eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
Неактивен
Публикации: 1473
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #105 -: Март 29, 2011, 07:52:23 » |
Нагоре
|
Значи Ерия,веднага излизай от гардероба на детето с този фас,че като дойдааааа .Виждам теее,от сутринта си засмукала цигари в стаята.... Ееееее не мъ оставяш ,да си попуша малко тамън се наврях у гардероба на детето ...Добре де ,ще ида в кухнята ама там тати е вързал коня и ще се вмириша на конски въшкий ))
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
Публикации: 880
|
|
« Отговор #106 -: Март 29, 2011, 07:53:50 » |
Нагоре
|
Абе,все еднооо - важното е да смърди на нещо
|
|
|
Активен
|
не пазя ред на запис без да е подкрепен на ЛС коректна съм и очаквам същото
не пращам неща,които аз не бих си купила
|
|
|
Фло
Глобален Модератор
Moderator
power user
Неактивен
Публикации: 11272
|
|
« Отговор #107 -: Март 29, 2011, 08:05:56 » |
Нагоре
|
Значи Ерия,веднага излизай от гардероба на детето с този фас,че като дойдааааа .Виждам теее,от сутринта си засмукала цигари в стаята.... То кога е от сутринта пак е добре. Няма да Ви казвам от колко часа е закъдила. Само си представяйте пролетното ухание, ароматното кафе примесено с марковата фъшкия.
|
|
« Последна редакция: Март 29, 2011, 08:08:39 от Фло »
|
Активен
|
Нищо на света не заслужава и пет минути тъга!
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #108 -: Март 29, 2011, 08:29:30 » |
Нагоре
|
Значи Ерия,веднага излизай от гардероба на детето с този фас,че като дойдааааа .Виждам теее,от сутринта си засмукала цигари в стаята.... То кога е от сутринта пак е добре. Няма да Ви казвам от колко часа е закъдила. Само си представяйте пролетното ухание, ароматното кафе примесено с марковата фъшкия. Охоооо Флооо колко е наблюдателна ,от 3,10 съм закъдяла и кочинката ..Бях на кръчмица ,заминах с приповдигнато настроение и с още по хубаво се върнах. ) И стига сте ма вадили от гардероба ,оставете мъ кайвето да си пийна ..Има бая дрехи от ВУ за вмирисване .
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
aneliq38
power user
Неактивен
Публикации: 430
Това е щастието
|
|
« Отговор #109 -: Март 29, 2011, 08:36:45 » |
Нагоре
|
eria, я веднага гардероба на терасата че тровиш детето амаха докога ще ви уча
|
|
|
Активен
|
Бъдете коректни, аз винаги съм. Без записи в обявите!!! При интерес - на лични. В събота и неделя съм на работа, бъдете търпеливи.
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #110 -: Март 29, 2011, 08:56:24 » |
Нагоре
|
eria, я веднага гардероба на терасата че тровиш детето амаха докога ще ви уча
Анелия ся излезнах от там ,ама се тропнах до коня в кухнята пушааа си цигарката и му давам да яде .. Искаш ли да тти пратя дреха с уханието на цигарен дим ( от качак) + миризмица на кон магаре и т.н. Ако имаш по специфично обуняние не съ фащай с мойте парцали )
|
|
|
Активен
|
|
|
|
aneliq38
power user
Неактивен
Публикации: 430
Това е щастието
|
|
« Отговор #111 -: Март 29, 2011, 09:07:48 » |
Нагоре
|
То да то кажа и аз пуша в гардероба на малкия ама не казвай на никого. Пуша по две кутии на ден. Ако имаш нещо за подаряване пращай. На мен няма да ми мирише щот вече няма усет за миризма на цигари.
|
|
|
Активен
|
Бъдете коректни, аз винаги съм. Без записи в обявите!!! При интерес - на лични. В събота и неделя съм на работа, бъдете търпеливи.
|
|
|
stefani220609
Мария
power user
Неактивен
Публикации: 937
|
|
« Отговор #112 -: Март 29, 2011, 09:15:00 » |
Нагоре
|
Ай и аз да се мушна в разговора .Вий я кажете ко сте надушили ,че усещам нещо ама немо а разбера от къде идва Ау тез цигари как сте закъдили къщата чак и аз ще запаля тутуна
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото !След запис изчаквам до 5часа,поставям оценки веднага след получаване на паричките или пратката!!!
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #113 -: Март 29, 2011, 09:18:54 » |
Нагоре
|
Ай и аз да се мушна в разговора .Вий я кажете ко сте надушили ,че усещам нещо ама немо а разбера от къде идва Ау тез цигари как сте закъдили къщата чак и аз ще запаля тутуна Иди да се посмееш тоз път за моя сметка в некоректни потрбители ..Каква отценка да поставя !! Тогава ще разбереш защо пуша в гардероба : хахахаах
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
Публикации: 880
|
|
« Отговор #114 -: Март 29, 2011, 09:19:17 » |
Нагоре
|
ей оттук се носиииhttp://www.bgdomakinq.com/forum/index.php?topic=1305.msg43987#new аку не пушиш в гардероба на детето - не се брои
|
|
|
Активен
|
не пазя ред на запис без да е подкрепен на ЛС коректна съм и очаквам същото
не пращам неща,които аз не бих си купила
|
|
|
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
|
|
« Отговор #115 -: Март 29, 2011, 11:46:31 » |
Нагоре
|
Ай и аз да се мушна в разговора .Вий я кажете ко сте надушили ,че усещам нещо ама немо а разбера от къде идва Ау тез цигари как сте закъдили къщата чак и аз ще запаля тутуна Иди да се посмееш тоз път за моя сметка в некоректни потрбители ..Каква отценка да поставя !! Тогава ще разбереш защо пуша в гардероба : хахахаах И ТИ КАТ МЕН БЬРЗАШ ДА СЕ МУШНЕШ ТАМ...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #117 -: Март 30, 2011, 11:19:27 » |
Нагоре
|
Оффф толкова съм ошашкана,че чак се чудих в коя тема да пиша.... Поръчах една бяла чанта за приятелката от тези прословутите редутските,уговорки,цена,с разделени пощенски всичко точно...обаче преди малко си гледам в пощата бележка от куриерска служба Тип топ куриер,че идвал куриер и не е имало човек Аз не знаех,че продавалката ще пусне чантата с куриерска услуга живея в къща със заден двор и на външната ми врата няма звънец ,до последно си писахме и даже и в профилите и на двете ни го има,че получаваме и пращаме само с бг пощи Само се чудя какви разходи е платила и то до врата за услугата?Дано не е това дето си мисля,защото ще има връщане!
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #118 -: Март 30, 2011, 11:35:31 » |
Нагоре
|
Оффф толкова съм ошашкана,че чак се чудих в коя тема да пиша.... Поръчах една бяла чанта за приятелката от тези прословутите редутските,уговорки,цена,с разделени пощенски всичко точно...обаче преди малко си гледам в пощата бележка от куриерска служба Тип топ куриер,че идвал куриер и не е имало човек Аз не знаех,че продавалката ще пусне чантата с куриерска услуга живея в къща със заден двор и на външната ми врата няма звънец ,до последно си писахме и даже и в профилите и на двете ни го има,че получаваме и пращаме само с бг пощи Само се чудя какви разходи е платила и то до врата за услугата?Дано не е това дето си мисля,защото ще има връщане! Здрасти Поли ,скоро ми носиха до вратата поръчка ( по мое желание) и цялата работа беше 7,50лв доставка до врата. Незнам при теб как ще е .ПИши ни после да разберем !
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #119 -: Март 30, 2011, 11:39:28 » |
Нагоре
|
Оффф толкова съм ошашкана,че чак се чудих в коя тема да пиша.... Поръчах една бяла чанта за приятелката от тези прословутите редутските,уговорки,цена,с разделени пощенски всичко точно...обаче преди малко си гледам в пощата бележка от куриерска служба Тип топ куриер,че идвал куриер и не е имало човек Аз не знаех,че продавалката ще пусне чантата с куриерска услуга живея в къща със заден двор и на външната ми врата няма звънец ,до последно си писахме и даже и в профилите и на двете ни го има,че получаваме и пращаме само с бг пощи Само се чудя какви разходи е платила и то до врата за услугата?Дано не е това дето си мисля,защото ще има връщане! Здрасти Поли ,скоро ми носиха до вратата поръчка ( по мое желание) и цялата работа беше 7,50лв доставка до врата. Незнам при теб как ще е .ПИши ни после да разберем ! То няма лошо с куриерски услуги,само дето нямаме такава уговорка...то егати чантата 2 щях да взема за тези пари,но сега чакам включване от продавалката да видим защо така
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
|
|