eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
Неактивен
Публикации: 1473
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #405 -: Април 26, 2011, 21:42:00 » |
Нагоре
|
Вий неска ми надминахте очакванията. Тц тц тц... Браво бе мацки. Само не разбрах що адашка точно бе. Вий срама нямате ли. Ама и шефа се изрази тактично. Да одите във "ВЪЛШЕБНАТА ТЕМА" . Аз имам един Юность ако някой не мое се уреди на промоцията "Всичко по 150" да свирка. Аз на адашката ще и подбия цената. Давам Юност само за 115лв с пощата. Не може по КУРиер щот може да е счупен. А пък от там ако е ще искате да го пробвате ама цък. Нема да стане ваш'та. При сериозен интерес пишете на лични. При НЕсериозен също. Може даже и да наддавате тук. Квот доде отгоре над 115 ще ги пазя да съ начерпим с тях. Ей, големи сте значи патки застреляни. Покрай вас и аз си напълних памперсу. Само в разход ме вкарвате. Сеа трябва и него да пера ПИСВАЙ НА РУСОТО АЗИ СЪ УРЕДИХ ,ША ВЗЕМАМ ЕДИНИЯ ОТ 150ЛВ МНОУ МИ АРЕСА ЦЕНАТА ПОНЕ ЗВУК ДА ИМА ДРУГОТО Е БАЛ КАХЪР )
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
Публикации: 880
|
|
« Отговор #406 -: Април 27, 2011, 09:20:39 » |
Нагоре
|
Добрутрууууу кукувицииии,дорде ви изчета навсякъде стана почти обяд . ОХ,голям хилеж-голямо нещо.... Вчера ИХУУУ,днеска ТИХУУУ....Дека сте бре?
|
|
|
Активен
|
не пазя ред на запис без да е подкрепен на ЛС коректна съм и очаквам същото
не пращам неща,които аз не бих си купила
|
|
|
ELLI_MIRO
ЕЛКА
power user
Неактивен
Публикации: 574
|
|
« Отговор #407 -: Април 27, 2011, 09:41:06 » |
Нагоре
|
ТО ДОБЪР ДЕН СТАНА.ВЧЕРА ПОКУПКИ ,ПОКУПКИ ОТ ДВЕТЕ НАЛУДНИЧЕВО ЛУДИ.А ДНЕС СИ СЕ РАДВАТ НА НОВИТЕ ПРИДОБИВКИ И СА СПОКОЙНИ ,А РУСАТА СЛУША ЗЛАТНИТЕ СИ ПЛОЧИ.
|
|
|
Активен
|
НЕ ИЗПРАЩАМ ЗА ПРОБА. МНОГО СЪМ КОРЕКТНА,ОЧАКВАМ СЪЩОТО И ОТ ОТСРЕЩНАТА СТРАНА. ВРЪЩАМ,НЕОТГОВАРЯЩИ НА ОПИСАНИЕТО СТОКИ. ПОСТАВЯМ ОЦЕНКИ,МОЛЯ ВИ, ПРАВЕТЕ ГО И ВИЕ! ПОЩЕНСКИТЕ СА ЗА СМЕТКА НА КУПУВАЧА,ОСВЕН ПРИ УГОВОРКА ПОМЕЖДУ НИ!
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #408 -: Април 27, 2011, 09:43:25 » |
Нагоре
|
То сега е момента ние да пазарим,докато ги няма....инак всичко ще разграбят пак
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ELLI_MIRO
ЕЛКА
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #409 -: Април 27, 2011, 09:56:51 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
НЕ ИЗПРАЩАМ ЗА ПРОБА. МНОГО СЪМ КОРЕКТНА,ОЧАКВАМ СЪЩОТО И ОТ ОТСРЕЩНАТА СТРАНА. ВРЪЩАМ,НЕОТГОВАРЯЩИ НА ОПИСАНИЕТО СТОКИ. ПОСТАВЯМ ОЦЕНКИ,МОЛЯ ВИ, ПРАВЕТЕ ГО И ВИЕ! ПОЩЕНСКИТЕ СА ЗА СМЕТКА НА КУПУВАЧА,ОСВЕН ПРИ УГОВОРКА ПОМЕЖДУ НИ!
|
|
|
ELLI_MIRO
ЕЛКА
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #410 -: Април 27, 2011, 10:06:08 » |
Нагоре
|
http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=167937СЕГА НА ЕЙТЕЗ БАЛЕРИНКИ СЪМ СЕ СПРЯЛА ,АМА ИВАНИ МЪ ИЗПРЕВАРИ С ОФЕРТАТА. МНОГО МИ ХАРЕСАХА ,АМА ЧИСТИЧКИ ,АМА ХУБАВИЧКИ ,АМА И ЦЕНАТА ИМ ПЪК -СУПЕР!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #411 -: Април 27, 2011, 10:13:57 » |
Нагоре
|
Не съъъ коси! Имам подобни влечки,аку не се вредиш за обявата ша ти давам мойте даром .Басиии,сичко УБАВО,МАРКОВОО И ЕВТИНКУУУ са разграби бееее
|
|
|
Активен
|
|
|
|
iviani
power user
Неактивен
Публикации: 549
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!!!
|
|
« Отговор #412 -: Април 27, 2011, 10:55:12 » |
Нагоре
|
http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=167937СЕГА НА ЕЙТЕЗ БАЛЕРИНКИ СЪМ СЕ СПРЯЛА ,АМА ИВАНИ МЪ ИЗПРЕВАРИ С ОФЕРТАТА. МНОГО МИ ХАРЕСАХА ,АМА ЧИСТИЧКИ ,АМА ХУБАВИЧКИ ,АМА И ЦЕНАТА ИМ ПЪК -СУПЕР! [/quotЧЕ КВО ИМ Е БЕ МАЦКО НА БАЛЕРИНКИТЕ?ТО МОМИЧЕТО ЩЕ ГИ ПОЗАБРИШЕ ПРЕДИ ДА МИ ГИ ПРАТИ,ПОНЕ НЕ СА КАТО ОНИЯ "РИМЛЯНКИ'ДЕТО ОНЕЗИ ЛУДЕТИНИТЕ ПАК СЕ КАРАХА ЗА ТЕХ
|
|
|
Активен
|
точна и коректна съм,поставям оценки,правете го и Вие!мога да забавя пращането на пакет или запис с няколко дни,защото съм с малко дете.винаги пиша на ЛС и обяснявам,понякога може и да съм досадна,но не искам недуразумения и затова съм много "подробна".пращам на първия дал адрес на ЛС.за нови потребители или такива с малко положителни оценки-паричките предварително,нищо лично,просто не ми се иска да "горя".
|
|
|
eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
Неактивен
Публикации: 1473
|
|
« Отговор #413 -: Април 27, 2011, 11:11:55 » |
Нагоре
|
МНоууу са убавии Елка ,земай ги ,проскуби ИВИАНИ ..Те с екстри ма толкоз кал по токчето .Ку не ги отстъпи за теб ,аш ща ти птаря римлянките (мноууу са убави грам прах и кал няма по тях ) .
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
|
|
« Отговор #414 -: Април 27, 2011, 11:24:52 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ELLI_MIRO
ЕЛКА
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #415 -: Април 27, 2011, 11:25:52 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #416 -: Април 27, 2011, 11:29:55 » |
Нагоре
|
ЕЛИИИ,А ПОМНИШ ЛИ МИ ОНИЯ ЧЕРНИТЕ ЛАЧЕНИ САНДАЛИ,ДЕТ НАСКОРО ГИ КОМЕНТИРАХМЕ?Е ДНЕС ПОЛУЧИХ СЬОБЩЕНИЕ ЧЕ БИЛИ ОЖУЛЕНИ И МИ ГИ ВРЬЩАТ ОБРАТНО!А НЕМА ПАРИ,ИМАШЕ САМО МОЛБИ ДА ЧАКАМ ЗА ПАРИЦИТЕ,ПА ГЛЕДАМ НАЧИ 9 ДЕНА ОТКАКТО СЬМ ГИ ПРАТИЛА...НЕЩО МИ ПОНАМИРИСВА НА НЕКОРЕКТНО,МА...ТЕПЬРВА ШЕ ГИ ЧАКАМ ДА ВИДЯ КВО ИМ Е КАТО СИ ДОЙДАТ ОБРАТНО...ТЕ МИ ТЕСНИ,ПО ТОКЧЕТАТА ЛИЧИ ЧЕ СА НЕОБУВАНИ,МА ПА 'ОБЕЛЕНИ"...ШЕ ИМА ЦИРК ПАК МАЙ...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ELLI_MIRO
ЕЛКА
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #417 -: Април 27, 2011, 11:34:34 » |
Нагоре
|
АМИ ТИ НА КОЯ УБАВЕЛКА ГИ ПРАТИ? ТО ТЕЗИ ДНИ БЯХА ХУБАВИ ,ЧЕ ИМАШЕ И ПО САНДАЛКИ ПО УЛИЦИТЕ. А АЗ ТИ КАЗАХ КАК И НА МЕН СЛЕД ЕДНА СЕДМИЦА МИ ВЪРНАХА ОБУВКИ -УЖ НЕ ПО МЯРКА ,А НОСЕНИ И ДОРИ НЕИЗЧИСТЕНИ. ЩЕ ГЛЕДАМЕ СЕИР МАЙ,МАЙ.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #418 -: Април 27, 2011, 11:39:21 » |
Нагоре
|
petkova_n new user * Неактивен Неактивен Публикации: 73 Профил Ел. поща Лично Съобщение (Неактивен) Re:(Без заглавие) « Изпратени до: rusamapaumna -: Вчера в 20:41:48 » « Вие сте отговорили или препратили това съобщение. » Отговори с цитатЦитат ОтговорОтговор Изтрий това съобщениеПремахни Здравей,получих днес сандалките и съм доста разочарована Sadотпред са обелени,съжалявам много но ще ти ги върна..утре ти ги пускам ..наистина ги исках,питах за забележки наза никакви,но не е това което очаквах..съжалявам! ТЕ ТОВА Е МАЦКАТА-ПЕТКОВА_Н,С ТРИ ПОЛОЖИТЕЛНИ,АЗ ПЬК И ГИ ПРАТИХ И КАЗАХ ДА НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВА,ТРЯБВАЛО ОТ НЯКВА ПРОДАЖБА ДА СИ ВЗЕМЕ ПАРИЧКИ ЗА ДА МИ ГИ ПЛАТИ...БЕ ЩЕ ВИДЯ-ИМА ЛИ ИМ НЕЩО-ТЕЖКО И!!ЗАСЕГА ИЗЧАКВАМ ПОНЕ ДА ПИШЕ НЕЩО...А ТЕ НАИСТИНА СА НЕОБУВАНИ,НАЛИ ВИЖДАШ И НА СНИМКИТЕ ЧЕ ТРУДНИ ВЛИЗАМ В ТЯХ
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ELLI_MIRO
ЕЛКА
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #419 -: Април 27, 2011, 11:44:52 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|