dezzzy
new user
Неактивен
Публикации: 85
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #705 -: Февруари 24, 2011, 20:51:49 » |
Нагоре
|
Ехооо, как сте уа ТУалети всички ли имат за сватбата, обуща, бижута? А стегнахте ли ми чеиза,че време не остана
|
|
|
Активен
|
Когато танцуваш с Дявола, внимавай да не объркаш стъпките
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
Публикации: 880
|
|
« Отговор #706 -: Февруари 24, 2011, 20:58:16 » |
Нагоре
|
Охоооо,младоженката всичко изпокупихме и сега чакаме да отворят ресторанта,та да се редим по масите и да почва веселата част
|
|
|
Активен
|
не пазя ред на запис без да е подкрепен на ЛС коректна съм и очаквам същото
не пращам неща,които аз не бих си купила
|
|
|
dezzzy
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #707 -: Февруари 24, 2011, 21:08:03 » |
Нагоре
|
Охоооо,младоженката всичко изпокупихме и сега чакаме да отворят ресторанта,та да се редим по масите и да почва веселата част Рибкиии,купилъ съм грамофоня, диска на Мадона "Като ДЕВА", има и микрофон, Ериата ша и певица-цанила съм я вечи, смятам че голям кОпон ша се завътри.Саму трябва да питаме и младоженеца, че той ощи не знай
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
Публикации: 880
|
|
« Отговор #708 -: Февруари 24, 2011, 21:15:09 » |
Нагоре
|
Ми ти рече,че време не е останало и аз реших,че си получила вече Бодежния/пардон/годежния пръстен....къво сега- жениха ли няма одежди?
|
|
|
Активен
|
не пазя ред на запис без да е подкрепен на ЛС коректна съм и очаквам същото
не пращам неща,които аз не бих си купила
|
|
|
dezzzy
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #709 -: Февруари 24, 2011, 21:21:35 » |
Нагоре
|
Ми ти рече,че време не е останало и аз реших,че си получила вече Бодежния/пардон/годежния пръстен....къво сега- жениха ли няма одежди?
ХХААхах ми дай с нещу и негу да го облечеме, белкем кадърдиса.Аз понеже много харесах оназ рокля-булченската, обличана веднъж преди 19 години и реших, че е време и аз вече да са омъжа, ми тъй де ше изпусна убавата роклъ,ма той жениха няма де да оди-ша са съгласи иначе шгу бия
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|
nalika
new user
Неактивен
Публикации: 133
|
|
« Отговор #712 -: Февруари 25, 2011, 08:15:31 » |
Нагоре
|
Добрютро дами, на техтика викате сме днес.Суеч,ама он или офф
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото от другите. Пращам след плащане,плащам преди пращане,но само на потребители с поне 5 положителни оценки. При покупка на 3 от моите неща 10% отстъпка При покупка на 4 и повече от моите неща 15% отстъпка Пощенските се поемат от купувача,освен ако изрично не съм посочила обратното. Моля поставяйте оценки,аз го правя. Моля,записвайте се в обявата.Спазвам реда на записване за да няма сърдити.Пазя ред 24ч.
|
|
|
Фло
Глобален Модератор
Moderator
power user
Неактивен
Публикации: 11272
|
|
« Отговор #713 -: Февруари 25, 2011, 08:17:44 » |
Нагоре
|
Добрютро дами, на техтика викате сме днес.Суеч,ама он или офф
Он или оф ама е DG. Предполагаемо Долче и Габана. Ама те сигурно незнаят, че в БГ използваме облеклата им за мрежови устройства.
|
|
« Последна редакция: Февруари 25, 2011, 08:21:26 от Фло »
|
Активен
|
Нищо на света не заслужава и пет минути тъга!
|
|
|
nalika
new user
Неактивен
Публикации: 133
|
|
« Отговор #714 -: Февруари 25, 2011, 09:03:24 » |
Нагоре
|
аааа,щом е ДГ,значи е ок,на он се включва на 5 и ти топли през зимата,а на 6 е на оф,и те охлажда през лятото.Ясна е работата
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото от другите. Пращам след плащане,плащам преди пращане,но само на потребители с поне 5 положителни оценки. При покупка на 3 от моите неща 10% отстъпка При покупка на 4 и повече от моите неща 15% отстъпка Пощенските се поемат от купувача,освен ако изрично не съм посочила обратното. Моля поставяйте оценки,аз го правя. Моля,записвайте се в обявата.Спазвам реда на записване за да няма сърдити.Пазя ред 24ч.
|
|
|
|
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
|
|
« Отговор #716 -: Февруари 25, 2011, 10:33:01 » |
Нагоре
|
хахахааааааааааааа!!!смях се от сьрце!е може ли жена на вьзраст да е майка-да не знае правилната дума,за изписването-ок,и да сгреши някоя,не е смешно,ма СУИЧ на суичьра да пишеш...умрех...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #718 -: Февруари 25, 2011, 17:34:37 » |
Нагоре
|
Щуравите да не чертаете днес цял ден чертежи как да свържете суича? Скоро шъ мъ отлъчити - ич се не вясвам ама......... що пък чертежи сааа ? Мое а роват по компютро и да гледът у нетъ как се употреблява туй чудо СУИЧ
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
aneliq38
power user
Неактивен
Публикации: 430
Това е щастието
|
|
« Отговор #719 -: Февруари 25, 2011, 19:12:21 » |
Нагоре
|
Емилио, к'во ни купи? Айде връщай се с армагани. Ходи ли на шопинг-мопинг? Мама гледа ли те като писано яйце?
|
|
|
Активен
|
Бъдете коректни, аз винаги съм. Без записи в обявите!!! При интерес - на лични. В събота и неделя съм на работа, бъдете търпеливи.
|
|
|
|
|