nalika
new user
Неактивен
Публикации: 133
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #675 -: Февруари 24, 2011, 08:49:54 » |
Нагоре
|
Че кой е спамил,ние само тука си хортувкаме и си заплювкаме
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото от другите. Пращам след плащане,плащам преди пращане,но само на потребители с поне 5 положителни оценки. При покупка на 3 от моите неща 10% отстъпка При покупка на 4 и повече от моите неща 15% отстъпка Пощенските се поемат от купувача,освен ако изрично не съм посочила обратното. Моля поставяйте оценки,аз го правя. Моля,записвайте се в обявата.Спазвам реда на записване за да няма сърдити.Пазя ред 24ч.
|
|
|
|
nalika
new user
Неактивен
Публикации: 133
|
|
« Отговор #677 -: Февруари 24, 2011, 09:26:20 » |
Нагоре
|
Интересно ми е какво се мери, когато няма размери в обявата. Обиколката на главата
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото от другите. Пращам след плащане,плащам преди пращане,но само на потребители с поне 5 положителни оценки. При покупка на 3 от моите неща 10% отстъпка При покупка на 4 и повече от моите неща 15% отстъпка Пощенските се поемат от купувача,освен ако изрично не съм посочила обратното. Моля поставяйте оценки,аз го правя. Моля,записвайте се в обявата.Спазвам реда на записване за да няма сърдити.Пазя ред 24ч.
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
Публикации: 880
|
|
« Отговор #678 -: Февруари 24, 2011, 09:27:42 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
не пазя ред на запис без да е подкрепен на ЛС коректна съм и очаквам същото
не пращам неща,които аз не бих си купила
|
|
|
|
|
|
|
|
|
stefani220609
Мария
power user
Неактивен
Публикации: 937
|
|
« Отговор #685 -: Февруари 24, 2011, 09:51:02 » |
Нагоре
|
Ти пък какво ще мериш? Едната обиколката на главата. Ти освен дължината на носа. Тъкмо мерих,мерих и за брави какво меря ама тука намерих нещо от мама колоко давате http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?3+kojeni+kafqvi+chanti&product=143289&cat=26
|
|
« Последна редакция: Февруари 24, 2011, 09:53:18 от stefani220609 »
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото !След запис изчаквам до 5часа,поставям оценки веднага след получаване на паричките или пратката!!!
|
|
|
plamcho
new user
Неактивен
Публикации: 109
|
|
« Отговор #686 -: Февруари 24, 2011, 09:54:10 » |
Нагоре
|
ееее, ама и аз да се възмутя от това , че съст. било мн. добро и такава цена , ми то нова струва толкова и тези дупки екстри ли са?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
Публикации: 880
|
|
« Отговор #687 -: Февруари 24, 2011, 10:07:47 » |
Нагоре
|
ееее, ама и аз да се възмутя от това , че съст. било мн. добро и такава цена , ми то нова струва толкова и тези дупки екстри ли са? Даааа,екстри са- брюкселска дантела,ама недовършена.....за това е на такава цена.Ако бяха повече дупките- по-скъпинко щеше да е
|
|
|
Активен
|
не пазя ред на запис без да е подкрепен на ЛС коректна съм и очаквам същото
не пращам неща,които аз не бих си купила
|
|
|
bebe_traian
new user
Неактивен
Публикации: 18
|
|
« Отговор #688 -: Февруари 24, 2011, 10:10:40 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
1, Пращам и получавам като МПП; 2, Пощенските са за сметка на купувача; 3, Купувач на две и повече обяви е с предимство; 4, Предпочитам плащане по банков път, но може и със запис; 5, Коректна съм и очаквам същото!
|
|
|
|
|
|