Sweet
new user
Неактивен
Публикации: 236
сладка
Поканени потребители: 0
|
|
« -: Февруари 24, 2011, 20:07:38 » |
Нагоре
|
Хайде тук да се хвалим кой от къде какво е спечелил/поръчал, кога е пристигнала наградата и дали е доволен. Започвам първа - засега имам поръчани : 1. 25лв от spe4eli.me - тук!2. Тонколнки за компютър от nagradka.com 3. Мишка Canyon пак от nagradka.com 4. Слушалки от nagradite.net
|
|
« Последна редакция: Март 14, 2011, 19:43:06 от Sweet »
|
Активен
|
Случва се да се забавя със запис или пакет - ако желаете спешно да получите записа/пакета ми кажете! КОРЕКТНА съм! Не приемам връщане, заради неправилна преценка на купувача! Мерете внимателно, ако нещо не ви е ясно, питайте! Не приемам пратки с наложен платеж! Изпращам и получавам като МПП!
|
|
|
staneva
• Добрите думи може да са кратки и лесни за казване, но ехото им е наистина безкрайно,
new user
Неактивен
Публикации: 191
|
|
« Отговор #1 -: Февруари 24, 2011, 22:22:21 » |
Нагоре
|
Честитоооо .Апък аз така като гледам,все имам чувството че ще спичиля нещо едва след 10год. Хубава темичка
|
|
|
Активен
|
|
|
|
s0n1a
new user
Неактивен
Публикации: 226
|
|
« Отговор #2 -: Февруари 24, 2011, 22:58:11 » |
Нагоре
|
20 лв от наградите нет 25 лв от рецептите.ком хлебопекарна от рецептите.ком
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #3 -: Февруари 24, 2011, 23:03:39 » |
Нагоре
|
20 лв от награди.нет,които твърдят че са ми пратили,но аз не получих 5лв от спечели.ме 5лв. от спечели.ме-не са дошли 5лв от награди.нет-не са дошли 20лв ваучер от мегашоп-фейсбук готварски комплект от брускети марети-фейсбук 30лв ваучер от бейбистрийт 10лв от жълтици.ком 10лв от жълтици.ком очаквам скоро дамска чанта от фейсбук
|
|
|
Активен
|
|
|
|
milenna
new user
Неактивен
Публикации: 276
http://nagradite.net/milenna - Моля дайте точка
|
|
« Отговор #4 -: Февруари 24, 2011, 23:19:25 » |
Нагоре
|
40 лева от nagradite.net скоро още 40 или 60 ще поръчам
|
|
|
Активен
|
http://www.clixsense.com/?4000032Изпращане/плащане едновременно Предпочитам парите по банкова сметка в ОББ или ПИБ - безплатно е внасянето в офис на банката. Може да се разберем и за друг вариант! Имам малко дете и нямам възможност да излизам всеки ден! Ако има повече желаещи да купят, с предимство са плащащите по банков път, независимо от реда на запис Не приемам връщане! Не изпращам за проба! От нови потребители и такива с отрицателни оценки - предварително плащане! Коректна съм и очаквам същото и от вас!
|
|
|
bankova87
power user
Неактивен
Публикации: 1263
|
|
« Отговор #5 -: Февруари 25, 2011, 10:35:16 » |
Нагоре
|
аз имам 5лв. от спечели ме-получих ги
|
|
|
Активен
|
При сериозен интерес пишете на ЛС!Не пращам и не получавам с наложен платеж! Приемам размяна! Пиша оценки,правете го и вие!
|
|
|
kami_kami
new user
Неактивен
Публикации: 479
|
|
« Отговор #6 -: Февруари 25, 2011, 11:04:39 » |
Нагоре
|
Вие ме разбихте... как трупате точките, толкова бързо? Ако има някаква магия, може и на лични Засега не мога да се похваля, надявам се скоро да взема една камера от наградите и 10лв. от спечели ме.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
milenna
new user
Неактивен
Публикации: 276
http://nagradite.net/milenna - Моля дайте точка
|
|
« Отговор #7 -: Февруари 25, 2011, 11:16:46 » |
Нагоре
|
Вие ме разбихте... как трупате точките, толкова бързо? Ако има някаква магия, може и на лични Засега не мога да се похваля, надявам се скоро да взема една камера от наградите и 10лв. от спечели ме. участвам в сайтове за масова размяна на точки http://nagraditeglas.eu/http://vote4points.site88.net/http://glas.portalbg.info/index.php
|
|
|
Активен
|
http://www.clixsense.com/?4000032Изпращане/плащане едновременно Предпочитам парите по банкова сметка в ОББ или ПИБ - безплатно е внасянето в офис на банката. Може да се разберем и за друг вариант! Имам малко дете и нямам възможност да излизам всеки ден! Ако има повече желаещи да купят, с предимство са плащащите по банков път, независимо от реда на запис Не приемам връщане! Не изпращам за проба! От нови потребители и такива с отрицателни оценки - предварително плащане! Коректна съм и очаквам същото и от вас!
|
|
|
Radistar
power user
Неактивен
Публикации: 585
|
|
« Отговор #8 -: Февруари 25, 2011, 13:18:25 » |
Нагоре
|
и аз да се похваля с мойте 5 лева от spe4elime
|
|
|
Активен
|
1.Пощенските разходи са за сметка на купувача. 2.Стоки изпращам и получавам по пощата или Еконт-пощенска пратка. 3.Предпочитам пари да изпращам и получавам с ЕКОНТ(по-евтино и по-бързо е от Български пощи),но все пак това е въпрос на договорка. 4.След "запис" в моя обява очаквам подвърждение на ЛС 5.Оценявам и настоявам да бъда оценена.
|
|
|
rivalka
Ако няма къде да отидеш, ела на себе си!!!!!
power user
Неактивен
Публикации: 686
|
|
« Отговор #9 -: Февруари 25, 2011, 13:29:23 » |
Нагоре
|
И аз чакам:
1. 5лв от spe4eli.me 2. Тонколнки за компютър от nagradka.com 3. USB от nagradka.com
DIDILAND, тези неща знаеш ли как ги пращат? В смисъл по пощата или с куриер?
|
|
|
Активен
|
САМО С: предварително заплащане, вноска в ДСК или запис. Изчаквам само след уговорка на лични. При повече закупени обяви- коментар на цените.
|
|
|
|
Sweet
new user
Неактивен
сладка
|
|
« Отговор #11 -: Февруари 26, 2011, 13:07:25 » |
Нагоре
|
И аз чакам:
1. 5лв от spe4eli.me 2. Тонколнки за компютър от nagradka.com 3. USB от nagradka.com
DIDILAND, тези неща знаеш ли как ги пращат? В смисъл по пощата или с куриер?
Паричната награда от спе4ели.ме я получих по БГ пощи със запис. От наградки.ком още не съм си получила наградите, предполагам, че с куриер ги пращат.
|
|
|
Активен
|
Случва се да се забавя със запис или пакет - ако желаете спешно да получите записа/пакета ми кажете! КОРЕКТНА съм! Не приемам връщане, заради неправилна преценка на купувача! Мерете внимателно, ако нещо не ви е ясно, питайте! Не приемам пратки с наложен платеж! Изпращам и получавам като МПП!
|
|
|
staneva
• Добрите думи може да са кратки и лесни за казване, но ехото им е наистина безкрайно,
new user
Неактивен
Публикации: 191
|
|
« Отговор #12 -: Февруари 27, 2011, 12:23:02 » |
Нагоре
|
Вие ме разбихте... как трупате точките, толкова бързо? Ако има някаква магия, може и на лични Засега не мога да се похваля, надявам се скоро да взема една камера от наградите и 10лв. от спечели ме. Аз пък открих ,че в някои сайтове позволява да гласуваш за тези които са в класацията.Около една трета от тях си връщат точките.Така наистина е по лесно
|
|
|
Активен
|
|
|
|
desiplamen
Mama na Krisi
power user
Неактивен
Публикации: 911
Може да отсъствам2 дни!Моля да ме разберете
|
|
« Отговор #13 -: Февруари 27, 2011, 12:59:36 » |
Нагоре
|
И аз получих запис за 10лв от спе4ели.ме чакам още 5 лв от там
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам коректност и от Вас! Първият дал адрес на лични е с предимство! Моля не ми изпращайте боклуци,които трябва да изхвърля аз вместо Вас!!Пиша оценки,правете го и Вие!!
|
|
|
Sweet
new user
Неактивен
сладка
|
|
« Отговор #14 -: Март 01, 2011, 19:52:39 » |
Нагоре
|
Честито На Всички Спечелили!!! Пожелавам ви още мнооооого награди.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|