rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #630 -: Февруари 22, 2011, 17:27:14 » |
Нагоре
|
Е за кво ми е босова круша при наличието на свекърва от кръв и плът слещу ми Аз ще взема само ръкавиците,да ме не болят ръцете ,,,и като и ходя на гости,като ми се открие иииии......
МА ШЕ ЧАКАШ ДА И ПАДНЕ ГАРДА ДА НЕ ТЕ ОПЬНЕ ТЯ ТЕБЕ-НАЛИ ЗНАЕШ-СВЕКУРВИТЕ СА СЕ ЕДРИ ЕКЗЕМПЛЯРИ С КЬРВЯСАЛИ ОЧИ И ШИРООООКО РАЗПЕРЕНИ УШИ /ДОБРЕ ЧЕ НИКОГА НЕ СЬМ ИМАЛА-ЗА ДОБРО ИЛИ ЗЛО/ Русооо квато си щура ,ша подмяташ щерката кат прани гащи хахахаха ама тя има нужда де ,няма да сбъркаш ЗА ЩЕРКАТА-СПОКО,ИМА КОЙ ДА Я ПОДМЯТА,КАК Е ЗАГОРЕЛ МА ТИ НЕ МИ ТРЕБЕШ БЕ-НАМЕРИ НЕКОЙ МАЧО ЗА СВАТ И СТАВА РАУТАТА/ПА НА МОЯ ДЬРВАР КВО ЩА МУ ПРАИШ-НИНАМ/ Има маа ,даже и по млад от мен мааа ..Аку реша да съ зажена и за мен свадба тря да стягате . МЛАДО ГАДЖЕ ЛИ?ААААААААА!!!МА СА ДА НЕ ИМ ПИША,ЧЕ И ТО ДЕФЕКТИРАЛО,КАТ МОЙТУ ДРЬТУТУ!Я ДА СИ КАРАМЕ СОЛО,ЧЕ ШЕ НИ МИНАТ НАЙ-ЩУРАВИТЕ ГОДИНИ ДОКАТ ГИ ТЬРСИМЕ ТИЯ ИЗВЬНЗЕМНИ...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
aneliq38
power user
Неактивен
Публикации: 430
Това е щастието
|
|
« Отговор #631 -: Февруари 22, 2011, 19:23:32 » |
Нагоре
|
КАТ ТЕ ГЛЕДАМ НА СНИМКАТА...НАЕШ КАК ДОБРЕ ШЬ СЬ ОБЛЕКЬ ОТ ТЕБЕ ПАЛТО,РЬКАВИЦИ,БАТУШИ...СИЧКО СТААА ОТ ТВА РАЙЕ БАШ СИ НА МОДА СЯ хахаха,то да ти кажа понеже не съм и слабичка,ша моеш всичките неща да си нпарваиш,даже и за шапка ша ти остане Цитат на: bibkaribka в Днес в 14:21:02 Аниииии,ко само читеш мъъъ,пръстите ли не ти работят?Или банбоните не ти аресват?
Гледах обявите на налика. Да я видя к'ви далавери върти тук. Е верно има много готини неща ама малко да си вдигне цените, че тъй няма да намери шарани. Много йофтино при нея aneliq38 ,що ме шашкаш така,сега се притесних-високи ли ти се виждат и ме майтапиш или ниски? Много йофтино работиш. Хорта шъ си помислят че не са ти убави дрешляците. А па те много юбави. Защо не сте по-големи.......ех
|
|
|
Активен
|
Бъдете коректни, аз винаги съм. Без записи в обявите!!! При интерес - на лични. В събота и неделя съм на работа, бъдете търпеливи.
|
|
|
nalika
new user
Неактивен
Публикации: 133
|
|
« Отговор #632 -: Февруари 22, 2011, 19:32:24 » |
Нагоре
|
Много йофтино работиш. Хорта шъ си помислят че не са ти убави дрешляците. А па те много юбави. Защо не сте по-големи.......ех ахаааа,ами ша са замисла,ама понеже нали са носени.Ма то като гледам в нашта тема какви убави неща гледаме за какви цени,па се и продава...
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото от другите. Пращам след плащане,плащам преди пращане,но само на потребители с поне 5 положителни оценки. При покупка на 3 от моите неща 10% отстъпка При покупка на 4 и повече от моите неща 15% отстъпка Пощенските се поемат от купувача,освен ако изрично не съм посочила обратното. Моля поставяйте оценки,аз го правя. Моля,записвайте се в обявата.Спазвам реда на записване за да няма сърдити.Пазя ред 24ч.
|
|
|
Фло
Глобален Модератор
Moderator
power user
Неактивен
Публикации: 11272
|
|
« Отговор #633 -: Февруари 22, 2011, 19:36:05 » |
Нагоре
|
Много йофтино работиш. Хорта шъ си помислят че не са ти убави дрешляците. А па те много юбави. Защо не сте по-големи.......ех ахаааа,ами ша са замисла,ама понеже нали са носени.Ма то като гледам в нашта тема какви убави неща гледаме за какви цени,па се и продава... Много си съмнителна с тия отлични състояния.
|
|
|
Активен
|
Нищо на света не заслужава и пет минути тъга!
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
Публикации: 880
|
|
« Отговор #634 -: Февруари 22, 2011, 19:38:25 » |
Нагоре
|
Много йофтино работиш. Хорта шъ си помислят че не са ти убави дрешляците. А па те много юбави. Защо не сте по-големи.......ех ахаааа,ами ша са замисла,ама понеже нали са носени.Ма то като гледам в нашта тема какви убави неща гледаме за какви цени,па се и продава... Много си съмнителна с тия отлични състояния. Жената сигур е чистофайница,бре...
|
|
|
Активен
|
не пазя ред на запис без да е подкрепен на ЛС коректна съм и очаквам същото
не пращам неща,които аз не бих си купила
|
|
|
Фло
Глобален Модератор
Moderator
power user
Неактивен
Публикации: 11272
|
|
« Отговор #635 -: Февруари 22, 2011, 19:41:33 » |
Нагоре
|
Много йофтино работиш. Хорта шъ си помислят че не са ти убави дрешляците. А па те много юбави. Защо не сте по-големи.......ех ахаааа,ами ша са замисла,ама понеже нали са носени.Ма то като гледам в нашта тема какви убави неща гледаме за какви цени,па се и продава... Много си съмнителна с тия отлични състояния. Жената сигур е чистофайница,бре... Така де. Кой е казал нещо лошо?
|
|
|
Активен
|
Нищо на света не заслужава и пет минути тъга!
|
|
|
nalika
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #636 -: Февруари 22, 2011, 19:43:05 » |
Нагоре
|
Ааааа,моля ви съ,състоянията са си отлични.Нееенам цените убави ли са или не,ама де вика Бибка,нема лекета при мене.Кой шъ дава на дятето да се плюва и да повръща,моля ви се.Те са разбрани моите деца/особено маненкото/ и като кажа "не люй" оно не плюва.
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото от другите. Пращам след плащане,плащам преди пращане,но само на потребители с поне 5 положителни оценки. При покупка на 3 от моите неща 10% отстъпка При покупка на 4 и повече от моите неща 15% отстъпка Пощенските се поемат от купувача,освен ако изрично не съм посочила обратното. Моля поставяйте оценки,аз го правя. Моля,записвайте се в обявата.Спазвам реда на записване за да няма сърдити.Пазя ред 24ч.
|
|
|
eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
Неактивен
Публикации: 1473
|
|
« Отговор #637 -: Февруари 22, 2011, 20:02:34 » |
Нагоре
|
Ааааа,моля ви съ,състоянията са си отлични.Нееенам цените убави ли са или не,ама де вика Бибка,нема лекета при мене.Кой шъ дава на дятето да се плюва и да повръща,моля ви се.Те са разбрани моите деца/особено маненкото/ и като кажа "не люй" оно не плюва.
Мойте пък са всички ОТЛИЧНО състояние е ,тук таме има дупка ,лекетата нема ги броя .Скоро продадох почти нови маратонки ,ама само подметките пратих другата част е немаше хахахаха на Русото го продадох ,много ев доволна ) Ся ша пусна едно яке ,ново от 1999 година кожата са е позитъркала ама с автоемайл лак ша стане чудно .КУ някой от дружките тук има интерес моял да ми писва ..
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
nalika
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #638 -: Февруари 22, 2011, 20:07:57 » |
Нагоре
|
Ми правилно,само подметкиге ша пораваш я,горнота отделно се продава,ако искаш
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
Неактивен
Публикации: 1473
|
|
« Отговор #639 -: Февруари 22, 2011, 20:15:22 » |
Нагоре
|
Ми правилно,само подметкиге ша пораваш я,горнота отделно се продава,ако искаш Бреййй мерси за съвета ,мноуу съм тъпа .Имам таквиз за разделяне ,ся почвам ги деля ..Както и роклята ми на две ша е цепна ..Бреййй здрава да си ,такъв убав съвет ми даде..
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
|
nalika
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #641 -: Февруари 22, 2011, 22:50:42 » |
Нагоре
|
Уууууу,каква убава нощничка. Бреййй мерси за съвета ,мноуу съм тъпа .Имам таквиз за разделяне ,ся почвам ги деля ..Както и роклята ми на две ша е цепна ..Бреййй здрава да си ,такъв убав съвет ми даде.. Молив,айда дано барем се уреда с некоя половинка или четвъртинка с намаление от тебе.Па ша сбирам частите,от теб нещо,от друга друго,и ша се получи уникат.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
Публикации: 880
|
|
« Отговор #642 -: Февруари 23, 2011, 08:39:00 » |
Нагоре
|
Добютру,поспалани!Днес ша има ли пазарррр?
|
|
|
Активен
|
не пазя ред на запис без да е подкрепен на ЛС коректна съм и очаквам същото
не пращам неща,които аз не бих си купила
|
|
|
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
|
|
« Отговор #643 -: Февруари 23, 2011, 08:44:39 » |
Нагоре
|
Мойте пък са всички ОТЛИЧНО състояние е ,тук таме има дупка ,лекетата нема ги броя .Скоро продадох почти нови маратонки ,ама само подметките пратих другата част е немаше хахахаха на Русото го продадох ,много ев доволна ) Ся ша пусна едно яке ,ново от 1999 година кожата са е позитъркала ама с автоемайл лак ша стане чудно .КУ някой от дружките тук има интерес моял да ми писва .. хахахаааааааааа!даже беха у два колета маратонките-у единийо-горнище и врьзки,после намерила некоя подметка,па се сетила па за маратонките...бе кошмарни-да се чудиш да ги обуеш ли или у рамка да ги туряш
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|
|