Моля Ви за мнение следната ситуация...
Пуснах за продажба няколко роклички , които бях купила от Англия ,но ми се наложи пак да замина и нямаше, как да ги нося..Рокличките бяха чисто нови и на цена 9.90..Една потребителка се записа, за тях и аз , и ги запазх.. като уточнението ,беше искам бялата и черната рокля..в последствие се оказа ,че иска друга рокля,която (по моя грешка съм написала ,че е 9.90 ,а тя беше по -скъпа,но аз си поех вината и и намалих 2 лв които обират разликата в цената) ...и така трябваше всичко да приключи за два дни ,защотото заминавах ( и това беше изрично споменато в обявата) ..но нещата се проточиха(заради купувачката и аз , написах в обявата ,че изчаквам до вечерта и ако не ми пише ,давам ред нататака..сътветно получих остри коментари в обявите си ,които са още там (малко ми се поскараха
) ..и след това ,се почнаха едни писания по скайпа..едни обяснения и едно групо отношение , от страна на съответната дама( не искала да ми праща предварително пари ,а тя има САМО 1 оценка, ПРЕДПОЧИтала ,аз да поема половиния наложен платеж ,както се и съгласих ,само мир да става...но най-грубото беше накрая: била съм я изнервяла
..и тогава и казах ,че ако не желае да ги вземе, просто да ми каже и няма проблем,чаках единствено от коректост към нея.И без това чакаха още 4 момичета за тях..и изведнъж стана мн . мила...както и да е пратих и ги и тя си ги плати(като разделихме Нал.платеж)..помоли ме мноого мило да и пиша оценка и аз и написах положителна такава,въпреки грубото отношение (защотото по правилата на сайта, тя беше изпълнила очакваното от нея - плати си паричките) .. но какво получих аз ..НЕУТРАЛНА оценка..;( която твърди "пише се кУпувач,не кОпувч) ..извинявам се ,за правописната грешка ,но ако това е основание за негативна оценка незнам..писах и няколко пъти ,никъкъв отговор ..продалжи да пише "добронамерени " коментари в бявите ми ,въпреки приключилата сделка
МНОГО съм обидена..аз имам 30 положителни оценки и ако това ,ще е основанието оттук нататъка хората да се съмняват в мен незнам...
По правилата на сайта ,има ли право да го пише негативна оценка ,като съм била любезна и съм спазила всиюко ,което съм казала ?