Rosss
new user
Неактивен
Публикации: 33
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #120 -: Декември 13, 2011, 15:11:27 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Вярвам в добротата и човечността, ако утре всеки от нас стане малко по-добър от днес, светът ще е прекрасен!
Всичко, което не ни убива ни прави по-силни.
ТОЧНА И КОРЕКТНА СЪМ.
ИЗПРАЩАМ И ПОЛУЧАВАМ С ЕКОНТ
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #121 -: Декември 13, 2011, 15:17:48 » |
Нагоре
|
Ей кво преселение на народите се забеуезва тук ,драго ми е да ви видя и тук спамърки такива
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
radost30
new user
Неактивен
Публикации: 28
|
|
« Отговор #122 -: Декември 13, 2011, 15:41:59 » |
Нагоре
|
Ей кво преселение на народите се забеуезва тук ,драго ми е да ви видя и тук спамърки такива О, чакай цялата весела банда да се прехвърли и ще видиш купон и чудо !
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
Публикации: 880
|
|
« Отговор #123 -: Декември 13, 2011, 15:45:46 » |
Нагоре
|
Ей кво преселение на народите се забеуезва тук ,драго ми е да ви видя и тук спамърки такива О, чакай цялата весела банда да се прехвърли и ще видиш купон и чудо ! Начиииии, да ви въведа тогава правилно по стаите,ей тук са лиглите/щото надушвам,че сме от една порода пардон/http://www.bgdomakinq.com/forum/index.php?topic=1448.msg56515;topicseen#msg56515
|
|
|
Активен
|
не пазя ред на запис без да е подкрепен на ЛС коректна съм и очаквам същото
не пращам неща,които аз не бих си купила
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
Публикации: 880
|
|
« Отговор #124 -: Декември 13, 2011, 15:47:24 » |
Нагоре
|
Нещо не ми се вденаRe:ПЪЛНА ЛУДНИЦА(СЛУШАМ И НЕ ВЯРВАМ НА ОЧИТЕ СИ - САМО ЗА НАЛУДНИЧАВО ЩУРИ!)№ 6
|
|
|
Активен
|
не пазя ред на запис без да е подкрепен на ЛС коректна съм и очаквам същото
не пращам неща,които аз не бих си купила
|
|
|
kristalina76
new user
Неактивен
Публикации: 47
|
|
« Отговор #125 -: Декември 13, 2011, 16:39:48 » |
Нагоре
|
Ей кво преселение на народите се забеуезва тук ,драго ми е да ви видя и тук спамърки такива МЕРСИ,миличка за топлото посрещане ...ЧЕСТИТА ТИ ТИТЛИЧКА! ...то и аз имах нЕколко от тазгУдишните номинации в ОНЗИ )) форум,ама май ще се сещам за тях само с дълбока носталгия и умилителна ...но пък леееко мазна усмивчица... ...без да съм пророк си мисля,че преселението тепърва ще започне....като знам с Радост как си влачим краката,поради спънатата си походка тип "а-ла селска мЪникенкЪ"....
|
|
|
Активен
|
Брак-това е такъв вид "институция" в която едната страна е ВИНАГИ права....,а другата е мъж!....
|
|
|
taniaisie
power user
Неактивен
Публикации: 559
|
|
« Отговор #126 -: Декември 13, 2011, 16:45:55 » |
Нагоре
|
Ей кво преселение на народите се забеуезва тук ,драго ми е да ви видя и тук спамърки такива МЕРСИ,миличка за топлото посрещане ...ЧЕСТИТА ТИ ТИТЛИЧКА! ...то и аз имах нЕколко от тазгУдишните номинации в ОНЗИ )) форум,ама май ще се сещам за тях само с дълбока носталгия и умилителна ...но пък леееко мазна усмивчица... ...без да съм пророк си мисля,че преселението тепърва ще започне....като знам с Радост как си влачим краката,поради спънатата си походка тип "а-ла селска мЪникенкЪ".... Добре дошли-и-и-и....Най-готините...,ей....
|
|
« Последна редакция: Декември 13, 2011, 16:48:33 от taniaisie »
|
Активен
|
Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия! След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря! Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство. Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
|
|
|
kristalina76
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #127 -: Декември 13, 2011, 16:52:10 » |
Нагоре
|
Ей кво преселение на народите се забеуезва тук ,драго ми е да ви видя и тук спамърки такива МЕРСИ,миличка за топлото посрещане ...ЧЕСТИТА ТИ ТИТЛИЧКА! ...то и аз имах нЕколко от тазгУдишните номинации в ОНЗИ )) форум,ама май ще се сещам за тях само с дълбока носталгия и умилителна ...но пък леееко мазна усмивчица... ...без да съм пророк си мисля,че преселението тепърва ще започне....като знам с Радост как си влачим краката,поради спънатата си походка тип "а-ла селска мЪникенкЪ".... Мерси,мила!Малко лигла си падам...ама имам и серЬОзни моменти Как ти е никчето...ТАМ ))...със сигурност се познаваме! Добре дошли-и-и-и....Най-готините...,ей....
|
|
|
Активен
|
Брак-това е такъв вид "институция" в която едната страна е ВИНАГИ права....,а другата е мъж!....
|
|
|
zorniza
power user
Неактивен
Публикации: 957
Слабите обичат реда-силните владеят хаоса
|
|
« Отговор #128 -: Декември 13, 2011, 19:27:07 » |
Нагоре
|
Ей кво преселение на народите се забеуезва тук ,драго ми е да ви видя и тук спамърки такива МЕРСИ,миличка за топлото посрещане ...ЧЕСТИТА ТИ ТИТЛИЧКА! ...то и аз имах нЕколко от тазгУдишните номинации в ОНЗИ )) форум,ама май ще се сещам за тях само с дълбока носталгия и умилителна ...но пък леееко мазна усмивчица... ...без да съм пророк си мисля,че преселението тепърва ще започне....като знам с Радост как си влачим краката,поради спънатата си походка тип "а-ла селска мЪникенкЪ".... Мерси,мила!Малко лигла си падам...ама имам и серЬОзни моменти Как ти е никчето...ТАМ ))...със сигурност се познаваме! Добре дошли-и-и-и....Най-готините...,ей.... Криси знаеш ли това сайтче ? Повечето емотки ги има..... http://smajliki.ru/smilie-112924743.html
|
|
|
Активен
|
|
|
|
zorniza
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #129 -: Декември 13, 2011, 19:31:32 » |
Нагоре
|
Ей кво преселение на народите се забеуезва тук ,драго ми е да ви видя и тук спамърки такива О, чакай цялата весела банда да се прехвърли и ще видиш купон и чудо ! Ха добра среща ! Много се радвам да ви видя тук !
|
|
|
Активен
|
|
|
|
kristalina76
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #130 -: Декември 13, 2011, 19:33:04 » |
Нагоре
|
...опрфеделено ще са ми от полза! БЛАГОДАРЯ МНОГО.слънце!!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
zorniza
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #131 -: Декември 13, 2011, 20:24:36 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Rosss
new user
Неактивен
Публикации: 33
|
|
« Отговор #133 -: Декември 14, 2011, 10:55:18 » |
Нагоре
|
Добре дошли на всички Радвам се, че сте открили нашето скромно сайтче Тук е по-спокойно и уютно. Надявам се да прекарате чудесно Добре заварили, още опознавам сайтчето, на пръв поглед ми изглежда наистина много уютно. Отивам да се образовам малко из темите. Хубав и успешен ден на всички!!
|
|
|
Активен
|
Вярвам в добротата и човечността, ако утре всеки от нас стане малко по-добър от днес, светът ще е прекрасен!
Всичко, което не ни убива ни прави по-силни.
ТОЧНА И КОРЕКТНА СЪМ.
ИЗПРАЩАМ И ПОЛУЧАВАМ С ЕКОНТ
|
|
|
taniaisie
power user
Неактивен
Публикации: 559
|
|
« Отговор #134 -: Декември 14, 2011, 11:00:06 » |
Нагоре
|
.............. ДобрЮтро....
|
|
|
Активен
|
Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия! След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря! Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство. Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
|
|
|
|
|