Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #15 -: Февруари 19, 2011, 11:59:00 » |
Нагоре
|
шефче,що не направиш една игричка на модките чак ми стана съвестно за тях ,само дето ще ни скъсат обявките от ''Моля поставете размери'' ,пък и те да се насладят на една игра Новата игра Кой ще изпрати най-много реални мартенички на модератор? Вие сте!Само не се блъскайте. Кутиите ни са големи. Който играе печели, който не играе не печели. не си казала не съм ти пратила надявам се си ми гледала мартениците
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #16 -: Февруари 19, 2011, 11:59:27 » |
Нагоре
|
шефче,що не направиш една игричка на модките чак ми стана съвестно за тях ,само дето ще ни скъсат обявките от ''Моля поставете размери'' ,пък и те да се насладят на една игра Новата игра Кой ще изпрати най-много реални мартенички на модератор? Вие сте!Само не се блъскайте. Кутиите ни са големи. Който играе печели, който не играе не печели. на Фло да и ги пращате с наложен платеж хихихихи
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
Фло
Глобален Модератор
Потребители
power user
Неактивен
Публикации: 11272
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #17 -: Февруари 19, 2011, 12:05:37 » |
Нагоре
|
шефче,що не направиш една игричка на модките чак ми стана съвестно за тях ,само дето ще ни скъсат обявките от ''Моля поставете размери'' ,пък и те да се насладят на една игра Новата игра Кой ще изпрати най-много реални мартенички на модератор? Вие сте!Само не се блъскайте. Кутиите ни са големи. Който играе печели, който не играе не печели. на Фло да и ги пращате с наложен платеж хихихихи Всички са изгорели тогава. Ако ще е с наложен платеж да предпочитем Еконт с опция за отваряне.
|
|
|
Активен
|
Нищо на света не заслужава и пет минути тъга!
|
|
|
Фло
Глобален Модератор
Потребители
power user
Неактивен
Публикации: 11272
|
|
« Отговор #18 -: Февруари 19, 2011, 12:07:53 » |
Нагоре
|
шефче,що не направиш една игричка на модките чак ми стана съвестно за тях ,само дето ще ни скъсат обявките от ''Моля поставете размери'' ,пък и те да се насладят на една игра Новата игра Кой ще изпрати най-много реални мартенички на модератор? Вие сте!Само не се блъскайте. Кутиите ни са големи. Който играе печели, който не играе не печели. не си казала не съм ти пратила надявам се си ми гледала мартениците Е все трябва да казваме ли? Пък и на теб лично вчера ти намекнах. Метърът на близо ли ти е?
|
|
|
Активен
|
Нищо на света не заслужава и пет минути тъга!
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #19 -: Февруари 19, 2011, 12:19:10 » |
Нагоре
|
шефче,що не направиш една игричка на модките чак ми стана съвестно за тях ,само дето ще ни скъсат обявките от ''Моля поставете размери'' ,пък и те да се насладят на една игра Новата игра Кой ще изпрати най-много реални мартенички на модератор? Вие сте!Само не се блъскайте. Кутиите ни са големи. Който играе печели, който не играе не печели. не си казала не съм ти пратила надявам се си ми гледала мартениците Е все трябва да казваме ли? Пък и на теб лично вчера ти намекнах. Метърът на близо ли ти е? чакай да пусна една прахосмукачка бре жено па тогаз ,оф верно трябва да ги меря че не са и мои
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
Tedi007
new user
Неактивен
Публикации: 304
|
|
« Отговор #20 -: Февруари 19, 2011, 15:50:45 » |
Нагоре
|
Здравейте ! Поздравления за нова игра ! Предварително ще се извиня за тъпият въпрос ,но защо имам 43 мартенички ,като напр.тази обява е разгледана 185 пъти.Обявата е публикувана днес. http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=141797&cat=108Питам от любопитство.
|
|
« Последна редакция: Февруари 19, 2011, 15:55:54 от Tedi007 »
|
Активен
|
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 6310
|
|
« Отговор #21 -: Февруари 19, 2011, 16:12:18 » |
Нагоре
|
Мила,ти трябва да разглеждаш обяви:1 обява=1 мартеничка.Не се дават мартенички,за това, колко хора и колко пъти са разгледали обявите ти!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Tedi007
new user
Неактивен
Публикации: 304
|
|
« Отговор #22 -: Февруари 19, 2011, 17:03:07 » |
Нагоре
|
Даце,много благодаря за отговора !
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bonbonnin
Анелия
new user
Неактивен
Публикации: 324
|
|
« Отговор #23 -: Февруари 19, 2011, 17:26:22 » |
Нагоре
|
аз имам само една мартеничка , а имам 100 разгледани имам предвид под валентинките имам една мартеничка , може би има някаква грешка в код или нещо , само съобщавам не се състезавам, нямам време , но ми харесва да ми излизат тези в профила забавни са
|
|
|
Активен
|
Спазвам ред. Коректна съм, очаквам същото и от вас.Пращам по-пощата.Пощенски разходи за моя сметка:).При повече от 1 покупки правя отстъпка. кликнете моля дайте ми точка всеки ден http://nagradite.net/bonbonnin
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #24 -: Февруари 19, 2011, 17:41:37 » |
Нагоре
|
аз имам само една мартеничка , а имам 100 разгледани имам предвид под валентинките имам една мартеничка , може би има някаква грешка в код или нещо , само съобщавам не се състезавам, нямам време , но ми харесва да ми излизат тези в профила забавни са Погледни на заглавната страница колко мартенички имаш. В профила се показват когато минеш 50, 200, 500, 1000 и 2000
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bonbonnin
Анелия
new user
Неактивен
Публикации: 324
|
|
« Отговор #25 -: Февруари 19, 2011, 17:57:29 » |
Нагоре
|
аууу моя грешка не знам защо реших че на 100 трябва да имам
|
|
|
Активен
|
Спазвам ред. Коректна съм, очаквам същото и от вас.Пращам по-пощата.Пощенски разходи за моя сметка:).При повече от 1 покупки правя отстъпка. кликнете моля дайте ми точка всеки ден http://nagradite.net/bonbonnin
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #26 -: Февруари 19, 2011, 19:18:25 » |
Нагоре
|
шефче,що не направиш една игричка на модките чак ми стана съвестно за тях ,само дето ще ни скъсат обявките от ''Моля поставете размери'' ,пък и те да се насладят на една игра Новата игра Кой ще изпрати най-много реални мартенички на модератор? Вие сте!Само не се блъскайте. Кутиите ни са големи. Който играе печели, който не играе не печели. не си казала не съм ти пратила надявам се си ми гледала мартениците Е все трябва да казваме ли? Пък и на теб лично вчера ти намекнах. Метърът на близо ли ти е? чакай да пусна една прахосмукачка бре жено па тогаз ,оф верно трябва да ги меря че не са и мои Поли твоя аватар искрено ме разсмя хахахахахахахахахахах
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #27 -: Февруари 19, 2011, 20:02:46 » |
Нагоре
|
шефче,що не направиш една игричка на модките чак ми стана съвестно за тях ,само дето ще ни скъсат обявките от ''Моля поставете размери'' ,пък и те да се насладят на една игра Новата игра Кой ще изпрати най-много реални мартенички на модератор? Вие сте!Само не се блъскайте. Кутиите ни са големи. Който играе печели, който не играе не печели. не си казала не съм ти пратила надявам се си ми гледала мартениците Е все трябва да казваме ли? Пък и на теб лично вчера ти намекнах. Метърът на близо ли ти е? чакай да пусна една прахосмукачка бре жено па тогаз ,оф верно трябва да ги меря че не са и мои Поли твоя аватар искрено ме разсмя хахахахахахахахахахах Скокче с риск да те подарзня ама днес ми писна на тва да си търся нов аватар и подпис и ми се дояде диня,пък и такъв наклон някакъв изкелиферчен ми дойде и така
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #28 -: Февруари 19, 2011, 20:05:00 » |
Нагоре
|
Ох,Поли аватара ти е златен! Ще го крадна за едно място
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #29 -: Февруари 19, 2011, 20:23:43 » |
Нагоре
|
Крадни го,само ще да е за някой чат
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|