sweet_girl71
power user
Неактивен
Публикации: 987
Прочетете подписа ми за добър завършек
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #15 -: Март 30, 2011, 17:02:47 » |
Нагоре
|
Мила Яна при мен също се мина с това ,че е изпратила записа на друго момиче по погрешка. Запис обаче получих макар и след размотаване Дано и на теб да ти плати!
|
|
|
Активен
|
1.Разменям почти всичко. 2.Пощенските за сметка на купувача освен ако не сме се разбрали друго. 3.Изпращам и получавам като МПП ,ако нямаме друга уговорка. 4.Не приемам наложен платеж ако не сме се разбрали предварително. 5.Опаковки и кутии не плащам и не купувам.Всеки сам си решава. 6.Максимално коректна съм ,очаквам същото и от вас. 7.Предпочитам да НЕ пращам за проба ,но това зависи изцяло от подхода на отсрещната страна. 8.Игнорирам по собствено усмотрение (считам оценки ,държание ,*тон*). 9.Не обичам да подканям за да ми поставите оценка.За мен това е задължително ,но ако се случи да забравя моля напомнете ми. 10.Сама решавам ,кога трябва да искам предварително парите. 11.ВАЖНО - стоки неотговарящи на описанието ,не връщам и не плащам.Твърде заета съм ,за да плащам за грешките на другите.Не се сърдете ,просто огледайте стоката преди да ми я изпратите. 12.Не приемам връщане.Показала съм коректността си *тук и там*.Има описание ,мерете ,гледайте ,питайте. ****** Дани - 23.10.96 Кати - 30.12.2003
|
|
|
yana_m
new user
Неактивен
Публикации: 170
|
|
« Отговор #16 -: Март 30, 2011, 17:32:35 » |
Нагоре
|
Така е големи и здраво мислещи хора сме,питам какво стана но все едно и също:Моли ме да я разбера и да я изчакам,но мен не ме чатат в магазина да купя сега а да платя някога си?!Нали???А и колко да чакам вече е близо половин месец все в чакане!Сега пак писах дали го е пратила,но според мен няма да е!Абе то само нерви да хабиш!
|
|
|
Активен
|
Вече не пазя ред,който иска даден артикул да ми даде адрес на лични!Публикувам обявите и в продавалника-не се сърдете,но съм с малко дете и разчитам на дохода от тук!!! Пощенските са за сметка на купувача освен ако не сме се разбрали друго или не е писано в обява че са от мен. При покупка на 2 и повече обяви пощата е от мен и сте с предимство! Пращам като МП,наложен платеж само при по-големи суми и нежелание за предварително плащане! За суми над 10лв предварително паричките! Нека сме коректни,все пак сме тук за да си помагаме! Винаги поставям оценки,моля правете го и вие! Предпочитам паричен превод по Еконт,но само ако на вас ви е удобно,а също така и аз предпочитам да ви превеждам пак така!Не за друго ами е по-бързо и евтино от Бг пощи!Но пак казвам само на вас ако ви е удобно!
|
|
|
eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
Неактивен
Публикации: 1473
|
|
« Отговор #17 -: Март 30, 2011, 17:38:09 » |
Нагоре
|
Така е големи и здраво мислещи хора сме,питам какво стана но все едно и също:Моли ме да я разбера и да я изчакам,но мен не ме чатат в магазина да купя сега а да платя някога си?!Нали???А и колко да чакам вече е близо половин месец все в чакане!Сега пак писах дали го е пратила,но според мен няма да е!Абе то само нерви да хабиш!
Виж молбите й за разбиране се подават преди да й испратиш стоката ,за да си направиш ти сметката можеш ли да е чакаш или не .Затова си поискай обратно ,нещото което си продала или веднага запис да ти прати .Разбира се че трябва да е телеграфен ,ти никой не е майка тереза да чака 20 дни и все да не идва запис.Постъпи малко твърдо или пусни тема ,тогава няма начин да не ги прати:(
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
yana_m
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #18 -: Март 30, 2011, 17:44:55 » |
Нагоре
|
Ами днес вече писах съобщение ще видя какво ще ми отоговори и ще си искам органайзера или парите!
|
|
|
Активен
|
Вече не пазя ред,който иска даден артикул да ми даде адрес на лични!Публикувам обявите и в продавалника-не се сърдете,но съм с малко дете и разчитам на дохода от тук!!! Пощенските са за сметка на купувача освен ако не сме се разбрали друго или не е писано в обява че са от мен. При покупка на 2 и повече обяви пощата е от мен и сте с предимство! Пращам като МП,наложен платеж само при по-големи суми и нежелание за предварително плащане! За суми над 10лв предварително паричките! Нека сме коректни,все пак сме тук за да си помагаме! Винаги поставям оценки,моля правете го и вие! Предпочитам паричен превод по Еконт,но само ако на вас ви е удобно,а също така и аз предпочитам да ви превеждам пак така!Не за друго ами е по-бързо и евтино от Бг пощи!Но пак казвам само на вас ако ви е удобно!
|
|
|
sweet_girl71
power user
Неактивен
Публикации: 987
Прочетете подписа ми за добър завършек
|
|
« Отговор #19 -: Март 30, 2011, 19:16:36 » |
Нагоре
|
Мила Яна при мен също се мина с това ,че е изпратила записа на друго момиче по погрешка. Запис обаче получих макар и след размотаване Дано и на теб да ти плати! На мен ми се издължи!
|
|
|
Активен
|
1.Разменям почти всичко. 2.Пощенските за сметка на купувача освен ако не сме се разбрали друго. 3.Изпращам и получавам като МПП ,ако нямаме друга уговорка. 4.Не приемам наложен платеж ако не сме се разбрали предварително. 5.Опаковки и кутии не плащам и не купувам.Всеки сам си решава. 6.Максимално коректна съм ,очаквам същото и от вас. 7.Предпочитам да НЕ пращам за проба ,но това зависи изцяло от подхода на отсрещната страна. 8.Игнорирам по собствено усмотрение (считам оценки ,държание ,*тон*). 9.Не обичам да подканям за да ми поставите оценка.За мен това е задължително ,но ако се случи да забравя моля напомнете ми. 10.Сама решавам ,кога трябва да искам предварително парите. 11.ВАЖНО - стоки неотговарящи на описанието ,не връщам и не плащам.Твърде заета съм ,за да плащам за грешките на другите.Не се сърдете ,просто огледайте стоката преди да ми я изпратите. 12.Не приемам връщане.Показала съм коректността си *тук и там*.Има описание ,мерете ,гледайте ,питайте. ****** Дани - 23.10.96 Кати - 30.12.2003
|
|
|
yana_m
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #20 -: Март 31, 2011, 15:31:14 » |
Нагоре
|
Значи оставам само аз на опашката за издължаването!Дано Daceto да може да ми помогне,защото вече нямам ни вест ни кост от дамата!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
|
|
« Отговор #21 -: Април 07, 2011, 12:54:48 » |
Нагоре
|
доколкото разбрах и на яна вчера е пристигнало письмце от сислито-днес трябва да е взела някакьв запис...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
yana_m
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #22 -: Април 07, 2011, 17:42:19 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|