emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #15 -: Февруари 24, 2011, 11:28:14 » |
Нагоре
|
Да да едната торба изглежда доста добре, макар че аз лично щях да й премахна някои по-лъщящи елементи
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
|
|
« Отговор #17 -: Февруари 24, 2011, 12:35:44 » |
Нагоре
|
Но тези чантички едва ли ще струват 5лв обаче Всичко е вьпрос и на пари,а не само до вкус. Това са моите бели чантички
|
|
« Последна редакция: Февруари 24, 2011, 12:44:23 от ROSIDINKOVA »
|
Активен
|
Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #18 -: Февруари 24, 2011, 12:43:36 » |
Нагоре
|
Но тези чантички едва ли ще струват 5лв обаче Всичко е вьпрос и на пари,а не само до вкус. Ооо Роска,приятелко,ако знаеш какви имитаций има по Илиенци за 5-10-15 лв. Аз само като модели ги визирам,марката е едно на ръка
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #19 -: Февруари 24, 2011, 12:49:19 » |
Нагоре
|
Там не сьм ходила все още.Малко ме е срам да си призная ама........................
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #20 -: Февруари 24, 2011, 17:21:23 » |
Нагоре
|
Там не сьм ходила все още.Малко ме е срам да си призная ама........................ Дали ще отидеш до Илиенци или ще си купиш "марковата" чанта от Витошка или МОЛ-а е все едно. Единствената разлика е в цената, но не и в качеството. Животът ни е made in China
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #21 -: Февруари 24, 2011, 21:24:06 » |
Нагоре
|
Там не сьм ходила все още.Малко ме е срам да си призная ама........................ Дали ще отидеш до Илиенци или ще си купиш "марковата" чанта от Витошка или МОЛ-а е все едно. Единствената разлика е в цената, но не и в качеството. Животът ни е made in China Значи ще трябва да се ходи Да ,това е вярно,Еми. Имам познат,който е тьрговец и внася с контейнер дрехи от там.Даже жена му беше харесала един модел на адидас и я занесе в Китай,понеже те ходят по работа и я направиха едно кьм едно от оригинала и 150бройки ги продадоха за 2 дена
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #22 -: Февруари 25, 2011, 00:34:42 » |
Нагоре
|
Там не сьм ходила все още.Малко ме е срам да си призная ама........................ Дали ще отидеш до Илиенци или ще си купиш "марковата" чанта от Витошка или МОЛ-а е все едно. Единствената разлика е в цената, но не и в качеството. Животът ни е made in China Значи ще трябва да се ходи Да ,това е вярно,Еми. Имам познат,който е тьрговец и внася с контейнер дрехи от там.Даже жена му беше харесала един модел на адидас и я занесе в Китай,понеже те ходят по работа и я направиха едно кьм едно от оригинала и 150бройки ги продадоха за 2 дена То няма лошо и в Китай да е направено ама по лиценз. Когато материалите са на Адидас например (плат, конци, ципове и т.н.) и контрола е завишен. Производителите на евтините имитации не могат да си позволят скъпите материали. Нормално е да се търси евтина работна ръка. Това, че е направено в Китай, Камбоджа, Индия или Мароко не прави дрехата/обувката по-лоша, ако е по лиценз. Кофти е, когато нашите баш търговци по моловете решават да хитруват
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #23 -: Февруари 25, 2011, 11:51:08 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
Публикации: 687
|
|
« Отговор #24 -: Февруари 25, 2011, 12:58:35 » |
Нагоре
|
Мацки,я ме светнете как ги пращат тези подаръци от ларедут,понеже често с моя приятелка си поръчваме,но до сега никога не сме имали някакъв бонус Най-много да се разминем с доставката
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #25 -: Февруари 25, 2011, 13:01:36 » |
Нагоре
|
Какво бива
|
|
|
Активен
|
|
|
|
aneliq38
power user
Неактивен
Публикации: 430
Това е щастието
|
|
« Отговор #26 -: Февруари 25, 2011, 13:09:18 » |
Нагоре
|
Какво бива Мен ми блъска на розова, ама... И наистина "Какво бива?"
|
|
|
Активен
|
Бъдете коректни, аз винаги съм. Без записи в обявите!!! При интерес - на лични. В събота и неделя съм на работа, бъдете търпеливи.
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #27 -: Февруари 25, 2011, 16:00:41 » |
Нагоре
|
Какво бива Мен ми блъска на розова, ама... И наистина "Какво бива?" Мен направо ме бльсна в шеста глуха,тази чанта
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #28 -: Февруари 25, 2011, 16:02:13 » |
Нагоре
|
Бива модела,не визирам цвета
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Cheesecake
new user
Неактивен
Публикации: 368
|
|
« Отговор #29 -: Февруари 28, 2011, 23:09:43 » |
Нагоре
|
Аз като цяло мразя бели чанти,много са ми сватбарски,но се сдобих с въпросната..че имам бели якета,обувки и да ми е в тон За 10 лв. си е чудничка да ви кажа.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|