Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« -: Февруари 19, 2011, 09:50:20 » |
Нагоре
|
По случай Баба Марта пускам следната игра: Правила:1. Период на играта: 10.00 часа на 19.02.2011 г. до 24.00 на 01.03.2011 г. 2. Цел на играта: Да се съберат възможно повече Мартенички посредством разглеждане на Обяви в сайта БгДомакиня.com. За всяка разгледана обява се трупа по 1 Мартеничка. 3. Печелившия от играта ще бъде обявен на 02.03.2011 в 08.00 часа в Блога и Форума на сайта БгДомакиня.com4. Награда: Подарък от Администраторите за Баба Марта. 5. Право на участие има:- всеки който е потребител на БгДомакиня.com и, - навършил 18 години и, - не е член на Екипа на БгДомакиня.com (Администратор или Модератор) 6. Участието в играта не е обвързано с покупка или продажба в сайта.7. Забранява се използването на атоматично презареждане на страници, програми за тази дейност и всякакви опити за манипулация. Не спазващите правила потребители в края на конкурса ще бъдат дисквалифицирани!Успех на всички! С уважение, Администратори на БгДомакиня.com
|
|
« Последна редакция: Февруари 19, 2011, 11:00:59 от Хуан Куеста »
|
Активен
|
|
|
|
kami_kami
new user
Неактивен
Публикации: 479
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #1 -: Февруари 19, 2011, 09:57:41 » |
Нагоре
|
Супер А, в профила, ще имаме ли мартенички, на мястото на валентинките?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #2 -: Февруари 19, 2011, 10:07:02 » |
Нагоре
|
Супер А, в профила, ще имаме ли мартенички, на мястото на валентинките? Под тях ще има и мартенички. Даже ще са повече
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #3 -: Февруари 19, 2011, 10:09:03 » |
Нагоре
|
късмет на участниците
|
|
|
Активен
|
|
|
|
kami_kami
new user
Неактивен
Публикации: 479
|
|
« Отговор #4 -: Февруари 19, 2011, 10:13:17 » |
Нагоре
|
късмет на участниците Този път и вие сте в играта Нямаме шанс
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #5 -: Февруари 19, 2011, 10:18:13 » |
Нагоре
|
Хайде успех и от мен на победителката,аз ще гледам от ложата състезателките
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #6 -: Февруари 19, 2011, 10:18:34 » |
Нагоре
|
късмет на участниците Този път и вие сте в играта Нямаме шанс Мисля екипа да се дисквалифицираме
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #7 -: Февруари 19, 2011, 10:20:16 » |
Нагоре
|
късмет на участниците Този път и вие сте в играта Нямаме шанс ние няма да участваме.Разбрахме се да не участваме,защото навсякъде персонал и роднини не участват,а и ние искаме вие да се чувствате наравен старт
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #8 -: Февруари 19, 2011, 10:21:48 » |
Нагоре
|
късмет на участниците Този път и вие сте в играта Нямаме шанс ние няма да участваме.Разбрахме се да не участваме,защото навсякъде персонал и роднини не участват,а и ние искаме вие да се чувствате наравен старт Ще приема отвота ви Променям правилта и ви изключвам от играта.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
yana_m
new user
Неактивен
Публикации: 170
|
|
« Отговор #10 -: Февруари 19, 2011, 10:31:46 » |
Нагоре
|
Успех на всички участници!
|
|
|
Активен
|
Вече не пазя ред,който иска даден артикул да ми даде адрес на лични!Публикувам обявите и в продавалника-не се сърдете,но съм с малко дете и разчитам на дохода от тук!!! Пощенските са за сметка на купувача освен ако не сме се разбрали друго или не е писано в обява че са от мен. При покупка на 2 и повече обяви пощата е от мен и сте с предимство! Пращам като МП,наложен платеж само при по-големи суми и нежелание за предварително плащане! За суми над 10лв предварително паричките! Нека сме коректни,все пак сме тук за да си помагаме! Винаги поставям оценки,моля правете го и вие! Предпочитам паричен превод по Еконт,но само ако на вас ви е удобно,а също така и аз предпочитам да ви превеждам пак така!Не за друго ами е по-бързо и евтино от Бг пощи!Но пак казвам само на вас ако ви е удобно!
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #11 -: Февруари 19, 2011, 10:36:26 » |
Нагоре
|
шефче,що не направиш една игричка на модките чак ми стана съвестно за тях ,само дето ще ни скъсат обявките от ''Моля поставете размери'' ,пък и те да се насладят на една игра
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #12 -: Февруари 19, 2011, 10:42:42 » |
Нагоре
|
шефче,що не направиш една игричка на модките чак ми стана съвестно за тях ,само дето ще ни скъсат обявките от ''Моля поставете размери'' ,пък и те да се насладят на една игра За тях има други подаръци
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #13 -: Февруари 19, 2011, 10:43:49 » |
Нагоре
|
Картинки в профила ви се появяват на: - 50 Мартенички - 200 Мартенички - 500 Мартенички - 1000 Мартенички - 2000 Мартенички
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Фло
Глобален Модератор
Потребители
power user
Неактивен
Публикации: 11272
|
|
« Отговор #14 -: Февруари 19, 2011, 11:52:37 » |
Нагоре
|
шефче,що не направиш една игричка на модките чак ми стана съвестно за тях ,само дето ще ни скъсат обявките от ''Моля поставете размери'' ,пък и те да се насладят на една игра Новата игра Кой ще изпрати най-много реални мартенички на модератор? Вие сте!Само не се блъскайте. Кутиите ни са големи. Който играе печели, който не играе не печели.
|
|
« Последна редакция: Февруари 19, 2011, 11:57:43 от Фло »
|
Активен
|
Нищо на света не заслужава и пет минути тъга!
|
|
|
|
|