desiplamen
Mama na Krisi
power user
Неактивен
Публикации: 911
Може да отсъствам2 дни!Моля да ме разберете
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #30 -: Февруари 17, 2011, 23:29:26 » |
Нагоре
|
Отговор от нея не чакай -поискала е да и се изтрие профила Брей,че нагла!Клеопатра,мила,поискай да й се изтрие оценката!!!!!!!!!!
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам коректност и от Вас! Първият дал адрес на лични е с предимство! Моля не ми изпращайте боклуци,които трябва да изхвърля аз вместо Вас!!Пиша оценки,правете го и Вие!!
|
|
|
Kleopatra
new user
Неактивен
Публикации: 464
|
|
« Отговор #31 -: Февруари 17, 2011, 23:33:32 » |
Нагоре
|
Moля Ви ...;( Изтрийте незаслужената оценка..
|
|
|
Активен
|
|
|
|
desiplamen
Mama na Krisi
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #32 -: Февруари 17, 2011, 23:34:14 » |
Нагоре
|
Много нагли хора има и се възмущавам много напоследък!!!Не стига,че получават нещо за ,,без пари,, , ами и претенций големи...да е ново...аз например колко обяви за нови дрехи имах,но все размяна за стари ми предлагат бреййййй,че тарикати!!
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам коректност и от Вас! Първият дал адрес на лични е с предимство! Моля не ми изпращайте боклуци,които трябва да изхвърля аз вместо Вас!!Пиша оценки,правете го и Вие!!
|
|
|
desitka79
new user
Неактивен
Публикации: 435
моето богатство
|
|
« Отговор #33 -: Февруари 17, 2011, 23:46:23 » |
Нагоре
|
ще си го изтрие ми , сама си го ..... колчето в.....
|
|
|
Активен
|
досега никога не съм имала подпис , но вече държа на него 1.за проба не пращам НИКОГА 2.пари предварително не пращам на непознати потребители 3.нямам нищо против размяните 4.винаги може да мипредложите коменар по цените , няма нищо лошо
|
|
|
desiplamen
Mama na Krisi
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #34 -: Февруари 17, 2011, 23:49:45 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
black_ice
Черно ледче
power user
Неактивен
Публикации: 782
|
|
« Отговор #35 -: Февруари 18, 2011, 00:34:40 » |
Нагоре
|
Здравейте и от мен. Наистина си купих такава рокличка от Клеопатра и съм изключително доволна. Рокличката е чисто нова, материята е много мека и шевовете са абсолютно прецизни. Определено мога да кажа, че това е страхотна покупка. Силно се съмнявам Клеопатра да има вина и я подкрепям на 100%.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
desiplamen
Mama na Krisi
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #36 -: Февруари 18, 2011, 01:33:48 » |
Нагоре
|
Здравейте и от мен. Наистина си купих такава рокличка от Клеопатра и съм изключително доволна. Рокличката е чисто нова, материята е много мека и шевовете са абсолютно прецизни. Определено мога да кажа, че това е страхотна покупка. Силно се съмнявам Клеопатра да има вина и я подкрепям на 100%. Ето това се казва страхотен купувач и съвестен потребител!!!!!!Какво повече можеш да искаш Клеопатра!!!Мисля,че този коментар изчерпва темата! Браво Блек айс!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #37 -: Февруари 18, 2011, 06:04:22 » |
Нагоре
|
След като прегледах нещата реших да се коригира оценката. В обявата ясно е описано всичко.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
desitka79
new user
Неактивен
Публикации: 435
моето богатство
|
|
« Отговор #38 -: Февруари 18, 2011, 07:51:58 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
досега никога не съм имала подпис , но вече държа на него 1.за проба не пращам НИКОГА 2.пари предварително не пращам на непознати потребители 3.нямам нищо против размяните 4.винаги може да мипредложите коменар по цените , няма нищо лошо
|
|
|
viv_f
power user
Неактивен
Публикации: 630
Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!
|
|
« Отговор #39 -: Февруари 18, 2011, 08:35:46 » |
Нагоре
|
Важното е ,че всичко ще свърши добре.Аз даже се радвам,че иска да си изтрие профила,такива хора нямат място тук
|
|
|
Активен
|
Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!Ходя само веднъж седмично до пощата,с изключения ако съм свободна!
|
|
|
Kleopatra
new user
Неактивен
Публикации: 464
|
|
« Отговор #40 -: Февруари 18, 2011, 08:42:55 » |
Нагоре
|
Благдаря много на всички за подкрепата...на black_ice и на всички други мацки, коиото ми влязоха в положението...и най -вече на Админа Мерси много ,за проявеното внимание...само се надявам ,да не се регистриира тази дама с друг профил..Затова обичам Бг.Домакиня ..винаги има кой да те изслуша и подкрепи ..МЕрси отново
|
|
|
Активен
|
|
|
|
poli23
new user
Неактивен
Публикации: 454
Нека бъдем коректни!!!
|
|
« Отговор #41 -: Февруари 18, 2011, 09:24:08 » |
Нагоре
|
Не се здържах и ще напиша и аз какво мисля. Според мен, ако наистина имаше нещо до сега трябваше да сложи снимки и да се обоснове. Чудно ми е и какво толкова се заяжда и за правописа, като че ли това е най-важното..... На blask_ice и вярвам на 100% ,тъй като имам лични впечатления и се радвам че се включи в темата. Надявам се да няма такива ситуации повече. Браво и на админите за тяхната намеса и коректност!
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото! За две обяви с предимство! Вече изисквам предварително плащане, омръзна ми от некоректни потребители! Моля, дайте ми един глас тук, не се изисква регистрация.Благодаря ви! Моята рецепта е- Пай с праскови )) http://fino-bg.com/show_recipes/view/135/
|
|
|
black_ice
Черно ледче
power user
Неактивен
Публикации: 782
|
|
« Отговор #42 -: Февруари 18, 2011, 12:27:36 » |
Нагоре
|
Desiplamen, Poli23, благодаря ви за милите думи. Радвам се, че всичко приключи добре.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|