zaxar
МНОГО СЕРТ СЪМ-ОБЩУВАЙТЕ ВНИМАТЕЛНО
new user
Неактивен
Публикации: 199
МНОГО СЕРТ СЪМ,ОБЩУВАЙТЕ ВНИМАТЕЛНО...
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #15 -: Август 06, 2010, 22:41:00 » |
Нагоре
|
От къде да си закупя тривитаминол искам да пробвам тази маска за растеж ;D
|
|
|
Активен
|
|
|
|
borislav
power user
Неактивен
Публикации: 759
|
|
« Отговор #16 -: Август 06, 2010, 22:55:59 » |
Нагоре
|
триватаминол де се продава по вет5еринарните аптеки,аз я вземам на 6 лева,едно шишенце и ми стига за около 20 дни,от 2 месеца я ползвам тази маска непрекъснато и виждам супер ефект,понеже коста ми беше къса,сега вече мога да хвана на опашка,за мен е много това,расте наистина но трябва да си постоянна,не я ли правиш редовно няма ефект
|
|
|
Активен
|
КОРЕКТНА СЪМ-ОЧАКВАМ СЪЩОТО Спазвам ред 3 часа,после давам напред
|
|
|
petuna
new user
Неактивен
Публикации: 338
|
|
« Отговор #17 -: Август 08, 2010, 20:03:41 » |
Нагоре
|
dacetooooooooo,аз съм фризьорка и поради тази причина изчитам доста материали за косата,а също така се консултирам и с лекари.Мисля,че ампули в комбинация с шампоан Ревалит ще ти помогнат.Скъпички са,но резултата е страхотен(ампулата е около 1.20,а шампоана 18-20лв). Сheesecake е права за Гератамина и Центрума,те се приемат вътрешно,но самите маски само заздравяват косъма,правят косата лъскава и еластична,но за косопада не помагат.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 6310
|
|
« Отговор #18 -: Август 09, 2010, 11:17:22 » |
Нагоре
|
Благодаря Ви момичета, за отговорите.Аз вчера си направих маската с хума .Понеже косата ми е много суха към хумата сложих- по 50мл бадемово и рициново масло,половин шишенце от стимуланта на Икаров и още 50 мл зехтин.Мазало Ви казвам ;D.сега косата ми е много мекичка и още по жива. Рetuna ,мила,още днес ще си взема и хапчета.Мисля да са Геритамин.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
daiido
АДМИНИСТРАТОР
power user
Неактивен
Публикации: 532
|
|
« Отговор #19 -: Август 09, 2010, 11:57:48 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Cheesecake
new user
Неактивен
Публикации: 368
|
|
« Отговор #20 -: Август 09, 2010, 17:50:05 » |
Нагоре
|
daiido,това с яйцето е супер.Не случайно къпят бебенцата само с яйца.Аз си обожавам косата,като я измия така. А dacetoooooooо това не ти ли е много Имам предвид маслата със стимуланта-направо се чудя как си се изплакнала след това,аз повече от 2 супени лъжици ако сложа после няма измиване..
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
|
|
« Отговор #21 -: Август 10, 2010, 13:56:09 » |
Нагоре
|
Да се включа и аз,и дано помогна на някой!Преди години имах голям проблем с косата.Беше страшен косопад Ходих на всякакви кожни лекари,на иглотерапия,билколечение и нищо.Тогава срещнах една позната мед.сестра,която ми каза една маска за коса.Пьрвоначално не вярвах и не я правих,но като видях,че оставам без коса и се принудих да я потстрижа до почти нула номер,реших да я пробвам.Понеже всичко бях пробвала,а и бях отчаяна и плачех по цял ден вкьщи.И като я правех,два пьти в седмицата в продьлжение на един месец,косопада спря и започна да расте много бьрзо Направо не можех да повярвам.Сега я казвам на познати,които имат проблем и след това всички ми благодарят.А маската е елементарна,и в началото всеки казва какво ще ми помогне,но след това резултата е налице Дано да сьм била полезна! Ето и маската; Вземате 3,4 глави стар лук,срязвате го на четири,както е с люспите.Слагате го в един буркан,и го заливате с ракия.Затваряте буркана и това престоявя 20 дни.След което с памук топите в течността и втривате в корена на косата.Стоите 2 часа след което се измивате!Резултатьт ще е налице след 1 месец!Успех на всички,които решат да я пробват.Звучи елементарна,но е ефикасна
|
|
|
Активен
|
Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
|
|
|
Cheesecake
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #22 -: Август 10, 2010, 19:57:05 » |
Нагоре
|
Това звучи интересно.Но да питам,понеже вече нямам косопад става ли просто за по-бърз растеж,както е например маската с тривитаминола?И не мирише ли след това,че лук и ракия просто са ми любимите ухания ;D
|
|
|
Активен
|
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 6310
|
|
« Отговор #23 -: Август 10, 2010, 20:56:56 » |
Нагоре
|
Cheesecake ,мила, три пъти обилно с шампоан и два пъти с балсам.Но моята е много сеха и почти всичко беше поела. ROSIDINKOVA и на мен ми я казаха таи маска,само че с чесън.Направих я веднъж ,5 пъти си измих главата с шампоан и пак ми миришеше.А не дай си боже да се изпотя-ужасссссссссссс.Но сега ще пробвам с лука.Дано няма такъв миризлив ефект. ;D
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Cheesecake
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #24 -: Август 10, 2010, 21:13:17 » |
Нагоре
|
Мале..Ако лесно ти се измива тогава,давай в същия дух-колкото повече толкова повече А чесъна определено е по смръдлив от лука,ще чакам да кажете дали с лук е страшно положението или да опитвам и аз.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
|
|
« Отговор #25 -: Август 11, 2010, 00:52:05 » |
Нагоре
|
Здравейте отново! И аз сьм се мазала с чесьн,и като ме наваля дьжда ,няма да казвам как хубаво ухаех ;D ,но ефект нямаше.Само си миришех.Но с лука не е така,е намирисва като го нанасяш,но след това като се измиеш няма и следа от аромата ;D Момичета,красотата изисква жертви!Трай бабо за хубост! Ако знаете сега каква коса имам,дьлга почти до крьста ,гьста а и руса на всичкото отгоре Но си правя периодично тази маска.Понеже вече имам страх от косопад.Дано сьм помогнала,че като си припомня какьв кошмар изживях аз,направооо настрьхвам.Не го пожелавам и на най-големия си враг! Успех!
|
|
« Последна редакция: Август 11, 2010, 01:06:55 от ROSIDINKOVA »
|
Активен
|
Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
|
|
|
njn689
power user
Неактивен
Публикации: 695
|
|
« Отговор #26 -: Август 11, 2010, 18:15:15 » |
Нагоре
|
И аз да се се включа,аз съм изрусена и въпреки това косата ми е страхотна.Ползвам всички олиа на Loreal,задължително хининова вода за растеж,а за косопад йодна тинктура 5% се капват 5-6-7 капки(в зависимост от дължината и гъстотата на косата)във вода около литър вода и с това се изплаква косата,трвитаминола същто прави чудеса,косата става супер лъскава.
|
|
|
Активен
|
Имам 62 положителни оценки и то само положителни,без една неутрална,да не говорим за отрицателна оценка,а сами лепнали етикет некоректен потребител,защооооооооо да съм некоректнаааааааааааааааааааа?
|
|
|
vefii
new user
Неактивен
Публикации: Май се объркахте малко!!!
Skype-bubeto11111
|
|
« Отговор #27 -: Август 11, 2010, 21:09:29 » |
Нагоре
|
Аз сигурно ще се окажа единствената недоволна от маската с тривитаминола
|
|
|
Активен
|
|
|
|
malvi77
new user
Неактивен
Публикации: 228
|
|
« Отговор #28 -: Август 13, 2010, 12:49:16 » |
Нагоре
|
Здравейте и от мен! Виждам, че има доста комепетентни мужду вас. Проблемът ми е супер мазна коса....някакъв съвет....като оставим настрана шампоаните ме посъветваха да я мия по-рядко, е то аз ако не я измия един ден и мога да си събера олио за готвене ;D. Някаква масчица или съвет...
|
|
|
Активен
|
Спазвам реда на записване в обявите си Предимство имат купувачите на по вече от един артикул; Предпочитам банков превод за разплащане/може и със запис/-винаги се съобразявам с отсрешната страна; Не приемам наложен платеж; Винаги пиша оценка-пишете и вие; Пари предварително НЕизпращам вече; ВНИМАНИЕ: МРЪСНИ ОБУВКИ И СЪС ЗАСЪХНАЛА КАЛ ПО ТЯХ, КАКТО И ДРЕХИ С НЕПОСОЧЕНИ В ОБЯВАТА ЗАБЕЛЕЖКИ ВРЪЩАМ ВЕДНАГА БЕЗ ОБЯСНЕНИЕ! Рейтингът ми от.... http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=55822&ppaction=readfeed
|
|
|
Cheesecake
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #29 -: Август 13, 2010, 13:52:45 » |
Нагоре
|
malvi77,аз съм написала една,която наистина изсушава косата-от хумата е.Смесваш 1 пакетче хума+ бира+ жълтък,след няколко измивания със сигурност ще спре да ти се омазнява бързо(поне от личен опит..)НО не слагай никакви масла и тн.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|