plamcho
new user
Неактивен
Публикации: 109
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #90 -: Декември 09, 2010, 12:58:27 » |
Нагоре
|
ЗДРАВЕЙТЕ, казвам се Надя -щастливо омъжена, имаме си кака и един малък разбойник, при нас е весело! (само да допълня, че и аз съм от пристрастените)
|
|
« Последна редакция: Декември 09, 2010, 13:05:40 от plamcho »
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #91 -: Декември 09, 2010, 13:10:14 » |
Нагоре
|
Понеже не помня дали съм се разписал в тази тема, ще го направя сега. Казвам се Радо, както се вижда , 26-годишен софиянец. Уча в НБУ, програма "Англицистика". Много неща са ми хоби като едно от тях е преинсталиране и настройка на Windows на компютрите на мои приятели-индианци. Друго хоби, което много обичам да практикувам и заради което уча именно "Англицистика" са преводите на субтитри. От време на време като намеря свястна програма се пробвам и музика да си правя. И компютърни игри играя, макар на някои да им се вижда странно. Обичам предимно сериалите, но не сапунките, а sci-fi сериалите: Старгейт (без Universe, той е сапунка), Андромеда, Херкулес, Еврика и мн. др. От пълнометражните най-най-най-любимите ми филми са четирилогията "Такси", а след него се нарежда "Транспортер". Слушам всякаква музика без чалга, но най-много наблягам на метъла - вайкинг метъл, фолк метъл, дет метъл и много малко блек метъл. Също и рок слушам, но много малко. А още по-малко и от блек метъла - електронна музика. Ъъъъ... какво друго... ми то май не остана к'во друго. Който иска още: http://rado84.weebly.com/ да ти дам един лаптоп за лечение
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
monisis
new user
Неактивен
Публикации: 11
|
|
« Отговор #92 -: Декември 09, 2010, 15:53:11 » |
Нагоре
|
Не знам защо съм пропуснала тази тема. Здравейте от мен Силвена. Имам две момченца и една малка кукла. Тошко е на 15, Симеон на 10, а Стела е на 1 г. и 9 м. От Бургас съм и живея с бащата на дъщеричката си. Желая на всички прекрасни изживявания в сайта и незабравими коледни празници!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #93 -: Декември 10, 2010, 02:50:58 » |
Нагоре
|
Не знам защо съм пропуснала тази тема. Здравейте от мен Силвена. Имам две момченца и една малка кукла. Тошко е на 15, Симеон на 10, а Стела е на 1 г. и 9 м. От Бургас съм и живея с бащата на дъщеричката си. Желая на всички прекрасни изживявания в сайта и незабравими коледни празници!
Ехо имам си адашка
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #94 -: Декември 11, 2010, 09:53:48 » |
Нагоре
|
Ехо имам си адашка ЧЕСТИТО
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #95 -: Декември 13, 2010, 00:09:49 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
|
|
« Отговор #96 -: Декември 17, 2010, 22:21:47 » |
Нагоре
|
да се представя и аз-ирена сьм,от софия,омьжена от 18 години/ще ви питам на толкова дали може да е щастливо /сьс син мартин на 18.../щурак сьм,спортна натура,дразнещия ви ник русамаПАумна ми е от колегите,познат е вьв форуми и чата и си дьржа на ника-майтапчийски е,не се дразнете от него!заниманията ми са повече от времето с което разполагам но тук яко се увлякох,намерих няколко стойностни приятелки...работя в сферата на мултимедиите,уикендите ме влачат по футболни мачове по задьлжение-това най-общо казано
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #97 -: Декември 17, 2010, 22:25:36 » |
Нагоре
|
да се представя и аз-ирена сьм,от софия,омьжена от 18 години/ще ви питам на толкова дали може да е щастливо /сьс син мартин на 18.../щурак сьм,спортна натура,дразнещия ви ник русамаПАумна ми е от колегите,познат е вьв форуми и чата и си дьржа на ника-майтапчийски е,не се дразнете от него!заниманията ми са повече от времето с което разполагам но тук яко се увлякох,намерих няколко стойностни приятелки...работя в сферата на мултимедиите,уикендите ме влачат по футболни мачове по задьлжение-това най-общо казано Много ме кефи ника ти е.А за мачовете какво да кажа еххххххххххх
|
|
|
Активен
|
|
|
|
doublemama
new user
Неактивен
Публикации: 238
|
|
« Отговор #98 -: Декември 17, 2010, 22:41:00 » |
Нагоре
|
да се представя и аз-ирена сьм,от софия,омьжена от 18 години/ще ви питам на толкова дали може да е щастливо /сьс син мартин на 18.../щурак сьм,спортна натура,дразнещия ви ник русамаПАумна ми е от колегите,познат е вьв форуми и чата и си дьржа на ника-майтапчийски е,не се дразнете от него!заниманията ми са повече от времето с което разполагам но тук яко се увлякох,намерих няколко стойностни приятелки...работя в сферата на мултимедиите,уикендите ме влачат по футболни мачове по задьлжение-това най-общо казано Хич не ти е дразнещ ника С теб сме имали една "среща",но много ме развесели и ника ти и начина ти на общуване
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #99 -: Януари 19, 2011, 07:56:13 » |
Нагоре
|
да се представя и аз-ирена сьм,от софия,омьжена от 18 години/ще ви питам на толкова дали може да е щастливо /сьс син мартин на 18.../щурак сьм,спортна натура,дразнещия ви ник русамаПАумна ми е от колегите,познат е вьв форуми и чата и си дьржа на ника-майтапчийски е,не се дразнете от него!заниманията ми са повече от времето с което разполагам но тук яко се увлякох,намерих няколко стойностни приятелки...работя в сферата на мултимедиите,уикендите ме влачат по футболни мачове по задьлжение-това най-общо казано Много ме кефи ника ти е.А за мачовете какво да кажа еххххххххххх мила,ма моя е червен до мозька на костите си/оп!МОИТЕ-и двамцата /
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #100 -: Януари 19, 2011, 07:57:16 » |
Нагоре
|
да се представя и аз-ирена сьм,от софия,омьжена от 18 години/ще ви питам на толкова дали може да е щастливо /сьс син мартин на 18.../щурак сьм,спортна натура,дразнещия ви ник русамаПАумна ми е от колегите,познат е вьв форуми и чата и си дьржа на ника-майтапчийски е,не се дразнете от него!заниманията ми са повече от времето с което разполагам но тук яко се увлякох,намерих няколко стойностни приятелки...работя в сферата на мултимедиите,уикендите ме влачат по футболни мачове по задьлжение-това най-общо казано Хич не ти е дразнещ ника С теб сме имали една "среща",но много ме развесели и ника ти и начина ти на общуване ми такава сьм си по душа-хем да разсмивам,хем да човрьчкам-кво да праа
|
|
|
Активен
|
|
|
|
данина
new user
Неактивен
Публикации: 74
|
|
« Отговор #101 -: Януари 19, 2011, 08:42:11 » |
Нагоре
|
Да се представя и аз-Дани омъжена от 19г. с прекрасен син Виктор почти на 18.Изключително ми е приятно да срещам тук коректни дами.Ако някой има проблем със здравето си току виж успея да му помогна
|
|
|
Активен
|
Коректна съм. Предпочитам плащане чрез ЕКОНТ по-евтино е.
|
|
|
r_petrova
new user
Неактивен
Публикации: 14
|
|
« Отговор #102 -: Февруари 04, 2011, 22:44:51 » |
Нагоре
|
Хайде и аз да се представя. Казвам се Роси, от Бургас, на 38г и имам син на почти 18г и 1 куче. С бащата на сина ми сме разделени отдавна, а от 9г имам друга връзка и с приятеля ми планираме да я узаконим тази година (да ме пита някой що... )Тук съм от скоро, но вече ми харесва много.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #103 -: Февруари 05, 2011, 00:35:33 » |
Нагоре
|
Хайде и аз да се представя. Казвам се Роси, от Бургас, на 38г и имам син на почти 18г и 1 куче. С бащата на сина ми сме разделени отдавна, а от 9г имам друга връзка и с приятеля ми планираме да я узаконим тази година (да ме пита някой що... )Тук съм от скоро, но вече ми харесва много. Здравей Роси. Дано намериш това което търсиш!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
desiplamen
Mama na Krisi
power user
Неактивен
Публикации: 911
Може да отсъствам2 дни!Моля да ме разберете
|
|
« Отговор #104 -: Февруари 05, 2011, 00:48:14 » |
Нагоре
|
Здравейте и от мен!!Как така съм пропуснала тази тема незнам !!!Мноооого голямо чуство за хумор имам и всичко минава със смях при мен, или ....с мноооого шашкане!Моят мъж казва,че ако съм една риба и на кюнец ще ме лови!! ...той пък е един рибааар-за цяло лято-1 кило риба е хванал!!Ние сме били виновни с бебка-на 8 мес. и това лято не му остана време за риба! Деси съм от Пазарджик!Супер сайт,в който влизам с удоволствие!!Поздрави на всички!
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам коректност и от Вас! Първият дал адрес на лични е с предимство! Моля не ми изпращайте боклуци,които трябва да изхвърля аз вместо Вас!!Пиша оценки,правете го и Вие!!
|
|
|
|
|