bibkaribka
power user
Неактивен
Публикации: 880
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #735 -: Март 01, 2011, 08:40:05 » |
Нагоре
|
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА, бели и червени,румени,засмени.....
|
|
|
Активен
|
не пазя ред на запис без да е подкрепен на ЛС коректна съм и очаквам същото
не пращам неща,които аз не бих си купила
|
|
|
nalika
new user
Неактивен
Публикации: 133
|
|
« Отговор #736 -: Март 01, 2011, 08:56:03 » |
Нагоре
|
Добрютро и честита баба марта от мен също.Да сте бели и червени и все засмени. Ма нещо ни се затри темичката,никви ни нема май.
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото от другите. Пращам след плащане,плащам преди пращане,но само на потребители с поне 5 положителни оценки. При покупка на 3 от моите неща 10% отстъпка При покупка на 4 и повече от моите неща 15% отстъпка Пощенските се поемат от купувача,освен ако изрично не съм посочила обратното. Моля поставяйте оценки,аз го правя. Моля,записвайте се в обявата.Спазвам реда на записване за да няма сърдити.Пазя ред 24ч.
|
|
|
eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
Неактивен
Публикации: 1473
|
|
« Отговор #737 -: Март 01, 2011, 14:16:51 » |
Нагоре
|
Ихууууу ,тук съммм ) ЧЕСТИТА БАБА МАРТА ,БЕЛИ И ЧЕРВЕНИ !!! БИБКЕЕЕЕ ,ДЕКА СИИИИИИИИИИ
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #738 -: Март 01, 2011, 14:19:58 » |
Нагоре
|
Ей мъъъ Дека се затри?Изпокупи дет-що имаше боклук се се скъта да му се кефиш,А?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #739 -: Март 01, 2011, 14:29:39 » |
Нагоре
|
Ей мъъъ Дека се затри?Изпокупи дет-що имаше боклук се се скъта да му се кефиш,А? Оффф бих купила още нещичко да кътам за щерката ,ама ся малку криза ,все пак ша погледна де ) ЕХУУУУУУ
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
poli23
new user
Неактивен
Публикации: 454
Нека бъдем коректни!!!
|
|
« Отговор #740 -: Март 01, 2011, 14:33:34 » |
Нагоре
|
Баба Марта прати вест, ДА НЕ СЕ РАБОТИ ДНЕС! Да качим краката на бюрата и да се чешем по главата.... бели, румени, засмени... от божествен мързел днес опиянени! След кафенцето горещо иде време и за още нещо... сандвич със кюфте и много бири със мезе...! Здраве, щастие и рози, Виното - във двойни дози. Бурен секс във всички пози. Пожелаваме на Вас Баба Марта, Пролетта и Аз
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото! За две обяви с предимство! Вече изисквам предварително плащане, омръзна ми от некоректни потребители! Моля, дайте ми един глас тук, не се изисква регистрация.Благодаря ви! Моята рецепта е- Пай с праскови )) http://fino-bg.com/show_recipes/view/135/
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #741 -: Март 01, 2011, 14:43:16 » |
Нагоре
|
Супер ,БЛАГОДАРЯ ПОЛИИ Ся аку намериш ,некоя промоцийка ,ефтинку ,жестоку почти за хвърляне на промо цена ,златана ще си ) ЧЕСТИТА БАБА МАРТА И ТЕБ ПОЛИ
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #742 -: Март 01, 2011, 14:50:13 » |
Нагоре
|
Страхотно пожелание,Поли!!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
stefani220609
Мария
power user
Неактивен
Публикации: 937
|
|
« Отговор #743 -: Март 01, 2011, 14:54:46 » |
Нагоре
|
Юху Честита Ви Баба Марта ! Къщата се напълни ,вий за мартеници ли одихте че ви нямаше досега бре
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото !След запис изчаквам до 5часа,поставям оценки веднага след получаване на паричките или пратката!!!
|
|
|
plamcho
new user
Неактивен
Публикации: 109
|
|
« Отговор #744 -: Март 01, 2011, 14:57:50 » |
Нагоре
|
Баба Марта прати вест, ДА НЕ СЕ РАБОТИ ДНЕС! Да качим краката на бюрата и да се чешем по главата.... бели, румени, засмени... от божествен мързел днес опиянени! След кафенцето горещо иде време и за още нещо... сандвич със кюфте и много бири със мезе...! Здраве, щастие и рози, Виното - във двойни дози. Бурен секс във всички пози. Пожелаваме на Вас Баба Марта, Пролетта и Аз
ей, много ми хареса- искам само да е пролет
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #745 -: Март 01, 2011, 15:44:11 » |
Нагоре
|
Юху Честита Ви Баба Марта ! Къщата се напълни ,вий за мартеници ли одихте че ви нямаше досега бре Ти кътуууу докладваш за пафюмите ,нема ли да спазариш некой за специялни случаи ,А
|
|
|
Активен
|
|
|
|
dezzzy
new user
Неактивен
Публикации: 85
|
|
« Отговор #746 -: Март 01, 2011, 15:47:01 » |
Нагоре
|
Честита Баба Марта! Да сте живи и здрави и много усмихнати Какво става тука сега има ли далаверки или всичко изкупихте
|
|
|
Активен
|
Когато танцуваш с Дявола, внимавай да не объркаш стъпките
|
|
|
dezzzy
new user
Неактивен
Публикации: 85
|
|
« Отговор #747 -: Март 01, 2011, 15:48:36 » |
Нагоре
|
Юху Честита Ви Баба Марта ! Къщата се напълни ,вий за мартеници ли одихте че ви нямаше досега бре Ти кътуууу докладваш за пафюмите ,нема ли да спазариш некой за специялни случаи ,А Ти нал` си имаш парфюм и брошка в едно
|
|
|
Активен
|
Когато танцуваш с Дявола, внимавай да не объркаш стъпките
|
|
|
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
|
|
« Отговор #748 -: Март 01, 2011, 16:34:55 » |
Нагоре
|
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!УНИКАЛНО!!!ЩО НЯМАХ ВЬЗМОЖНОСТ ДА ГО ПРОЧЕТА ПО-РАНО,ДА МУ ДАМ НЕКОЯ УМНА ИДЕЯ НА ШЕФА/ЗА БИРАТА И КЕЙВЕТО ДЕ/ ДРУГОТО ДА СЕ ПРИЛАГА ПО ТРИ ПЬТИ НА ДЕН В ДОМАШНА ОБСТАНОВКА-ТАКА Е КАЗАЛ ЧОЧО ДОФТУР
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bebe_traian
new user
Неактивен
Публикации: 18
|
|
« Отговор #749 -: Март 01, 2011, 16:42:54 » |
Нагоре
|
Честита Баба Марта и от мен! Абе напоследък не ми фаща нишу окото. Оглеждам се за нещо лятну вечи: http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?Sladki+sandalki+novi+s+defekt&product=146666&cat=82Ама ши тряба да съ измеря - кой ми е по-късия крак че да ми паснат
|
|
|
Активен
|
1, Пращам и получавам като МПП; 2, Пощенските са за сметка на купувача; 3, Купувач на две и повече обяви е с предимство; 4, Предпочитам плащане по банков път, но може и със запис; 5, Коректна съм и очаквам същото!
|
|
|
|
|