Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #30 -: Февруари 20, 2011, 00:16:16 » |
Нагоре
|
Избягаха ми мартеничките
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #31 -: Февруари 20, 2011, 00:22:55 » |
Нагоре
|
Избягаха ми мартеничките Как така ти избягаха хихихих
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #32 -: Февруари 20, 2011, 00:32:41 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #34 -: Февруари 20, 2011, 01:25:20 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #35 -: Февруари 20, 2011, 10:21:01 » |
Нагоре
|
Крадни го,само ще да е за някой чат трябва ми по-голям размер
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #36 -: Февруари 20, 2011, 10:37:50 » |
Нагоре
|
Крадни го,само ще да е за някой чат трябва ми по-голям размер преоразмери я с Пейнта
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
everything
|
|
« Отговор #37 -: Февруари 20, 2011, 17:58:07 » |
Нагоре
|
Чак сега прочетох за тази игра и разбрах какви са картинките Но, някой потребители вече имат по 4 такива за 2 дни, наистина ли разглеждате по над 1000 обяви за толкова кратко време.
|
|
|
Активен
|
Очаквам коректност, ще я получите и от мен. Пощенските са за сметка на купувача ако няма друга уговорка. Пиша оценки. Стоки, които не отговарят на описанието - връщам.
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #39 -: Февруари 20, 2011, 18:24:21 » |
Нагоре
|
Чак сега прочетох за тази игра и разбрах какви са картинките Но, някой потребители вече имат по 4 такива за 2 дни, наистина ли разглеждате по над 1000 обяви за толкова кратко време. това не е възможно,трябва да не са спали ,само са презареждали което не забранено....
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #40 -: Февруари 20, 2011, 18:27:04 » |
Нагоре
|
Чак сега прочетох за тази игра и разбрах какви са картинките Но, някой потребители вече имат по 4 такива за 2 дни, наистина ли разглеждате по над 1000 обяви за толкова кратко време. това не е възможно,трябва да не са спали ,само са презареждали което не забранено.... Възможно е Поли ако играех как съм цел ден на компа и двойно да съм ги направила
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #41 -: Февруари 20, 2011, 18:45:20 » |
Нагоре
|
Чак сега прочетох за тази игра и разбрах какви са картинките Но, някой потребители вече имат по 4 такива за 2 дни, наистина ли разглеждате по над 1000 обяви за толкова кратко време. това не е възможно,трябва да не са спали ,само са презареждали което не забранено.... Възможно е Поли ако играех как съм цел ден на компа и двойно да съм ги направила Има проследяване кой с какво и какви обяви е разглеждал по играта. Ако някой злупотребява в края на играта просто ще ги дисквалифицирам Имаше такива в предната игра с Валентинките.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
kami_kami
new user
Неактивен
Публикации: 479
|
|
« Отговор #42 -: Февруари 20, 2011, 19:26:45 » |
Нагоре
|
Шефе, може ли да ми ги сложиш в профила, без да играя. В смисъл, искам мартенички в профила, а не първенство Нямам време и една мартиеничка не мога да завъдя
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #43 -: Февруари 20, 2011, 20:28:28 » |
Нагоре
|
Шефе, може ли да ми ги сложиш в профила, без да играя. В смисъл, искам мартенички в профила, а не първенство Нямам време и една мартиеничка не мога да завъдя За съжаление няма как Снимките са обвързани с играта. Трябва ръчно да ти дам 2000 мартеници за да има картинки. След играта може да помисля
|
|
|
Активен
|
|
|
|
everything
|
|
« Отговор #44 -: Февруари 20, 2011, 21:20:22 » |
Нагоре
|
Чак сега прочетох за тази игра и разбрах какви са картинките Но, някой потребители вече имат по 4 такива за 2 дни, наистина ли разглеждате по над 1000 обяви за толкова кратко време. това не е възможно,трябва да не са спали ,само са презареждали което не забранено.... Възможно е, видях То е ясно, че е заради играта, ама то трябва само това да правиш два дни и да не ставаш за да натрупаш такава цифра.
|
|
|
Активен
|
Очаквам коректност, ще я получите и от мен. Пощенските са за сметка на купувача ако няма друга уговорка. Пиша оценки. Стоки, които не отговарят на описанието - връщам.
|
|
|
|
|