|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #1 -: Март 01, 2011, 01:31:00 » |
Нагоре
|
и от мен!
|
|
|
Активен
|
Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
|
|
|
|
VIPS4E_73
new user
Неактивен
Публикации: 221
|
|
« Отговор #3 -: Март 01, 2011, 06:30:19 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
АМА МНОГО СЪМ ДОБРЕ,......ЩОТ НЕ ЗНАМ КОЛКО СЪМ ЗЛЕ !!!
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #4 -: Март 01, 2011, 06:41:25 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
|
stefani220609
Мария
power user
Неактивен
Публикации: 937
|
|
« Отговор #6 -: Март 01, 2011, 06:59:32 » |
Нагоре
|
Честита Баба Марта на всички вас!Желая ви от сърце на вас и дечицата много здраве,късмет и обич!
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото !След запис изчаквам до 5часа,поставям оценки веднага след получаване на паричките или пратката!!!
|
|
|
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
|
|
« Отговор #7 -: Март 01, 2011, 07:57:32 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
lusy12345
power user
Неактивен
Публикации: Май се объркахте малко!!!
|
|
« Отговор #8 -: Март 01, 2011, 08:46:22 » |
Нагоре
|
Ч.Б.М. и от нас в този ден и час!!!Бъдете бели и червени,румени ,засменииииииииииии!!!Целувам виииииии!
|
|
« Последна редакция: Март 01, 2011, 08:54:35 от lusy12345 »
|
Активен
|
Здравейте на всички! Не зная кой как приема дрешките ни,но винаги гледам да описвам и да меря точно,и да пиша непременно,особено ,когато има и забележка! Връщам стока неотговаряща на описанието,макар така да рискувам и да ми пишат отрицателна оценка!Омръзна ми да плащам какви ли не парцалки и да мълча! Доверие,нямам на никой с изключение на тези мамчета с които сме се доказали! Всичко се случва хора сме,не обичам да подсещам за записите!Кой ,когато може,щом сме тук ,означава,че би трябвало да си помагаме! Ако аз закъснея със плащане,означава,че имам и аз причина,но никога няма да излъжа! Не изпращам с Еконт и не приемам,имам си причини!Също така и с наложен платеж по пощата,само ако имаме уговорка!Изпращам като МПП по пощата!!! Желая на всички сладурки,весело разглеждане на нашите обяви и много късмет с всички потребители!!!
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #9 -: Март 01, 2011, 08:48:52 » |
Нагоре
|
Честита Баба Марта! Бъдете живи, здрави, бели и червени във вас да блика щастие и любов! Възраждащата сила на Пролетта отново да озарява с обич сърцата Ви и нека вълшебно да пребъде чрез думите навеки!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
viv_f
power user
Неактивен
Публикации: 630
Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!
|
|
« Отговор #11 -: Март 01, 2011, 08:54:06 » |
Нагоре
|
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА И ОТ НАС!!Пожелавам на всички много здраве и да не забравите да си намислете един ден от месец март,нали е женски месец
|
|
|
Активен
|
Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!Ходя само веднъж седмично до пощата,с изключения ако съм свободна!
|
|
|
slamcho_r
new user
Неактивен
Публикации: 197
|
|
« Отговор #12 -: Март 01, 2011, 08:56:23 » |
Нагоре
|
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА! ЗДРАВЕ, УСМИВКИ И НАДЕЖДА ! ОТНОВО ИДВА ПРОЛЕТ!
|
|
|
Активен
|
Коректна и добронамерена съм, очаквам същото и от отсрещната страна. При интерес към моя обява , след запис и сериозни намерения очаквам ЛС и адрес,давам предимство на първият, който го направи. Описвам подробно размери и състояние. Поставям оценки,правете го и вие.
|
|
|
|
du6eme
power user
Неактивен
Публикации: 336
Коректна съм ,за да сте коректни и вие към мен!
|
|
« Отговор #14 -: Март 01, 2011, 09:43:59 » |
Нагоре
|
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА! Мартеница днес ви подарявам, нишка от живота във дома, бяла като вишната на двора и червена – сила на кръвта. Да ви топли даже и да сте далече, да ви връща после у дома, за да имате сили във крилете да преследвате своята мечта.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|