rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #615 -: Февруари 22, 2011, 15:10:13 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
Публикации: 880
|
|
« Отговор #616 -: Февруари 22, 2011, 15:17:31 » |
Нагоре
|
ТИ ПА ЗА КВО ГОВОРЕХМЕ ПО-НАГОРЕ,КАК МОЖА ДА ТИ СЕ ПРИЯДЕ БАШ СА...ДЕБЬРЦИНИ ЛИ,КЬРВАВИЦИ ЛИ...ТАКА КАКТО ПИШЕМЕ ДЖУМЕРКА ШЬ СИ ОСТАНЕШ,НИЩО ЧЕ НЕЗНАМ КАКВО Е ТВА ДЕ малко,слабо,съсухрено....... и проклето
|
|
|
Активен
|
не пазя ред на запис без да е подкрепен на ЛС коректна съм и очаквам същото
не пращам неща,които аз не бих си купила
|
|
|
dezzzy
new user
Неактивен
Публикации: 85
|
|
« Отговор #617 -: Февруари 22, 2011, 15:31:37 » |
Нагоре
|
Здравейтеее, моми засмяни да ви почерпя по едно следобедно кафенце и да питам сега тоз златния лот остана ли нещу или го разграбихте като хиени-златната чанта пу за мене може да я подаря на ериата-ша й ходи на палтото от котки
|
|
|
Активен
|
Когато танцуваш с Дявола, внимавай да не объркаш стъпките
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #619 -: Февруари 22, 2011, 16:39:30 » |
Нагоре
|
егати!!!тва кьв му е смисьла?!да те приспива,па да ти изкара акьла после!егати и франкенщайновия мозьк ше трее го е измислил...пьк и кой ще го купи,ако не е за майтап...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
Неактивен
Публикации: 1473
|
|
« Отговор #620 -: Февруари 22, 2011, 16:42:26 » |
Нагоре
|
Ихуууу тук съм вааа ,здрасти ва лигли ,нещу за мен да има? Бях до съседите преди малку ,мноу стока мноу скъпотия ,па боклуккк колкото искаш !!
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
nalika
new user
Неактивен
Публикации: 133
|
|
« Отговор #621 -: Февруари 22, 2011, 16:43:46 » |
Нагоре
|
Ма как беее,да убие свекървата от първия път.Гениално е просто
|
|
« Последна редакция: Февруари 22, 2011, 16:46:04 от nalika »
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото от другите. Пращам след плащане,плащам преди пращане,но само на потребители с поне 5 положителни оценки. При покупка на 3 от моите неща 10% отстъпка При покупка на 4 и повече от моите неща 15% отстъпка Пощенските се поемат от купувача,освен ако изрично не съм посочила обратното. Моля поставяйте оценки,аз го правя. Моля,записвайте се в обявата.Спазвам реда на записване за да няма сърдити.Пазя ред 24ч.
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #622 -: Февруари 22, 2011, 16:44:44 » |
Нагоре
|
|
|
« Последна редакция: Февруари 22, 2011, 16:47:15 от rusamapaumna »
|
Активен
|
|
|
|
nalika
new user
Неактивен
Публикации: 133
|
|
« Отговор #623 -: Февруари 22, 2011, 16:48:43 » |
Нагоре
|
Е за кво ми е босова круша при наличието на свекърва от кръв и плът слещу ми Аз ще взема само ръкавиците,да ме не болят ръцете ,,,и като и ходя на гости,като ми се открие иииии......
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото от другите. Пращам след плащане,плащам преди пращане,но само на потребители с поне 5 положителни оценки. При покупка на 3 от моите неща 10% отстъпка При покупка на 4 и повече от моите неща 15% отстъпка Пощенските се поемат от купувача,освен ако изрично не съм посочила обратното. Моля поставяйте оценки,аз го правя. Моля,записвайте се в обявата.Спазвам реда на записване за да няма сърдити.Пазя ред 24ч.
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #624 -: Февруари 22, 2011, 16:50:09 » |
Нагоре
|
Ебахти 25лв за туй нема да стане ,за кой ша го даруваме,абе орааа лев не остана .нямам време да снимам коженото ми яке да изкараме некой лев да си помогнем за свадбата
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #625 -: Февруари 22, 2011, 16:55:37 » |
Нагоре
|
Е за кво ми е босова круша при наличието на свекърва от кръв и плът слещу ми Аз ще взема само ръкавиците,да ме не болят ръцете ,,,и като и ходя на гости,като ми се открие иииии......
МА ШЕ ЧАКАШ ДА И ПАДНЕ ГАРДА ДА НЕ ТЕ ОПЬНЕ ТЯ ТЕБЕ-НАЛИ ЗНАЕШ-СВЕКУРВИТЕ СА СЕ ЕДРИ ЕКЗЕМПЛЯРИ С КЬРВЯСАЛИ ОЧИ И ШИРООООКО РАЗПЕРЕНИ УШИ /ДОБРЕ ЧЕ НИКОГА НЕ СЬМ ИМАЛА-ЗА ДОБРО ИЛИ ЗЛО/
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #626 -: Февруари 22, 2011, 17:03:52 » |
Нагоре
|
МА ШЕ ЧАКАШ ДА И ПАДНЕ ГАРДА ДА НЕ ТЕ ОПЬНЕ ТЯ ТЕБЕ-НАЛИ ЗНАЕШ-СВЕКУРВИТЕ СА СЕ ЕДРИ ЕКЗЕМПЛЯРИ С КЬРВЯСАЛИ ОЧИ И ШИРООООКО РАЗПЕРЕНИ УШИ /ДОБРЕ ЧЕ НИКОГА НЕ СЬМ ИМАЛА-ЗА ДОБРО ИЛИ ЗЛО/ Русооо квато си щура ,ша подмяташ щерката кат прани гащи хахахаха ама тя има нужда де ,няма да сбъркаш
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
Публикации: 880
|
|
« Отговор #627 -: Февруари 22, 2011, 17:12:01 » |
Нагоре
|
Де си Ериаааа? Тропахме ти с русото на вратата - ти не отваряш .Магарето каза,че си вътре,ама се превиш,че те няма- да не ти вземем съкровищата
|
|
|
Активен
|
не пазя ред на запис без да е подкрепен на ЛС коректна съм и очаквам същото
не пращам неща,които аз не бих си купила
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #628 -: Февруари 22, 2011, 17:14:49 » |
Нагоре
|
МА ШЕ ЧАКАШ ДА И ПАДНЕ ГАРДА ДА НЕ ТЕ ОПЬНЕ ТЯ ТЕБЕ-НАЛИ ЗНАЕШ-СВЕКУРВИТЕ СА СЕ ЕДРИ ЕКЗЕМПЛЯРИ С КЬРВЯСАЛИ ОЧИ И ШИРООООКО РАЗПЕРЕНИ УШИ /ДОБРЕ ЧЕ НИКОГА НЕ СЬМ ИМАЛА-ЗА ДОБРО ИЛИ ЗЛО/ Русооо квато си щура ,ша подмяташ щерката кат прани гащи хахахаха ама тя има нужда де ,няма да сбъркаш ЗА ЩЕРКАТА-СПОКО,ИМА КОЙ ДА Я ПОДМЯТА,КАК Е ЗАГОРЕЛ МА ТИ НЕ МИ ТРЕБЕШ БЕ-НАМЕРИ НЕКОЙ МАЧО ЗА СВАТ И СТАВА РАУТАТА/ПА НА МОЯ ДЬРВАР КВО ЩА МУ ПРАИШ-НИНАМ/
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #629 -: Февруари 22, 2011, 17:24:10 » |
Нагоре
|
МА ШЕ ЧАКАШ ДА И ПАДНЕ ГАРДА ДА НЕ ТЕ ОПЬНЕ ТЯ ТЕБЕ-НАЛИ ЗНАЕШ-СВЕКУРВИТЕ СА СЕ ЕДРИ ЕКЗЕМПЛЯРИ С КЬРВЯСАЛИ ОЧИ И ШИРООООКО РАЗПЕРЕНИ УШИ /ДОБРЕ ЧЕ НИКОГА НЕ СЬМ ИМАЛА-ЗА ДОБРО ИЛИ ЗЛО/ Русооо квато си щура ,ша подмяташ щерката кат прани гащи хахахаха ама тя има нужда де ,няма да сбъркаш ЗА ЩЕРКАТА-СПОКО,ИМА КОЙ ДА Я ПОДМЯТА,КАК Е ЗАГОРЕЛ МА ТИ НЕ МИ ТРЕБЕШ БЕ-НАМЕРИ НЕКОЙ МАЧО ЗА СВАТ И СТАВА РАУТАТА/ПА НА МОЯ ДЬРВАР КВО ЩА МУ ПРАИШ-НИНАМ/ Има маа ,даже и по млад от мен мааа ..Аку реша да съ зажена и за мен свадба тря да стягате .
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|