{GOOGLENEWHOR}

Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Кое е качествено в La Redoute?  (Прочетена 6255 пъти)
0 Членове и 2 Гости преглежда(т) тази тема.
rainkissed_girl
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 488

Поканени потребители: 0

Профил
« -: Февруари 28, 2011, 21:11:35 »
Раздели ТемаНагоре

Някой ползвал ли е спални комплекти на Ла Редут - чаршафи, калъфки, пликове? Искам да си взема, но ме е страх, защото си изпатих от некачествено детско чувалче Снупи и се колебая. Знам, че някои неща са боклуци, други са хубави, затова споделете какво сте пробвали и как ви се е сторило. Най-вече за спалните комплекти. Smiley
Активен

Не поемам пощенски, освен ако не е упоменато в обявата.

Elita
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 216

Профил
« Отговор #1 -: Февруари 28, 2011, 22:12:12 »
Раздели ТемаНагоре

Според мен спалното бельо е много хубаво, дори и по- евтиното. Имам чарашафи които ползваме вече 3-4 години и не са се променили нито като цветове, нито като материя. Олекотените завивки също са хубави. Наистина са 100% полиестер, но много топлят и са лекички Wink
Активен

Цък http://nagradi.us/Elita
http://www.nagradka.com/Elita

Изисквам предварително плащане за потребители с малко оценки или отрицателни такива!
При сериозен интерес- на лични!Не спазвам ред, освен ако потребител не е писал на лични.
Изпращам като МПП по пощата!
Пощенските са за сметка на купувача.
Не обичам да се пазаря!
rainkissed_girl
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #2 -: Февруари 28, 2011, 23:57:58 »
Раздели ТемаНагоре

Мерси, мила! Обаче ми хвърлихте темата в този раздел, където май няма посещаемост и не мога да събера мнения. Tongue
Активен

Barbarona
Criminal mind....
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 500

Criminal mind...

Профил
« Отговор #3 -: Март 09, 2011, 16:22:40 »
Раздели ТемаНагоре

Аз мога много да пиша, но ме е страх да дам мнение, защото не разбрах какпрецени като некачествено снупи чувалчето...
Активен

Нови потребители задължително предварително заплащане. В обявите ми има и артикули на снаха ми, които НЕ СЕ разменят. Затова възможно е към настоящия момент някой обяви да не са вече актуални, питайте и ще проверя. Поздрави
rainkissed_girl
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #4 -: Март 10, 2011, 14:32:36 »
Раздели ТемаНагоре

Давай мнение спокойно, нали затова сме тук. Smiley За чувалчето ми се стори некачествено, защото на първо изпиране (като го получих) много лошо се опъпчи, а още не го бяхме ползвали. Сега, след доста изпирания, вече няма място, което да не е на топченца и не е много приятно. Roll Eyes Иначе пък щампата е здрава и не се е нацепила, което доста ме впечатли. Smiley

П.П. Да добавя - другото, което си купих, бяха покривката със салфетки в тюркоазено, капучино и т.н. (мисля, че от теб дори ги купих Smiley ) На първо пране с ледена вода синята салфетка пусна и оцвети другите 2, та сега нищо не става от тях. Знам ли. Roll Eyes

Но не се отказвам, сега си поръчах и други неща от ЛР, дано с тях имам повече късмет. По-натам ще пиша и за тях как са.
« Последна редакция: Март 10, 2011, 14:53:19 от rainkissed_girl » Активен

Elita
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 216

Профил
« Отговор #5 -: Март 10, 2011, 15:19:16 »
Раздели ТемаНагоре

Чувалчето на мен също не ми харесва и вече го размених. Доста е изкуствено и не мисля че детето ще се чуства добре в него. Всъщност от подаръците има некачествени неща, но и доста качествени и полезни- сакове, детските чанти, аз имам 3-4 комплекта покривки и от всички съм доволна. Подобни съм виждала по 50лв и нагоре тук.
По- скъпите дрехи също са качествени повечето Smiley
Обувките и ботите- не са, поне според моите наблюдения. Купувала съм си досега 4 пъти чехли и обувки и всеки път им има нещо, като са доста твърди и неудобни
Активен

Цък http://nagradi.us/Elita
http://www.nagradka.com/Elita

Изисквам предварително плащане за потребители с малко оценки или отрицателни такива!
При сериозен интерес- на лични!Не спазвам ред, освен ако потребител не е писал на лични.
Изпращам като МПП по пощата!
Пощенските са за сметка на купувача.
Не обичам да се пазаря!
Barbarona
Criminal mind....
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 500

Criminal mind...

Профил
« Отговор #6 -: Март 11, 2011, 10:47:15 »
Раздели ТемаНагоре

Оранжевото Снупи чувалче, вярвам за него става дума, ние си го ползваме много интензивно и нямаме никакво захабяване или топченца от прането. На малката й е много удобно, защото е широчко и мекичко и на мен ми е удобно, защото това е единственото, което не може да го разкопчее сама и да излезе.
За комплекта с покривката, да, от мен я купи, даже каза тогава, че толкова ти е харесала, че си купила от друга мама още една, на по-висока цена... Жалко че си се разочаровала в последствие. Аз не съм ползвала салфетките, вкъщи ползвам само покривката. Но ще имам предвид да не ползвам сините (или може би да избягвам ледената вода Wink)

Чаршафи много съм купувала от ЛР, някои ги експлоатираме активно, други съм ги ползвала само за гости, веднъж-два пъти, а имам и неотворени. Досега няма чаршаф, на който да му е паднал цвета, да е оцветил нещо или да е излязъл от пералнята в асиметрична форма. Независимо дали от по-евтините или от по-скъпите. Преди с българските имах само проблеми и спрях да купувам оттук.

От обувките и аз не съм доволна. Качеството е слабо, разбира се зависи от цената, но за същите пари тук има по-качествени обувки. Редовно не си отговарят на номерата. Но е ясно, че обувка най-трудно се купува дистанционно, все пак всяко стъпало е различно...

От дрехите шансът нещо да е хубаво е 50/50. Най-вече зависи от марката. Например Anne Weyburn рядко има лоши неща. Ужасно скъпи са като редовна цена обаче. Хубавото е, че добре ги намаляват Smiley

Бельото също е много рисково. Има невероятни боклуци. Гащи по 10-15 евро (ненамалена цена), аз ги купувам намалени за 2 евро и пак ме е яд, направо отиват в боклука, някаква мушамена изкуствена материя...

Дънките са хубави и излизат много евтино, сравнени с 50 левовите тук, като вторите в никакъв случай не са с по-високо качество.

Та в заключение и по темата: СПАЛНИТЕ КОМПЛЕКТИ НАЙ СИ ЗАСЛУЖАВАТ  Kiss
Активен

Нови потребители задължително предварително заплащане. В обявите ми има и артикули на снаха ми, които НЕ СЕ разменят. Затова възможно е към настоящия момент някой обяви да не са вече актуални, питайте и ще проверя. Поздрави
rainkissed_girl
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #7 -: Март 11, 2011, 11:24:31 »
Раздели ТемаНагоре

О, мерси за дългото обяснение. Kiss Вече си купих пълен спален комплект и дано не съм сбъркала. Покривката и салфетките наистина много ми харесаха тогава (ех, как си запомнила Smiley ), но понеже сме новодомци в процес на едно дъъъълго преместване и доста време си стояха в един кашон, неотоворени, във фабричната опаковка. Наскоро успяхме да ги сефтосаме, но за съжаление се съсипа част от тях и за момента ползвам само покривката - от нея не мога да се оплача. А чувалчето е същото, оранжевото, ние също го ползваме активно и ще го ползваме и в бъдеще, но вече не е за пред хора. Roll Eyes Само че ми се наложи да зашия допълнителни тик-так копчета, защото с оригиналните й е много широко при раменцата (още е мъничка) и не вършеше добра работа.
Активен

Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: