NELINA-70
нели
new user
Неактивен
Публикации: 8
0877910038
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #105 -: Февруари 13, 2011, 14:35:17 » |
Нагоре
|
Здравейте и от мен,казвам се Нели на 40 години съм,родена съм във Бургас ,но от 20години живея във София а от скоро вече и във Бухово.Имам дъщеря на 19 години и син на 3 години,мога да кажа че семейството ми е щастливо,е...... имаме и своите разногласия,но при 3-ма стрелци ,това е нормално.Отскоро съм във сайта и съм много доволна от комуникацията със другите майчета,ще се радвам това да продължи и във бъдеще
|
|
|
Активен
|
|
|
|
du6eme
power user
Неактивен
Публикации: 336
Коректна съм ,за да сте коректни и вие към мен!
|
|
« Отговор #106 -: Февруари 22, 2011, 14:06:26 » |
Нагоре
|
Не знаех за темата,но сега да пиша и аз. Казвам се Милена,на 33г./ама как мразя да ми викат леля,че баш не се чувствам на толкова/,с мъжа ми сме от 2002г.,с брак от 2003г.,две деца-Николета на 5г. и Михаил на 2г./все още го гледам,имам платена отпуска и се надявам до септември да се гледаме,за да го пратя направо на детска градина.Работя в гимназия,а мъжа ми се занимава с копирни машини .Засега все още се обичаме,пък да видим занапред Харесва ми сайта много,намерих си нови приятели,а срещнах и такива от другия сайт.Май съм пристрастена. Накратко това е от мен.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
kristalina76
new user
Неактивен
Публикации: 47
|
|
« Отговор #107 -: Декември 13, 2011, 00:45:20 » |
Нагоре
|
Здравейте всички! Казвам се Кристина.Имам син на 11 години,рот на 1,7 г ,мъж към четиридесетте и бащаДЗвер-работещ пенсионер......та само мъжки гледам,че и аз съм сбъркана доста от към пол,но реших проблема кардинално,пускайки си дълга кУса...поне по нещо да приличам на момиченце С мъжът ми първо бяхме гаджета,после встъпихме в официален брак,след това прибегнахме до законен развод ,а от 9 години отново сме си гаджета и отглеждаме заедно общото ни дете ...та от ден на ден се убеждавам,че за лудите почивен ден нЕма!
|
|
|
Активен
|
Брак-това е такъв вид "институция" в която едната страна е ВИНАГИ права....,а другата е мъж!....
|
|
|
radost30
new user
Неактивен
Публикации: 28
|
|
« Отговор #108 -: Декември 13, 2011, 00:49:24 » |
Нагоре
|
Здравейте всички! Казвам се Кристина.Имам син на 11 години,рот на 1,7 г ,мъж към четиридесетте и бащаДЗвер-работещ пенсионер......та само мъжки гледам,че и аз съм сбъркана доста от към пол,но реших проблема кардинално,пускайки си дълга кУса...поне по нещо да приличам на момиченце С мъжът ми първо бяхме гаджета,после встъпихме в официален брак,след това прибегнахме до законен развод ,а от 9 години отново сме си гаджета и отглеждаме заедно общото ни дете ...та от ден на ден се убеждавам,че за лудите почивен ден нЕма! А така, Криси, да пооживим малко темата и форума, като цяло !
|
|
|
Активен
|
|
|
|
kristalina76
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #109 -: Декември 13, 2011, 00:59:57 » |
Нагоре
|
.......пустата ми старческа деменция в комбинация с блондора ми!!!... ((.забравих да кажа,че мъжките ми екземпляри,които понякога отглеждам,но обичайно са на само отглеждане съм подредила по-горе по важността им .....КУЧКАрка съм голЕма,та се чудех доста кого да напиша първо-кучето или дЯтето,щото четирикракото не ми създава никакви ядове,за разлика от "батко му" Имам и втори 12-годишен куч,който обаче отглеждаме на вила,тъй като настоящата му визия е като на глиган,а сме на 5-тия етаж,та се тревожа,че ако го вземем в къщи....ще се окажем на четвъртия....
|
|
|
Активен
|
Брак-това е такъв вид "институция" в която едната страна е ВИНАГИ права....,а другата е мъж!....
|
|
|
iviani
power user
Неактивен
Публикации: 549
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!!!
|
|
« Отговор #110 -: Декември 13, 2011, 08:02:10 » |
Нагоре
|
здравейте,аз съм почти от самото начало на сайта,а сега виждам тази тема. сега ще ви кажа нещо за себеси,аз съм Розалина(Роси),на 36 год.живея в софия от 8-9 год.живея с бащата на трите си принцеси,а те са Иви и Ани на 11г.-близначки и малката дивачка Ивена на 2,5.разбираемо е защо ника ми е този аз също съм от пристрастените тук.у нас като цяло е весело,имаме си и дом.любимци-рибки радвам се ,че благодарение на този и стъседния сайт(в който вече влизам мн.рядко),намерих много мили мацки ,с които и до днес продължаваме да контактуваме.желая успех и здраве на всички.весели предстоящи празници!
|
|
|
Активен
|
точна и коректна съм,поставям оценки,правете го и Вие!мога да забавя пращането на пакет или запис с няколко дни,защото съм с малко дете.винаги пиша на ЛС и обяснявам,понякога може и да съм досадна,но не искам недуразумения и затова съм много "подробна".пращам на първия дал адрес на ЛС.за нови потребители или такива с малко положителни оценки-паричките предварително,нищо лично,просто не ми се иска да "горя".
|
|
|
ivka1986
new user
Неактивен
Публикации: 148
|
|
« Отговор #111 -: Декември 13, 2011, 09:17:18 » |
Нагоре
|
Аз съм Иванка,за по-кратко Ива,на 25 години,зодия Овен,имам син казва се Божидар,който през януари ще стане на 2 години,с баща му живеем на семейни начала и сме заедно от почти 6 години.Не работя,по-цял ден съм с малкия,компютъра и телевизора,в свободното си време чистя,готвя и пера . Харесвам сайта и ми е готино тук,пожелавам на всички само приятни минути/часове тук!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
MIMIandDENIZ
new user
Неактивен
Публикации: 35
|
|
« Отговор #112 -: Декември 13, 2011, 10:02:37 » |
Нагоре
|
Здравей те ! Казвам се Миглена /Мими/ имам един прекрасен и много палав син Дениз, един съквартирант /бащата на дедето ми/ и много племенници и племеннички! Тук съм нова , но като гледам много познати ник неймове от друг сайт.....хехехе
|
|
|
Активен
|
За мен е важна коректността и добрата комуникация!
Дрехите и обувките втора употреба които предлагам са в идеално състояние,получавате ги чисти !Повечето дрехи и обувки за семейството ми са купувани от чужбина и са с високо качество!Ако имат забележка задължително е опоменато!
НЯМАМ ДОМАШНИ ЖИВОТНИ!
|
|
|
kristalina76
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #113 -: Декември 13, 2011, 10:13:54 » |
Нагоре
|
Здравей те ! Казвам се Миглена /Мими/ имам един прекрасен и много палав син Дениз, един съквартирант /бащата на дедето ми/ и много племенници и племеннички! Тук съм нова , но като гледам много познати ник неймове от друг сайт.....хехехе ..... ...да бре!...и аз се шашнах и се изненадах много приятно Чисто новичка съм в тоя форум,но за кратко време мярнах тук толкова познати и много любими "муцунки" ,та чак се зачудих дал* не съм на Идно друго място....
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #114 -: Декември 13, 2011, 13:04:39 » |
Нагоре
|
Здравейте всички! Казвам се Кристина.Имам син на 11 години,рот на 1,7 г ,мъж към четиридесетте и бащаДЗвер-работещ пенсионер......та само мъжки гледам,че и аз съм сбъркана доста от към пол,но реших проблема кардинално,пускайки си дълга кУса...поне по нещо да приличам на момиченце С мъжът ми първо бяхме гаджета,после встъпихме в официален брак,след това прибегнахме до законен развод ,а от 9 години отново сме си гаджета и отглеждаме заедно общото ни дете ...та от ден на ден се убеждавам,че за лудите почивен ден нЕма! ОООООООООО Крис, ха добре дошла Успешни сделки и забавни моменти ти желая
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
kristalina76
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #115 -: Декември 13, 2011, 13:18:12 » |
Нагоре
|
Здравейте всички! Казвам се Кристина.Имам син на 11 години,рот на 1,7 г ,мъж към четиридесетте и бащаДЗвер-работещ пенсионер......та само мъжки гледам,че и аз съм сбъркана доста от към пол,но реших проблема кардинално,пускайки си дълга кУса...поне по нещо да приличам на момиченце С мъжът ми първо бяхме гаджета,после встъпихме в официален брак,след това прибегнахме до законен развод ,а от 9 години отново сме си гаджета и отглеждаме заедно общото ни дете ...та от ден на ден се убеждавам,че за лудите почивен ден нЕма! ОООООООООО Крис, ха добре дошла Успешни сделки и забавни моменти ти желая Ха добре заварила,миличка моя! .....за сега само ще се информирам,ще ползвам форумчето и най-вероятно до колкото си знам "слабия ангел" ще купувам,щото за момента ме мързи да си местя сергията от панаира.....
|
|
|
Активен
|
|
|
|
radost30
new user
Неактивен
Публикации: 28
|
|
« Отговор #116 -: Декември 13, 2011, 13:19:48 » |
Нагоре
|
Здравейте всички! Казвам се Кристина.Имам син на 11 години,рот на 1,7 г ,мъж към четиридесетте и бащаДЗвер-работещ пенсионер......та само мъжки гледам,че и аз съм сбъркана доста от към пол,но реших проблема кардинално,пускайки си дълга кУса...поне по нещо да приличам на момиченце С мъжът ми първо бяхме гаджета,после встъпихме в официален брак,след това прибегнахме до законен развод ,а от 9 години отново сме си гаджета и отглеждаме заедно общото ни дете ...та от ден на ден се убеждавам,че за лудите почивен ден нЕма! ОООООООООО Крис, ха добре дошла Успешни сделки и забавни моменти ти желая Еми, не само Крис...толкова сладурани ще се преместят тук ! Усещам, че ще стане много весело и забавно!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
kristalina76
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #117 -: Декември 13, 2011, 13:34:35 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
kikopi
new user
Неактивен
Публикации: 112
|
|
« Отговор #118 -: Декември 13, 2011, 13:54:19 » |
Нагоре
|
Здравейте всички! Казвам се Кристина.Имам син на 11 години,рот на 1,7 г ,мъж към четиридесетте и бащаДЗвер-работещ пенсионер......та само мъжки гледам,че и аз съм сбъркана доста от към пол,но реших проблема кардинално,пускайки си дълга кУса...поне по нещо да приличам на момиченце С мъжът ми първо бяхме гаджета,после встъпихме в официален брак,след това прибегнахме до законен развод ,а от 9 години отново сме си гаджета и отглеждаме заедно общото ни дете ...та от ден на ден се убеждавам,че за лудите почивен ден нЕма! ОООООООООО Крис, ха добре дошла Успешни сделки и забавни моменти ти желая Еми, не само Крис...толкова сладурани ще се преместят тук ! Усещам, че ще стане много весело и забавно! И аз се присъединявам към веселата компания и се надявам да си изкарваме много весело тук
|
|
|
Активен
|
1. Пощенските разходи са за сметка на купувача! 2. Не приемам наложен платеж! 3. За сума над 20 лева,изпращам след предварително заплащане! 4. С предимство,купуващите повече от 1 моя обява! 5. Връщам дрехи, които не отговарят на описанието! 6. Коректна съм,бъдете и Вие коректни!
|
|
|
kristalina76
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #119 -: Декември 13, 2011, 14:01:30 » |
Нагоре
|
Ейййй,Кики, радвам се от сърце да те видя тук,слънчице
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|