zorniza
power user
Неактивен
Публикации: 957
Слабите обичат реда-силните владеят хаоса
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #480 -: Февруари 20, 2011, 16:40:51 » |
Нагоре
|
Виж ся Бибке онез чехлаци за без пари дет са - май шъ си одят на полътъ - виж ги кой номер съ ако треа нещу да поизрежем оти си дребна
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
Неактивен
Публикации: 1473
|
|
« Отговор #481 -: Февруари 20, 2011, 16:40:59 » |
Нагоре
|
Виж ся ако Бибка я откажи полътъ шъ съ барна с нея па ша си търся горну нещу само.... Ся шъ я пораздърпаш отдолу малку конци парцали да съ провиснат чи нъл виждаш тъй ся модерно... Ай шъ питаме Бибка и ако не шъ съ барнем с нея ази
Фзимам я,щот и аз искам мършавия ми задник да е еуегантен.Нали с русото ще пеем- всички очи в нази ще са..Зори ти с нещо друго се нагизди - полата е моя http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?pliusheni+pokrivki+veche+na+65.00&product=70593&cat=124ТЕ ТИ ЕДНО ПОКРИВАЛО ША ГО НАПРАВА ПОНЧУ ЗА ТВОЯ ТОЙЛЕТ ,ЧИСТО НОВИ СА МАА ,ПЪК И ДОСТУЪПНА ЦЕНА БИБКЕ НЕ СЕ И СЪМНЯВАМ ЧЕ ША СЪ ДОКАЖЕТЕ ДОВОЛНУ
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
Публикации: 880
|
|
« Отговор #482 -: Февруари 20, 2011, 16:44:12 » |
Нагоре
|
Виж ся Бибке онез чехлаци за без пари дет са - май шъ си одят на полътъ - виж ги кой номер съ ако треа нещу да поизрежем оти си дребна
Ша им ръгна памук ,ако ми хльопчат.Щом трябва да са комплект с полата ша вземна и тях.А за нагоре нещо -S с няколко минуса ми трябва.Аку найдете някой детски потник в тази гама свиркайте!
|
|
|
Активен
|
не пазя ред на запис без да е подкрепен на ЛС коректна съм и очаквам същото
не пращам неща,които аз не бих си купила
|
|
|
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
|
|
« Отговор #483 -: Февруари 20, 2011, 16:44:57 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #484 -: Февруари 20, 2011, 16:48:45 » |
Нагоре
|
Аре ма ти съ изкара доста дърта ,я ква млада младина си ,аку ти снимам едни мокасинки (на съседите пред вратата стоят) ще си спомниш детството и младините на бабати
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #485 -: Февруари 20, 2011, 16:51:10 » |
Нагоре
|
РУСОО ТЕ ТИ ЗА ТЕБ ЕДНО БЛУЗЕ ,ОТИ СИ С ГОЛЕМИ БАЛКОНИ ДА МОЙ ГИ ЗБЕРЕШ У НЕЯ ,ДА ЗНАЕШ С ЛИКРА Е И САМУУУУУ 20ЛВ СТРУВА http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=142547
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #486 -: Февруари 20, 2011, 16:51:43 » |
Нагоре
|
Аре ма ти съ изкара доста дърта ,я ква млада младина си ,аку ти снимам едни мокасинки (на съседите пред вратата стоят) ще си спомниш детството и младините на бабати не бреееееееее,аз не сьм дрьто,ма моя...че му износим четиресе тая година...може да се наложи и на неговия вече панахида да се праи
|
|
|
Активен
|
|
|
|
dezzzy
new user
Неактивен
Публикации: 85
|
|
« Отговор #487 -: Февруари 20, 2011, 16:53:51 » |
Нагоре
|
никФи примоции не откривам аз днеска-ич ми не й пазарен ден
|
|
|
Активен
|
Когато танцуваш с Дявола, внимавай да не объркаш стъпките
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #488 -: Февруари 20, 2011, 16:54:19 » |
Нагоре
|
бе то е арно блузето,ше сберем балкона,има место и за парапетите отстрани даже,щом е прилеп,ма да не земем да привличам погледи и да почнат да пипат венецианската мозайка на балконя,да видат как е измайсторено тва,кьв е матряла...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
dezzzy
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #490 -: Февруари 20, 2011, 17:05:29 » |
Нагоре
|
никФи примоции не откривам аз днеска-ич ми не й пазарен ден ти па незнаеш кьде да брькнеш бре-са че те светнем кои са вехтошарките и кои-цифроманките :Phttp://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?Leko+sportno+qke&product=140290&cat=500-те ти иСкуствено яке за 15 лв без никви дрЪскотини...аз па го продадох мойту естествено за 20,пу,че сьм патка! аууу зимам гу-то цвят аку-многу ша ми подхожда, ти твойту шо така ефтино си гу дала. Сега сериозно, често попадам на обяви на дрехи, купувани от втора употреба и то на какви цениии.Много ме дразни това. Добре чи са уредих с булчинска рокля от преди 19 години САМО за 30 лв
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #491 -: Февруари 20, 2011, 17:09:20 » |
Нагоре
|
никФи примоции не откривам аз днеска-ич ми не й пазарен ден ти па незнаеш кьде да брькнеш бре-са че те светнем кои са вехтошарките и кои-цифроманките :Phttp://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?Leko+sportno+qke&product=140290&cat=500-те ти иСкуствено яке за 15 лв без никви дрЪскотини...аз па го продадох мойту естествено за 20,пу,че сьм патка! аууу зимам гу-то цвят аку-многу ша ми подхожда, ти твойту шо така ефтино си гу дала. Сега сериозно, често попадам на обяви на дрехи, купувани от втора употреба и то на какви цениии.Много ме дразни това. Добре чи са уредих с булчинска рокля от преди 19 години САМО за 30 лв хихииииииии...браво за роклата!да я пазиш и за децата след това,да са не оарчват!що сьм го дала евтино мойто ли-ми щот си е мое и моа си праа квот си искам с него-даже и опинци моа да го направа,ма си гу дадох...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #492 -: Февруари 20, 2011, 17:10:40 » |
Нагоре
|
дека са бамбоните?!останахме само тринките... ай да поапнеме!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
dezzzy
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #493 -: Февруари 20, 2011, 17:12:01 » |
Нагоре
|
никФи примоции не откривам аз днеска-ич ми не й пазарен ден ти па незнаеш кьде да брькнеш бре-са че те светнем кои са вехтошарките и кои-цифроманките :Phttp://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?Leko+sportno+qke&product=140290&cat=500-те ти иСкуствено яке за 15 лв без никви дрЪскотини...аз па го продадох мойту естествено за 20,пу,че сьм патка! аууу зимам гу-то цвят аку-многу ша ми подхожда, ти твойту шо така ефтино си гу дала. Сега сериозно, често попадам на обяви на дрехи, купувани от втора употреба и то на какви цениии.Много ме дразни това. Добре чи са уредих с булчинска рокля от преди 19 години САМО за 30 лв хихииииииии...браво за роклата!да я пазиш и за децата след това,да са не оарчват!що сьм го дала евтино мойто ли-ми щот си е мое и моа си праа квот си искам с него-даже и опинци моа да го направа,ма си гу дадох... Ако мноу ти е мъчно да ти отстъпа туй с цвят на лайно иСкуственото без дрЪскотини
|
|
|
Активен
|
|
|
|
dezzzy
new user
Неактивен