Мама Ели
Форумлийка
new user
Неактивен
Публикации: 302
Мама на две красавици
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #30 -: Юли 13, 2010, 14:52:08 » |
Нагоре
|
И аз съм родом от Велинград.това е лиубимия ми град
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Мама Ели
Форумлийка
new user
Неактивен
Мама на две красавици
|
|
« Отговор #32 -: Юли 13, 2010, 17:27:50 » |
Нагоре
|
В Гоце Делчевския район ,тук живея с мъжа ми. Иначе идвам във Велинград на гости,към 24 май бяхме за 4 дена,надявам се скоро да дойдем пак и да е през лятото,защото през лятото най ми харесва там!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
kami777
new user
Неактивен
Публикации: 141
коментирам цените :)
|
|
« Отговор #33 -: Юли 13, 2010, 22:10:42 » |
Нагоре
|
Здравейте и от мен с някои от вас сме контактуали и в друг сайт,аз съм майка на момичеце Мони на 6г и момченце Звезди на 2 г,супер точна и коректна съм ,дано повечето да са като мен. Приятно пазаруване на всички това са оценките от продавалника:) http://www.http://www.copy--paste.com/BgDomakinq?v=wall/ppc/member.php?uid=60334
|
|
|
Активен
|
НЕКА ДА БЪДЕМ КОРЕКТНИ-АЗ СЪМ ТАКАВА Суми над 10лв с предварителен запис Предпочитам пратки и записи по ПОЩАТА IBAN BG92UNCR76301076081276 камелия димитрова велева оценките ми от подобен сайт,надявам се на толкова и тук http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=60334ПРИЯТНО ПАЗАРУВАНЕ
|
|
|
|
*****megatony*****
new user
Неактивен
Публикации: 359
|
|
« Отговор #35 -: Юли 14, 2010, 08:43:49 » |
Нагоре
|
Здравейте и от мен!!! Казвам се Галя и съм щастливо омъжена за мъжа,който ме обича,подкрепя и разбира.Имаме си прекрасен син Тони на 3год,който ни радва и осмисля живота ни.Живеем в малко градче,разположено между двете ни южни съседки. Ами с две думи това е.........
|
|
|
Активен
|
*Връщам стоки не отговарящи на описанието! *Изпращам само по Еконт като пощенска пратка с наложен платеж! *Коректна съм,очаквам същото и от Вас ! *Пощенските разходи за сметка на купувача,ако няма друга уговорка! * За проба не пращам ! *Нямам нищо против размените! *Винаги съм склонна на коментар по цената,но в рамките на нормалното!
|
|
|
Pepee
new user
Неактивен
Публикации: 184
Щастието е в мига, в който не ни трябва щастие
|
|
« Отговор #36 -: Юли 14, 2010, 08:59:22 » |
Нагоре
|
И аз съм вече тук !От София съм, омъжена и с едно прекрасно и умно дете на 8 години. Надявам се и тук да намеря много приятели..... ! Като във всяко ново и добро начало - за късмет, реших да съм с нов ник - ivo2002 вместо Pepee . На всички пожелавам слънчево лято и много, много успехи в сайта!!!
|
|
« Последна редакция: Юли 14, 2010, 15:30:47 от daiido »
|
Активен
|
Коректна съм, очаквам същото и от Вас! Изпращам с Еконт с наложен платеж! Предимство на първия дал адрес на ЛС! Връщам стока, неотговаряща на описанието! Пощенските са за сметка на купувача!
|
|
|
Мама Ели
Форумлийка
new user
Неактивен
Мама на две красавици
|
|
« Отговор #37 -: Юли 14, 2010, 15:14:15 » |
Нагоре
|
Добре дошли на новодолите!Приятни минути тук ви пожелавам!Таня,непременно ще се обадя
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bi_bi_to
new user
Неактивен
Публикации: 314
|
|
« Отговор #38 -: Юли 14, 2010, 16:01:57 » |
Нагоре
|
Здравейте и от мен. Казвам се Биляна. Имам дъщеричка на 9 години, казва се Стела. С доста от вас се познаваме от друг сайт. Надявам се и тук да се запозная с мили, точни и коректни момичета и да прекарваме минутите си тук, в този сайт спокойно и приятно. Успешно пазаруване!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
anelka_83_07
new user
Неактивен
Публикации: 2
|
|
« Отговор #39 -: Юли 20, 2010, 20:54:16 » |
Нагоре
|
здравейте казвам се Анелия на 26г омъжена съм и имам дъщеричка на 2ги половина казва се Жаклин радвам се че съм тук и се надявам взаимно да си бъдем от полза
|
|
|
Активен
|
|
|
|
isito_2006
new user
Неактивен
Публикации: 142
|
|
« Отговор #40 -: Юли 20, 2010, 21:15:37 » |
Нагоре
|
здр много искам да благодаря за саита,аз се регистрирах тук преди 4 месеца,но нищо нямаше,както сега,всечки се преместихме тука и сме доволни,много готино е направен лесен и за сега бърз,дано да няма измамници,аз се казвам искра от стара загора съм.(някой ако иска може да се запознаем и да излизаме с бебенцата си)имам бебенце на 5 месеца казва се венсислав,жалко само че всечко се почва нанова,... имам предвид оценки които се има ли др саит и сега сме на 0 повечето,много се радвам за саита,от мен приятна вечер ако мога пак ще пиша тай като ще се къпим(на баня)охххх лека вечер и приятно разглеждане на сайта ;D
|
|
|
Активен
|
КОРЕКНА СЪМ,ОЧАКВАМ И ОТСРЕЩА ДА Е ТАКА!!! Пощенските са за сметка на купувача,стига да не сме се разбрали др. По най бързия начин пращам пари и пратки,не приемам връщане. Корекна съм и очаквам същото. С предимство е първия записал се,и пратил ЛС. ПОСТАВЯМ ОЦЕНКА,ПРАВЕТЕ ГО И ВИЕ! http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=53997&ppaction=readfeed оценките ми от др сайт! [/ur
|
|
|
petuna
new user
Неактивен
Публикации: 338
|
|
« Отговор #41 -: Юли 21, 2010, 22:48:25 » |
Нагоре
|
Здравейте! Тук съм почти от началото на сайта,а темата е страхотна.Казвам се Петя,отКърджали съм,щастливо омъжена,със страхотен тинейджърна 15г.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
to4ica
Дипломат
new user
Неактивен
Публикации: 87
|
|
« Отговор #42 -: Юли 21, 2010, 22:57:25 » |
Нагоре
|
Ето ме! Аз съм Вени и имам щуро хлапе Ема (момче в тялото на момиченце!). Аз съм си аз и тук и ТАМ (как потайно звучи ) с един и същи ник. Радвам се на новото, на прекрасното, на усмивките Ви и на добрите идеи. Да се забавляваме!!!
|
|
|
Активен
|
Старая се да съм коректна с вас, но дали успявам ще напишете Wие. Не съм най-бърза нито в комуникацията, нито при изпращането - просто съм майка с палаво и болнаво дете и имам натоварена работа. Проявете разбиране, не бъдете нервни и ми се усмихнете - резултатът ще е печеливш за вас.Нямам възможност за срещи - никаква.СПАЗВАМ РЕДА НА ЗАПИСАЛИТЕ СЕ В ОБЯВИТЕ ЗА ДА НЯМА СЪРДИТИ.ИЗЧАКАВАМ 24 ЧАСА. Ако сбъркам не се сърдя, когато ми го кажете без да се заяждате. Склонна съм на компромиси. Не съм богата и използвам сайта за ВЗАИМОПОМОЩ, тоест не продавам скъпо и търся изгодни за мен оферти. Не искам плащане предварително. Може да се забавите, колкото Ви е необходимо, стига да поддържаме връзка. Най-лесно ми е с пощенски запис, но може и по банков път: Първа инвестиционна банка, IBAN: BG82FINV915010BGN00EEB.
|
|
|
mama na sofia ot sofia
power user
Неактивен
Публикации: 532
|
|
« Отговор #43 -: Юли 22, 2010, 12:10:50 » |
Нагоре
|
Приятно ми е мамчета Аз съм Теди,на 30г.съм.Имам прекрасна дъщеря на 2 годинки.Казва се София.Със съпруга ми сме заедно от 10 години и от 4 сме семейство(официално )От София сме.
|
|
|
Активен
|
Плащам по банков път и предпочитам такова плащане. ЦКБ-BG49 CECB 9790 1073 8766 01 Мразя пазърлъци,особено за лев и два! Не подсещам след "запис". Пзая ред,в рамките на деня! Винаги пиша оценки,моля правете го и вие! Ходя до пощата два пъти седмично. Не продавам боклуци и връщам такива! оценките ми: http://detski-filmi.eu/user/profile/?id=54056&profile_type=feedback
|
|
|
mannuella
new user
Неактивен
Публикации: 47
продавам постоянно,разчиствам постоянно
|
|
« Отговор #44 -: Юли 22, 2010, 16:30:39 » |
Нагоре
|
здравейте казвам се Мануела-25 Имам си син на 6 месеца Коректна съм максимално Винаги давам реални описания Много мъчно ми става когато се уговоря с някой да закупя нещо и после буда прескачана,направо го приемам ужасно лично,побеснявам > Не обичам да разменям Не обичам и цигaнският пазарлък,защото има интелигентни начини за това-даже е забавно Вече изпращам след предварителен запис или с нал.платеж От Пловдив съм Винаги съм готова да помогна в нужда Надявам се да се запозная с още хора в този сайт
|
|
|
Активен
|
Пазя ред 2 -достатъчно време за размисъл Покупка на 2 неща- предимство Прескачам по свое усмотрение Изисквам предварително плащане Предпочитам плащането да е по банков път: Сметка BG94FINV91501004368056 Мануела Димитрова Антонова към 1 инвест.банк
|
|
|
|
|