Това е направо.............. Как може така да правят тия хора незнам Това да за търговийката ,но изказването на потрбителката СОНЯ е чудо ,тя самата иска да прай търговийка и защитава търговците
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
|
stefani220609
Мария
power user
Неактивен
Публикации: 937
|
|
« Отговор #424 -: Февруари 19, 2011, 12:30:22 » |
Нагоре
|
Айде стига сме ядосвали на просия акъл на някои ! Ето малко "обечки" за сватбата да сме убави http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?puheni+obechki+-+2lv&product=141511&cat=27
|
|
« Последна редакция: Февруари 19, 2011, 12:44:18 от Хуан Куеста »
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото !След запис изчаквам до 5часа,поставям оценки веднага след получаване на паричките или пратката!!!
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #425 -: Февруари 19, 2011, 12:34:25 » |
Нагоре
|
КОй чел чел ,без коментар
|
|
« Последна редакция: Февруари 19, 2011, 12:48:16 от eria »
|
Активен
|
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #426 -: Февруари 19, 2011, 12:35:29 » |
Нагоре
|
УУУУ чудни съ ,за мен синичките оти тоалета ми е такъв ..Пъ за 2 кинта кво му плащаш
|
|
« Последна редакция: Февруари 19, 2011, 12:44:03 от Хуан Куеста »
|
Активен
|
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #427 -: Февруари 19, 2011, 12:50:04 » |
Нагоре
|
http://www.bgdomakinq.com/showcat.php?cat=500&ppuser=6770Туй ми намирсва на явна търговия .Шефееееееее къде си !!?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
stefani220609
Мария
power user
Неактивен
Публикации: 937
|
|
« Отговор #428 -: Февруари 19, 2011, 12:59:04 » |
Нагоре
|
Oхо доста мирише <айде санкция > тук не е пазар
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото !След запис изчаквам до 5часа,поставям оценки веднага след получаване на паричките или пратката!!!
|
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #430 -: Февруари 19, 2011, 13:18:23 » |
Нагоре
|
Пу едните за мен по ефтинките разбирасе ..
|
|
|
Активен
|
|
|
|
vivival
power user
Неактивен
Публикации: 1198
|
|
« Отговор #431 -: Февруари 19, 2011, 13:54:54 » |
Нагоре
|
В очисе ми си вляла като сýшка, сърцесо ми са свило на тукмáк. Спóменам ли твойта бяла гушка отсúцат са ногúсе от мерак.
С мулено в баирян, ако ида, брадвана удрúвам хавая. Нáдвечер дали ша да та видя, дали ша мога пак да зáспя я.
На скáлана на плявняна са дрáпнах, надзирам са нах вашиян килер. Две- три зáлоги от вéчерана хапнах и чакам цала нощ от теб хабер.
В нидяля ненаýздав та скитáсах, в коритоно са копеше... примрях. От скалана са сяйнах и са прáснах; чáбуджак ма втресе... заболях.
Зьо ли ма щиш любе Жулието! (Тъй та корстих - дá си Рада ти) За смях съм станал вейке на людéте и нящо в корéмъс ма “върти”.
И Дýньово ми мяса на Верóна. Сукáкън ми са гльода като рай. И драга ми е шúпкана, дерьона, пък бáлносо... дали ша има край!
Зьо ли ма щиш Радо - Жулието? Дъли да та грабна вечерос! Със теб през две села и в трето, или... воже ша си турям на вратос! Монолог на Жулиета от Дýньово
Ага та вúдям все ми прималúва. От баúрян ти са врáщаш с твар дървá. И криям са зад ýйкована слива, и руках та , пък ти са ни узвá.
Със солзи торчам в кьóшкян да са мýшна, поплáквам си на две, на три. Страх ма е бубáйко да не слуша, чи може кéлян пак да му възврú.
С бубáйка ти наплéтаха са здраво, попóржиха жихан мильлéть. На вáшен жинс и коте си не дава! Какóв е соя пусти мой късметь!
И солзисе във грúшкаса ми капят. С рáпта ма залисват, със изметь. От сяя пусти тятькови хасáпя животяс ми е бално и изеть!
Налята ма да идам във баúрян и там да пийна от шишúца сач! Умýтас ми за тебе ма възпúра, скондáпцвам и удривам го на плач.
- Къде си, мой Ромео, мой Иване! Стъптáла съм в ногúсе грях и срам. Кривачка дýша в мене да остане и нея тебе я ще да я дам!
|
|
|
Активен
|
Не, не искам слон в боа! Една боа е нещо твърде опасно, а един слон – твърде обременително! При мен всичко е толкова малко. Имам нужда от овца. Нарисувай ми овца. “Малкият принц” Екзюпери
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #432 -: Февруари 19, 2011, 13:57:36 » |
Нагоре
|
Страхотно е , ееееееее Бравос
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
Публикации: 880
|
|
« Отговор #433 -: Февруари 19, 2011, 16:27:35 » |
Нагоре
|
Ойларипииии,ето ме и мен!! Немах нет от снощи .Изкупихте сичку...ся ша чета и аку нящо сте ми оставили ша купя
|
|
|
Активен
|
не пазя ред на запис без да е подкрепен на ЛС коректна съм и очаквам същото
не пращам неща,които аз не бих си купила
|
|
|
nalika
new user
Неактивен
Публикации: 133
|
|
« Отговор #434 -: Февруари 20, 2011, 08:55:55 » |
Нагоре
|
Добрютро,ама къде се изпокрихте.Или просто много си напазарувахте и сега се радвате на покупките си. Хайде кафенце от мен ама без закуска,че съм на дието И се събуждайте,че се свършиха хувабите боклуци
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото от другите. Пращам след плащане,плащам преди пращане,но само на потребители с поне 5 положителни оценки. При покупка на 3 от моите неща 10% отстъпка При покупка на 4 и повече от моите неща 15% отстъпка Пощенските се поемат от купувача,освен ако изрично не съм посочила обратното. Моля поставяйте оценки,аз го правя. Моля,записвайте се в обявата.Спазвам реда на записване за да няма сърдити.Пазя ред 24ч.
|
|
|
|
|