rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #495 -: Февруари 20, 2011, 17:20:16 » |
Нагоре
|
дириииииииии...ти шсе оарчиш преди да гу напьлниш бре http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=142586-те и един мишок с подрезан опашок...ма силно зрение...
|
|
« Последна редакция: Февруари 20, 2011, 17:22:18 от rusamapaumna »
|
Активен
|
|
|
|
dezzzy
new user
Неактивен
Публикации: 85
|
|
« Отговор #496 -: Февруари 20, 2011, 17:21:36 » |
Нагоре
|
дириииииииии...ти шсе оарчиш преди да гу напьлниш бре нема, аз спестих от роклътъ да има за пийниеее
|
|
|
Активен
|
Когато танцуваш с Дявола, внимавай да не объркаш стъпките
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #497 -: Февруари 20, 2011, 17:27:00 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
Неактивен
Публикации: 1473
|
|
« Отговор #498 -: Февруари 20, 2011, 17:48:59 » |
Нагоре
|
Ами да правилно е написала жената НАКАЛЕН ,добре че не е насрален че лошооооо .. За мен са младежките ботуши ,кат малкия мук ша съм с тях .Ама не за свадбата ами е така да си джиткам из града.. АПоапнах един сникърс и имам дружка на гости на кефе илиракия още незнам )В промеждутака ще се нареждам тук.
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #499 -: Февруари 20, 2011, 18:07:06 » |
Нагоре
|
Ами да правилно е написала жената НАКАЛЕН ,добре че не е насрален че лошооооо .. За мен са младежките ботуши ,кат малкия мук ша съм с тях .Ама не за свадбата ами е така да си джиткам из града.. АПоапнах един сникърс и имам дружка на гости на кефе илиракия още незнам )В промеждутака ще се нареждам тук. е айди ди!!!зарезахте ме сама пак
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
aneliq38
power user
Неактивен
Публикации: 430
Това е щастието
|
|
« Отговор #501 -: Февруари 20, 2011, 21:42:46 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Бъдете коректни, аз винаги съм. Без записи в обявите!!! При интерес - на лични. В събота и неделя съм на работа, бъдете търпеливи.
|
|
|
stefani220609
Мария
power user
Неактивен
Публикации: 937
|
|
« Отговор #502 -: Февруари 20, 2011, 21:58:50 » |
Нагоре
|
РоклАта е страОтна само че има проблем ,фъф циците шъ мий малкъ ,а в гъзеца голямъ ,ама ще се прежаля и ще я изтъргувам
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото !След запис изчаквам до 5часа,поставям оценки веднага след получаване на паричките или пратката!!!
|
|
|
|
vesi1977
new user
Неактивен
Публикации: 198
|
|
« Отговор #504 -: Февруари 20, 2011, 22:30:39 » |
Нагоре
|
верно много изрязано - направо нарязано
|
|
|
Активен
|
Съпруг - това е човек, който помага на жената да преодолява трудности, за които тя и не би подозирала че съществуват, ако не се беше омъжила за него!
|
|
|
nalika
new user
Неактивен
Публикации: 133
|
|
« Отговор #505 -: Февруари 20, 2011, 23:41:40 » |
Нагоре
|
Малии,едвам ви изчетох.Ама вие страшни съкровища сте намерили.Аз пак останах с празни ръце,ама така е,кат немам време да влизам когат требва са ша гледам.Аша ма земете ли и мене на сватбата.Аз нема да пеем,ама ша пляскам и ша викам за наште. Ама ей това ме разби Ама много учени ша станеме ва.Аз викам да не я четеме,че от ного акъл боли глава,ама ша я носиме под ръка аз аФгоритет.
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото от другите. Пращам след плащане,плащам преди пращане,но само на потребители с поне 5 положителни оценки. При покупка на 3 от моите неща 10% отстъпка При покупка на 4 и повече от моите неща 15% отстъпка Пощенските се поемат от купувача,освен ако изрично не съм посочила обратното. Моля поставяйте оценки,аз го правя. Моля,записвайте се в обявата.Спазвам реда на записване за да няма сърдити.Пазя ред 24ч.
|
|
|
stefani220609
Мария
power user
Неактивен
Публикации: 937
|
|
« Отговор #506 -: Февруари 20, 2011, 23:59:11 » |
Нагоре
|
Малии,едвам ви изчетох.Ама вие страшни съкровища сте намерили.Аз пак останах с празни ръце,ама така е,кат немам време да влизам когат требва са ша гледам.Аша ма земете ли и мене на сватбата.Аз нема да пеем,ама ша пляскам и ша викам за наште. Ама ей това ме разби Ама много учени ша станеме ва.Аз викам да не я четеме,че от ного акъл боли глава,ама ша я носиме под ръка аз аФгоритет. няма се пристисняваш ши тъ вземем ,ако мойш да танциш напрау супер утре ще ти намерим тойлет и с и готова
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото !След запис изчаквам до 5часа,поставям оценки веднага след получаване на паричките или пратката!!!
|
|
|
nalika
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #507 -: Февруари 21, 2011, 00:03:17 » |
Нагоре
|
Урааааааааааа,няма да спя от нетърпение.Почвам още от сега да си го търся туалетот
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото от другите. Пращам след плащане,плащам преди пращане,но само на потребители с поне 5 положителни оценки. При покупка на 3 от моите неща 10% отстъпка При покупка на 4 и повече от моите неща 15% отстъпка Пощенските се поемат от купувача,освен ако изрично не съм посочила обратното. Моля поставяйте оценки,аз го правя. Моля,записвайте се в обявата.Спазвам реда на записване за да няма сърдити.Пазя ред 24ч.
|
|
|
|
nalika
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #509 -: Февруари 21, 2011, 00:11:33 » |
Нагоре
|
Я па я ква съм бръза,глейте намерих си рокла за сватбата http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?pliushena+roklq+NAMALENA&product=50121&cat=102аз ще бъда с чудна рокла,ших си я сама Ей ся ша си изпраскам и едни обущета и съм номер еднооо
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|