emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #720 -: Февруари 25, 2011, 19:14:54 » |
Нагоре
|
Емилио, к'во ни купи? Айде връщай се с армагани. Ходи ли на шопинг-мопинг? Мама гледа ли те като писано яйце?
Мама ме е зарязала и ходи на работа Пари да сте ми дали, че да ви купувам, а ? Шъ ви черпавам по 1 бонбон
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #721 -: Февруари 25, 2011, 19:30:00 » |
Нагоре
|
Емкоооооо,само аз ли не разбрах де си мърр ,остаи ме ти мене...
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #722 -: Февруари 25, 2011, 20:16:27 » |
Нагоре
|
Емкоооооо,само аз ли не разбрах де си мърр ,остаи ме ти мене... У Брюксел бря, малко на пазар, че в Софето е пъти поскАпо
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #723 -: Февруари 25, 2011, 20:31:02 » |
Нагоре
|
Емкоооооо,само аз ли не разбрах де си мърр ,остаи ме ти мене... У Брюксел бря, малко на пазар, че в Софето е пъти поскАпо лелел дан забраиш да ми донесеш от онова тяхното зеле....брюкселското ,само да ней с пестицидите кат наще
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
desitka79
new user
Неактивен
Публикации: 435
моето богатство
|
|
« Отговор #724 -: Февруари 25, 2011, 22:15:41 » |
Нагоре
|
какво си прайакате тука бре да не изтървете дулгия анцок , аз се записах де http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=145488
|
|
|
Активен
|
досега никога не съм имала подпис , но вече държа на него 1.за проба не пращам НИКОГА 2.пари предварително не пращам на непознати потребители 3.нямам нищо против размяните 4.винаги може да мипредложите коменар по цените , няма нищо лошо
|
|
|
stefani220609
Мария
power user
Неактивен
Публикации: 937
|
|
« Отговор #725 -: Февруари 25, 2011, 22:18:31 » |
Нагоре
|
Ей ама опасна си изпревариме ,прочетили за джинсите за ЦОСПОЖИЦА и колко са ДЪЛЦИ http://www.bgdomakinq.com/showcat.php?cat=500&ppuser=2248
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото !След запис изчаквам до 5часа,поставям оценки веднага след получаване на паричките или пратката!!!
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
Публикации: 880
|
|
« Отговор #726 -: Февруари 25, 2011, 22:33:35 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
не пазя ред на запис без да е подкрепен на ЛС коректна съм и очаквам същото
не пращам неща,които аз не бих си купила
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #727 -: Февруари 25, 2011, 22:40:28 » |
Нагоре
|
иЦвинете,на ваЦ колко дълЦо ви е необходимо?Це мериме или Це взимаме направо?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
Неактивен
Публикации: 1473
|
|
« Отговор #728 -: Февруари 27, 2011, 08:56:32 » |
Нагоре
|
иЦвинете,на ваЦ колко дълЦо ви е необходимо?Це мериме или Це взимаме направо? ДОБРО ЮТРО НА ВСИЧКИ ,ЗНАМ ЧЕ СЪМ ВИ ЛИПСВАЛА МНОУ ,АМА ТАМЪН СТЕ ПОНАПАЗАРИЛИ МАЛКУ БЕЗ МЕН . Ся шъ съ оглема мой някой АНЦУК да има и за мойте ДУЛГИ БАЖАЦИ ))
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
|
|
« Отговор #729 -: Февруари 27, 2011, 09:13:10 » |
Нагоре
|
добро мац и от мен...понапраили сме,ма главите от снощи ай изрови нещо като за тук,докато имаме още место у антрето
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #730 -: Февруари 27, 2011, 09:20:46 » |
Нагоре
|
Добрютру и от мен! Айди на кайве
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #731 -: Февруари 27, 2011, 09:22:48 » |
Нагоре
|
Добрютру и от мен! Айди на кайве мхм,айде,ма трябва да стана и да оставя компа
|
|
|
Активен
|
|
|
|
nalika
new user
Неактивен
Публикации: 133
|
|
« Отговор #732 -: Февруари 27, 2011, 11:03:14 » |
Нагоре
|
Добрютро и от мен.Ама дека бехте вчера бре?Радвахте се на покурките си ли?
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото от другите. Пращам след плащане,плащам преди пращане,но само на потребители с поне 5 положителни оценки. При покупка на 3 от моите неща 10% отстъпка При покупка на 4 и повече от моите неща 15% отстъпка Пощенските се поемат от купувача,освен ако изрично не съм посочила обратното. Моля поставяйте оценки,аз го правя. Моля,записвайте се в обявата.Спазвам реда на записване за да няма сърдити.Пазя ред 24ч.
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #733 -: Февруари 27, 2011, 12:53:46 » |
Нагоре
|
опаааа,суити,добре сьм те нашла дома зад вратата с пьлни рьце ли8 идеш?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
aneliq38
power user
Неактивен
Публикации: 430
Това е щастието
|
|
« Отговор #734 -: Февруари 27, 2011, 21:57:55 » |
Нагоре
|
Е бре вии де отлетяхте??? Няма никой и шъ ходя сиа да обера сичко. После дан ма питате от де имам толкоз убави неща. Малеееее, те са изпокрили сичките. Дека сте бре???
|
|
|
Активен
|
Бъдете коректни, аз винаги съм. Без записи в обявите!!! При интерес - на лични. В събота и неделя съм на работа, бъдете търпеливи.
|
|
|
|
|