bibkaribka
power user
Неактивен
Публикации: 880
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #690 -: Февруари 24, 2011, 10:27:32 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
не пазя ред на запис без да е подкрепен на ЛС коректна съм и очаквам същото
не пращам неща,които аз не бих си купила
|
|
|
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
|
|
« Отговор #691 -: Февруари 24, 2011, 11:04:45 » |
Нагоре
|
НЕ,НЕ,ТАА МАЦКА 2010 Е УНИКАЛНА!ЩОМ ЗА НЕЯ Е МНОГО ДОБРО-ЗНАЧИ ТВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО!А-МА-ХА...АЙДЕ,МАНИКУРНИЯ СЕТ ШЕ ГО ПРЕГЛЬТНЕМ,ЩОТ У ХОЛАНДИЯ МОЕ ДА ХОДЯТ ПО МАНИКУРИСТ/К/И,ИЛИ ПА НЕМАТ ТАКИВА БУКВИ,ПИШЕ СЕ ПО ПРИНЦИП"UE"-демек умлаут,ма па тук е в бгсайт,затва-смейте и сеее аз сьм полиглот и я разбрах
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
aneliq38
power user
Неактивен
Публикации: 430
Това е щастието
|
|
« Отговор #693 -: Февруари 24, 2011, 11:29:36 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Бъдете коректни, аз винаги съм. Без записи в обявите!!! При интерес - на лични. В събота и неделя съм на работа, бъдете търпеливи.
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #694 -: Февруари 24, 2011, 11:37:21 » |
Нагоре
|
Ох не мога да ви насмогна Много пишити много бришите
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #695 -: Февруари 24, 2011, 11:39:34 » |
Нагоре
|
Ох не мога да ви насмогна Много пишити много бришите Даваааай!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #696 -: Февруари 24, 2011, 11:43:52 » |
Нагоре
|
Ох не мога да ви насмогна Много пишити много бришите Даваааай! Я не съм спортна натура. Притежавам един анцуг - ама ми офицялния на адибас - оригинален от Илиенци за 5 лв
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
nalika
new user
Неактивен
Публикации: 133
|
|
« Отговор #697 -: Февруари 24, 2011, 12:07:41 » |
Нагоре
|
Ауууууу,данъска тука ного весело бре. Предложих и каручка с магаренце и бонус мотика. Ако приеме офертата ми гривната е за nalika.
Алелееееееее,и аз един път да намажем нещо.Ша следа положението с търга оти съм лично облагодетелствана. А за маникура,извинете кой тук говори за маникюр,това изобщо е съвсем друг вид инструменти за съвсем други манипулации свързани с мани к...р Това е комплект за скопяване Не,мъжо ми рече че било за сьонет...малииии
|
|
« Последна редакция: Февруари 24, 2011, 12:20:11 от nalika »
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото от другите. Пращам след плащане,плащам преди пращане,но само на потребители с поне 5 положителни оценки. При покупка на 3 от моите неща 10% отстъпка При покупка на 4 и повече от моите неща 15% отстъпка Пощенските се поемат от купувача,освен ако изрично не съм посочила обратното. Моля поставяйте оценки,аз го правя. Моля,записвайте се в обявата.Спазвам реда на записване за да няма сърдити.Пазя ред 24ч.
|
|
|
nalika
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #698 -: Февруари 24, 2011, 12:39:28 » |
Нагоре
|
Ама приемам го като лично отношение-втори ден аз пиша и вие се изпокривате-ама така ли дрис...иво ви действам молависе?
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото от другите. Пращам след плащане,плащам преди пращане,но само на потребители с поне 5 положителни оценки. При покупка на 3 от моите неща 10% отстъпка При покупка на 4 и повече от моите неща 15% отстъпка Пощенските се поемат от купувача,освен ако изрично не съм посочила обратното. Моля поставяйте оценки,аз го правя. Моля,записвайте се в обявата.Спазвам реда на записване за да няма сърдити.Пазя ред 24ч.
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #699 -: Февруари 24, 2011, 12:42:03 » |
Нагоре
|
Ама приемам го като лично отношение-втори ден аз пиша и вие се изпокривате-ама така ли дрис...иво ви действам молависе? Ай,нидей така Те ме....
|
|
|
Активен
|
|
|
|
nalika
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #700 -: Февруари 24, 2011, 12:43:16 » |
Нагоре
|
Ама мое ли така,бива ли питам аз,и отговор не искам???
|
|
|
Активен
|
|
|
|
stefani220609
Мария
power user
Неактивен
Публикации: 937
|
|
« Отговор #701 -: Февруари 24, 2011, 13:59:45 » |
Нагоре
|
леко, леко ,колко да е леко??? 0.20,0.30стотинки стигат ли ? ти колко даваш ?
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото !След запис изчаквам до 5часа,поставям оценки веднага след получаване на паричките или пратката!!!
|
|
|
stefani220609
Мария
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #702 -: Февруари 24, 2011, 14:01:08 » |
Нагоре
|
Ох не мога да ви насмогна Много пишити много бришите Даваааай! Я не съм спортна натура. Притежавам един анцуг - ама ми офицялния на адибас - оригинален от Илиенци за 5 лв лле-ле ма той шъй от мудерни ва
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото !След запис изчаквам до 5часа,поставям оценки веднага след получаване на паричките или пратката!!!
|
|
|
stefani220609
Мария
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #703 -: Февруари 24, 2011, 14:03:16 » |
Нагоре
|
Ауууууу,данъска тука ного весело бре. Предложих и каручка с магаренце и бонус мотика. Ако приеме офертата ми гривната е за nalika.
Алелееееееее,и аз един път да намажем нещо.Ша следа положението с търга оти съм лично облагодетелствана. А за маникура,извинете кой тук говори за маникюр,това изобщо е съвсем друг вид инструменти за съвсем други манипулации свързани с мани к...р Това е комплект за скопяване Не,мъжо ми рече че било за сьонет...малииии Да му е здрав ....... маникура че явно са страшни тия манипулацийи
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
|
|
« Отговор #704 -: Февруари 24, 2011, 14:30:29 » |
Нагоре
|
Алелееееееее,и аз един път да намажем нещо.Ша следа положението с търга оти съм лично облагодетелствана. А за маникура,извинете кой тук говори за маникюр,това изобщо е съвсем друг вид инструменти за съвсем други манипулации свързани с мани к...р Това е комплект за скопяване Не,мъжо ми рече че било за сьонет...малииии Да му е здрав ....... маникура че явно са страшни тия манипулацийи хихихииииииииии,не бях погледнала от"оня"ьгьл-верну страшну било мани-мани...ура...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|