rivalka
Ако няма къде да отидеш, ела на себе си!!!!!
power user
Неактивен
Публикации: 686
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #15 -: Март 01, 2011, 21:04:03 » |
Нагоре
|
Честито На Всички Спечелили!!! Пожелавам ви още мнооооого награди.
Дойде ли ти нещо от наградката, ти беше една от първите?
|
|
|
Активен
|
САМО С: предварително заплащане, вноска в ДСК или запис. Изчаквам само след уговорка на лични. При повече закупени обяви- коментар на цените.
|
|
|
milenna
new user
Неактивен
Публикации: 276
http://nagradite.net/milenna - Моля дайте точка
|
|
« Отговор #16 -: Март 02, 2011, 19:58:47 » |
Нагоре
|
Мога да се похваля с още една награда 20лв от nagradi.us Вчера ги поръчах, днес ми ги преведоха по сметката, евала
|
|
|
Активен
|
http://www.clixsense.com/?4000032Изпращане/плащане едновременно Предпочитам парите по банкова сметка в ОББ или ПИБ - безплатно е внасянето в офис на банката. Може да се разберем и за друг вариант! Имам малко дете и нямам възможност да излизам всеки ден! Ако има повече желаещи да купят, с предимство са плащащите по банков път, независимо от реда на запис Не приемам връщане! Не изпращам за проба! От нови потребители и такива с отрицателни оценки - предварително плащане! Коректна съм и очаквам същото и от вас!
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #17 -: Март 02, 2011, 20:33:59 » |
Нагоре
|
аз утре ще снимам чантата от фейса
|
|
|
Активен
|
|
|
|
staneva
• Добрите думи може да са кратки и лесни за казване, но ехото им е наистина безкрайно,
new user
Неактивен
Публикации: 191
|
|
« Отговор #18 -: Март 02, 2011, 22:03:01 » |
Нагоре
|
аз утре ще снимам чантата от фейса Значи я грабна,а?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Sweet
new user
Неактивен
Публикации: 236
сладка
|
|
« Отговор #19 -: Март 04, 2011, 07:56:33 » |
Нагоре
|
Честито На Всички Спечелили!!! Пожелавам ви още мнооооого награди.
Дойде ли ти нещо от наградката, ти беше една от първите? Не. Нищо не съм получила. Вчера си поръчах слушалки от наградите.нет . Да видим и те след колко време ще дойдат.
|
|
|
Активен
|
Случва се да се забавя със запис или пакет - ако желаете спешно да получите записа/пакета ми кажете! КОРЕКТНА съм! Не приемам връщане, заради неправилна преценка на купувача! Мерете внимателно, ако нещо не ви е ясно, питайте! Не приемам пратки с наложен платеж! Изпращам и получавам като МПП!
|
|
|
kami_kami
new user
Неактивен
Публикации: 479
|
|
« Отговор #20 -: Март 09, 2011, 21:09:45 » |
Нагоре
|
Момичета, събрах 2200 точки за уебкамерата от наградите.нет/толкова пише/, но като натисна Поръчай награда, там изписва, че камерата е 3200...какво да правя? Като поръчвахте, имало ли е такова разминаване?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
desiplamen
Mama na Krisi
power user
Неактивен
Публикации: 911
Може да отсъствам2 дни!Моля да ме разберете
|
|
« Отговор #21 -: Март 09, 2011, 21:18:22 » |
Нагоре
|
Момичета, събрах 2200 точки за уебкамерата от наградите.нет/толкова пише/, но като натисна Поръчай награда, там изписва, че камерата е 3200...какво да правя? Като поръчвахте, имало ли е такова разминаване?
Ами аз досега само 10 лв съм поръчвала , но такова разминаване не ми се струва редно!!!!!Писа ли на админите с въпрос за това?Попитай ги,може просто да не са си актуализирали сайта с намалените точки за съответната награда.
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам коректност и от Вас! Първият дал адрес на лични е с предимство! Моля не ми изпращайте боклуци,които трябва да изхвърля аз вместо Вас!!Пиша оценки,правете го и Вие!!
|
|
|
kami_kami
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #22 -: Март 09, 2011, 21:31:01 » |
Нагоре
|
Ако знам къде да им пиша, ще е хубаво. Само в фейсбук май се подвизават и то много рядко пишат. Ужас, така се бях наточила за тая камерка. Чудя се, ако я пусна поръчката, дали изобщо ще дойде.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
desiplamen
Mama na Krisi
power user
Неактивен
Публикации: 911
Може да отсъствам2 дни!Моля да ме разберете
|
|
« Отговор #23 -: Март 09, 2011, 21:36:52 » |
Нагоре
|
а кой е сайта?Няма ли данни за контакт?
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам коректност и от Вас! Първият дал адрес на лични е с предимство! Моля не ми изпращайте боклуци,които трябва да изхвърля аз вместо Вас!!Пиша оценки,правете го и Вие!!
|
|
|
kami_kami
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #24 -: Март 09, 2011, 21:39:46 » |
Нагоре
|
наградите.нет -нямат никакви контакти. Ще събирам още 300-400точки за 20лв. и ще си купя камера. Смотана работа!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
rainkissed_girl
power user
Неактивен
Публикации: 488
|
|
« Отговор #26 -: Март 09, 2011, 23:08:27 » |
Нагоре
|
Честито! Стихчето е много хубаво, преди няколко години го четох някъде, но не помня кой беше авторът. Каква е наградката? И още чакаме снимка на чантата. Ками, пиши им във фейсбук и ги питай, ще ти отговорят, защото това е бъг и ще обърнат внимание.
|
|
|
Активен
|
Не поемам пощенски, освен ако не е упоменато в обявата.
|
|
|
kami_kami
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #27 -: Март 10, 2011, 10:31:27 » |
Нагоре
|
Честито! Стихчето е много хубаво, преди няколко години го четох някъде, но не помня кой беше авторът. Каква е наградката? И още чакаме снимка на чантата. Ками, пиши им във фейсбук и ги питай, ще ти отговорят, защото това е бъг и ще обърнат внимание. Честито, мацко. Направо си първенец по наградите. Дано все така ти върви, та и повече rainkissed_girl , писах, но кой знае кога ще отговорят. Поръчах си камерата от наградка, въпреки, че е по-слаба резолюцията. В наградите ще събирам за 20лв.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|
|
|