Nadomma
new user
Неактивен
Публикации: 25
Поканени потребители: 0
|
|
« -: Февруари 21, 2011, 19:25:37 » |
Нагоре
|
Много се извинявам, но съм ужасно възмутена от нагласите и отношението из този и другите сайтове!!! Какви са тези пазарлъци, търговски тригчета и борба за всяка стотинка... и аз продавам, но винаги правя отстъпки, поемам пощи, карам мъжът ми да разнася разни неща ... Нали идеята беше да си помагаме в и без това трудния живот, който водим ... не да се изнудваме и да далавераджийстваме... От доста време насам като попитам за коментар в цената ми се отговаря сърдито и рязко - "Как така ... не мога да го дам под ... над ... от ..във ..." Направо ужас!!! Разбирам, че всеки иска да изкара някой допълнителен лев и да подпомогне семейният бюджет, но нека все пак бъдем хора преди всичко!!! Няма да забогатеем с по 50ст. или левче, но по-скоро ще спечелим добра дума и нечия детска усмивка!!! Нека всички бъдем здрави и по-добри!!!
|
|
|
Активен
|
Тук съм с чисти помисли и добри намерения! Усмихвам Ви се
|
|
|
svetlina
new user
Неактивен
Публикации: 139
|
|
« Отговор #1 -: Февруари 21, 2011, 19:49:40 » |
Нагоре
|
Много се извинявам, но съм ужасно възмутена от нагласите и отношението из този и другите сайтове!!! Какви са тези пазарлъци, търговски тригчета и борба за всяка стотинка... и аз продавам, но винаги правя отстъпки, поемам пощи, карам мъжът ми да разнася разни неща ... Нали идеята беше да си помагаме в и без това трудния живот, който водим ... не да се изнудваме и да далавераджийстваме... От доста време насам като попитам за коментар в цената ми се отговаря сърдито и рязко - "Как така ... не мога да го дам под ... над ... от ..във ..." Направо ужас!!! Разбирам, че всеки иска да изкара някой допълнителен лев и да подпомогне семейният бюджет, но нека все пак бъдем хора преди всичко!!! Няма да забогатеем с по 50ст. или левче, но по-скоро ще спечелим добра дума и нечия детска усмивка!!! Нека всички бъдем здрави и по-добри!!! Напълно те подкрепям , без коментар достатъчно си изчерпателна, но малцина ще се трогнат , просто ти пожелавам да попаднеш на свестни потребители, слава богу аз досега нямам оплаквания явно съм имала късмет.
|
|
|
Активен
|
Изпрашам на първия дал адрес на ЛС, предпочитам плащане по банкова сметка в краен случай чрез пощенски запис , държа много на комуникацията , не вземам под внимание броя на положителните оценки , защото не знам колко отрицателни са спестени...
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 6310
|
|
« Отговор #2 -: Февруари 21, 2011, 19:54:50 » |
Нагоре
|
Мила,разни хора,разни идеали.Ето онзи ден една мама ме попита съвсем културно на л.с.,дали бих поела пощенските на едни панталонки.Съгласих се,веднага.Обаче,днес получавам л.с. с текст-"гледам,че отдавна ти стои блузата,давам ти 5 лв за нея,чакам да ми пишеш,а и да питам нали продавача си поема таксите" Само да уточня,че блузата е нова е съм я пуснала на 15лв,60% от реалната и цена.Е мислите ли,че даже си направих труда да и отговарям
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rivalka
Ако няма къде да отидеш, ела на себе си!!!!!
power user
Неактивен
Публикации: 686
|
|
« Отговор #3 -: Февруари 21, 2011, 19:56:00 » |
Нагоре
|
Ще свикнеш, и тук а и навсякъде е така...... просто внимавай
|
|
|
Активен
|
САМО С: предварително заплащане, вноска в ДСК или запис. Изчаквам само след уговорка на лични. При повече закупени обяви- коментар на цените.
|
|
|
Nadomma
new user
Неактивен
Публикации: 25
|
|
« Отговор #4 -: Февруари 21, 2011, 20:52:19 » |
Нагоре
|
Еххх, там е работата, че не искам да свиквам ... хората трябва да осъзнаят, че сайта е с по-различна цел от тази в магазините... Иначе съм съгласна, че има някои крайни и дори обидни предложения ... но аз говоря за тези в рамките на допустимото! Мерси за подкрепата и дано повечко потребители прочетат това, че да си опреснят съвестта!!!
|
|
|
Активен
|
Тук съм с чисти помисли и добри намерения! Усмихвам Ви се
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #5 -: Февруари 21, 2011, 21:21:17 » |
Нагоре
|
Много се извинявам, но съм ужасно възмутена от нагласите и отношението из този и другите сайтове!!! Какви са тези пазарлъци, търговски тригчета и борба за всяка стотинка... и аз продавам, но винаги правя отстъпки, поемам пощи, карам мъжът ми да разнася разни неща ... Нали идеята беше да си помагаме в и без това трудния живот, който водим ... не да се изнудваме и да далавераджийстваме... От доста време насам като попитам за коментар в цената ми се отговаря сърдито и рязко - "Как така ... не мога да го дам под ... над ... от ..във ..." Направо ужас!!! Разбирам, че всеки иска да изкара някой допълнителен лев и да подпомогне семейният бюджет, но нека все пак бъдем хора преди всичко!!! Няма да забогатеем с по 50ст. или левче, но по-скоро ще спечелим добра дума и нечия детска усмивка!!! Нека всички бъдем здрави и по-добри!!! Всякакви хора има това няма да коментирам ,но не подкрепям това твое изказване : Няма да забогатеем с по 50ст. или левче, но по-скоро ще спечелим добра дума и нечия детска усмивка!!!" Както аз няма да забогатея -така и ти няма да обеднееш Всеки сам си преценява на каква цена да го пусне -а ако някой иска нещо без пари то да разглежда раздела Подарявам А за такива съобщения и аз не си правя труда да им отговарям
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
s0n1a
new user
Неактивен
Публикации: 226
|
|
« Отговор #6 -: Февруари 23, 2011, 15:54:38 » |
Нагоре
|
Много се извинявам, но съм ужасно възмутена от нагласите и отношението из този и другите сайтове!!! Какви са тези пазарлъци, търговски тригчета и борба за всяка стотинка... и аз продавам, но винаги правя отстъпки, поемам пощи, карам мъжът ми да разнася разни неща ... Нали идеята беше да си помагаме в и без това трудния живот, който водим ... не да се изнудваме и да далавераджийстваме... От доста време насам като попитам за коментар в цената ми се отговаря сърдито и рязко - "Как така ... не мога да го дам под ... над ... от ..във ..." Направо ужас!!! Разбирам, че всеки иска да изкара някой допълнителен лев и да подпомогне семейният бюджет, но нека все пак бъдем хора преди всичко!!! Няма да забогатеем с по 50ст. или левче, но по-скоро ще спечелим добра дума и нечия детска усмивка!!! Нека всички бъдем здрави и по-добри!!! Не съм съгласна с теб. Вярно е, че има много надути цени като да си купиш ново , но има и такива които са пуснати колкото човека да си продаде дрехата. Каква наглост трябва да притежавам за да питам за отстъпка след като виждам колко е ниска цената?! Или да си пробвам ако мине номера?! Питала съм за коментар в цената когато нещо ми е било твърде скъпо спрямо други подобни дрехи в сайта и дори и за едни същи пуснати на различни цени.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
|
|
« Отговор #7 -: Февруари 23, 2011, 15:58:27 » |
Нагоре
|
Много се извинявам, но съм ужасно възмутена от нагласите и отношението из този и другите сайтове!!! Какви са тези пазарлъци, търговски тригчета и борба за всяка стотинка... и аз продавам, но винаги правя отстъпки, поемам пощи, карам мъжът ми да разнася разни неща ... Нали идеята беше да си помагаме в и без това трудния живот, който водим ... не да се изнудваме и да далавераджийстваме... От доста време насам като попитам за коментар в цената ми се отговаря сърдито и рязко - "Как така ... не мога да го дам под ... над ... от ..във ..." Направо ужас!!! Разбирам, че всеки иска да изкара някой допълнителен лев и да подпомогне семейният бюджет, но нека все пак бъдем хора преди всичко!!! Няма да забогатеем с по 50ст. или левче, но по-скоро ще спечелим добра дума и нечия детска усмивка!!! Нека всички бъдем здрави и по-добри!!! Не съм съгласна с теб. Вярно е, че има много надути цени като да си купиш ново , но има и такива които са пуснати колкото човека да си продаде дрехата. Каква наглост трябва да притежавам за да питам за отстъпка след като виждам колко е ниска цената?! Или да си пробвам ако мине номера?! Питала съм за коментар в цената когато нещо ми е било твърде скъпо спрямо други подобни дрехи в сайта и дори и за едни същи пуснати на различни цени. и аз като теб-никога не се пазаря,но споменавам ако може да ми се позапази по финансови сьображения,или пьк и сами са ми предлагали да поемат пощата,но при по-дребни неща,че иначе 2 лв са си 2 лв!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
tobito
new user
Неактивен
Публикации: 163
|
|
« Отговор #8 -: Февруари 24, 2011, 20:00:09 » |
Нагоре
|
Една дама от съседният сайт ми пише следното след учтив отговор от моя страна ,че не съм избрала нищо от нейните обяви за размяна от 50 обяви не си избрахте нищо-срамота-защо изобщо пишете,че разменяте?-спокойна вечер!мислех да я подмина милата ,ама и написах ако ще е я успокои да и подаря това което си е харесала Кво да избера от нейните обяви???-количка за близнаци -може и да ми потрябва знаели се ,ама чак отсега да се презапасявам Що са толкова сопнати тия жени???
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #9 -: Февруари 24, 2011, 20:05:11 » |
Нагоре
|
Една дама от съседният сайт ми пише следното след учтив отговор от моя страна ,че не съм избрала нищо от нейните обяви за размяна от 50 обяви не си избрахте нищо-срамота-защо изобщо пишете,че разменяте?-спокойна вечер!мислех да я подмина милата ,ама и написах ако ще е я успокои да и подаря това което си е харесала Кво да избера от нейните обяви???-количка за близнаци -може и да ми потрябва знаели се ,ама чак отсега да се презапасявам Що са толкова сопнати тия жени??? А къде пък пише, че трябва да си избереш нещо Било от 50 или 500 обяви
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
vivival
power user
Неактивен
Публикации: 1198
|
|
« Отговор #10 -: Февруари 24, 2011, 20:15:29 » |
Нагоре
|
Хора всякакви,а общото е ,че живеем в нашата прекрасна България!Не смея да погледна с насмешка на някои обяви ,цени и пазарлъци ,понеже виждам само име,а какво му е положението отсреща -идея нямам.Има нагли дами,които пари за скъпи парфюми имат,а ще се изтрепят в обявите за подаряване,но пак не смея да коментирам.....Не смея защото преди седмица дадохме кош риба,уловена от мъжа ми на едно момче,което живее само и сме чували,че няма какво да яде.Върна ни коша вкъщи на вратата,благодари и каза-,,Живи и здрави да сте!Наядох се ,като човек!Сега поне три дни мога и да не ям! Та .....много ми е трудно,поне на мен да различа дамата,която купува парфюма и човека,които яде,когато има какво.
|
|
|
Активен
|
Не, не искам слон в боа! Една боа е нещо твърде опасно, а един слон – твърде обременително! При мен всичко е толкова малко. Имам нужда от овца. Нарисувай ми овца. “Малкият принц” Екзюпери
|
|
|
Foxy1
new user
Неактивен
Публикации: 288
|
|
« Отговор #11 -: Март 04, 2011, 15:02:35 » |
Нагоре
|
Хах, като стана въпрос за " изискано " общуване, не мога да не споделя този мой диалог с вас... Става въпрос за зелени обувки,които продавам в съседен сайт. : български ли са,и колко е висок тока,а стелката====== Здравейте, купени са от Пловдив , не знам дали марката е българска. Височината на тока е 7 см. номерът е 35 и си отговаря. Аз самата нося 35 и ми стават. Съответно стелката значи е към 22.5 см. Чисто нови са . Поздрави, ======= а нови ли са======= Госпожо, пише го и в обявата , а и аз съм Ви го написала ! ======= не ми се заби такава-носи си ги с здраве щом ми се звериш
|
|
|
Активен
|
Бърза, точна и коректна съм. Очаквам същото и от отсрещния. Очаквам при заявена покупка от мен, да ми оставяте и актуален телефон за връзка. Аз също ще ви дам своя. Думичката "Запис", поставена в моя обява, не ви дава НИКАКВО ПРЕДИМСТВО! За сериозен ангажимент приемам единствено връзката на лични.Приятно пазаруване
|
|
|
kami_kami
new user
Неактивен
Публикации: 479
|
|
« Отговор #12 -: Март 04, 2011, 15:04:56 » |
Нагоре
|
======= не ми се заби такава-носи си ги с здраве щом ми се звериш Хахахах, тази не е в ред!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #13 -: Март 04, 2011, 15:56:45 » |
Нагоре
|
Аз затова временно ограничих покупки и продажби.Нека ми гният в гардероба
|
|
|
Активен
|
|
|
|
nnboo
nnboo
new user
Неактивен
Публикации: 272
|
|
« Отговор #14 -: Март 07, 2011, 09:40:11 » |
Нагоре
|
Еххх, там е работата, че не искам да свиквам ... хората трябва да осъзнаят, че сайта е с по-различна цел от тази в магазините... Иначе съм съгласна, че има някои крайни и дори обидни предложения ... но аз говоря за тези в рамките на допустимото! Мерси за подкрепата и дано повечко потребители прочетат това, че да си опреснят съвестта!!! за жалост не на всеки,който прочете всичко това,ще му светне лампичката,че нещо му куца въпрос на възпитание,начин на живот,мироглед...и отново за жалост,в Бг повечето хора си мислят,че да са арогантни,невъзпитани,надменни...е нещо нормално
|
|
|
Активен
|
държа се с хората така,както бих искала те да се отнасят с мен нека си помагаме и бъдем човечни!
|
|
|
|
|