eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
Неактивен
Публикации: 1473
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #120 -: Март 30, 2011, 11:46:15 » |
Нагоре
|
Стефаниии мноуууу дълго чети маа и добър извод си направила ххахахахаха..Съседката мъ пита ;Многууу убаво миришат на щеркати дреите Ами казах й ;Щед ойда у вас за час два и ще ги ароматизирам със същото ))) Ай ,че па са муша у гардероба .. ЕЙЙЙЙЙ КОЙТО ИСКА НА ТУТУН ДА МУ ПАХНАТ ДРЕИТЕ МДА МЕ ВИКА ..Безплатно е )
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #121 -: Март 30, 2011, 11:50:30 » |
Нагоре
|
Стефаниии мноуууу дълго чети маа и добър извод си направила ххахахахаха..Съседката мъ пита ;Многууу убаво миришат на щеркати дреите Ами казах й ;Щед ойда у вас за час два и ще ги ароматизирам със същото ))) Ай ,че па са муша у гардероба .. ЕЙЙЙЙЙ КОЙТО ИСКА НА ТУТУН ДА МУ ПАХНАТ ДРЕИТЕ МДА МЕ ВИКА ..Безплатно е ) Ааа аз моя и сама да ги опуша ,сега звънях в таз куриерска служба и ми казаха,че няма такова нещо пратка за мен Ей тез бели чанти дето чак тема пуснах за тях ще почна да ги сънувам,само да видиме къде из Софията ще си намеря пакета
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
Публикации: 880
|
|
« Отговор #122 -: Март 30, 2011, 11:53:55 » |
Нагоре
|
Да знаиш,Поли тук в Дружба пакета ти го няма - търси го из други квартали .Аку нещо се затрие и много плачеш за бяла чанта имам една на мама от сватбата - ще ти я дарувам
|
|
|
Активен
|
не пазя ред на запис без да е подкрепен на ЛС коректна съм и очаквам същото
не пращам неща,които аз не бих си купила
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #123 -: Март 30, 2011, 11:54:56 » |
Нагоре
|
Ами не е ли по адрес куриерската служба ,тоест най-близката в квартала бе Поли ..И би трябвало да получиш известие с СМС че имаш пратка . Моя тутун е специален ,вмирисва много по добре от твоя ако не вярваш моа ти метна една дреха да усетиш хахахахахахаха
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #124 -: Март 30, 2011, 11:56:04 » |
Нагоре
|
Да знаиш,Поли тук в Дружба пакета ти го няма - търси го из други квартали .Аку нещо се затрие и много плачеш за бяла чанта имам една на мама от сватбата - ще ти я дарувам Пази я зза мен ,кът са зажена мааа или Полито да е сползва малку и да ми я даде:))
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #125 -: Март 30, 2011, 11:58:32 » |
Нагоре
|
Ари мааа,само лъжеш! Ти са навии за тази щуротия аз маркУвка за тогава ще ти издействам
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #126 -: Март 30, 2011, 12:04:29 » |
Нагоре
|
Ари мааа,само лъжеш! Ти са навии за тази щуротия аз маркУвка за тогава ще ти издействам Ама боли ме ченето още маааааа ,кък ша кажа ДА където трябва ,земи ми са изметне дзурлата и кажа НЕ ? То и рокла ша тряяя то пътъции ,айййй многу сложно много пара е нужна ..
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #127 -: Март 30, 2011, 12:12:43 » |
Нагоре
|
Няма да казваш ДА,а ша климаш с глава и ша виеш врат-те хората ще те разберат .Ша та спретнем ти казвам -само се меракландисай .
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #128 -: Март 30, 2011, 13:01:35 » |
Нагоре
|
Да знаиш,Поли тук в Дружба пакета ти го няма - търси го из други квартали .Аку нещо се затрие и много плачеш за бяла чанта имам една на мама от сватбата - ще ти я дарувам От софийската Дружба ли си мъррррррррррр? Момичета сега разбрах от мамчето за някакви частни пратки по бг пощи била такава ама какви са тез куриерски услуги,ще одя да видя сега в пощята Тя таз бяла чанта не е за мен,аз си взех за келешлък,че многу се хвалеха тук тез чанти та без да искам си я направих комплект с обувки от Момчилова да я цуня и тук
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #129 -: Март 30, 2011, 13:04:41 » |
Нагоре
|
Да знаиш,Поли тук в Дружба пакета ти го няма - търси го из други квартали .Аку нещо се затрие и много плачеш за бяла чанта имам една на мама от сватбата - ще ти я дарувам От софийската Дружба ли си мъррррррррррр? Момичета сега разбрах от мамчето за някакви частни пратки по бг пощи била такава ама какви са тез куриерски услуги,ще одя да видя сега в пощята Тя таз бяла чанта не е за мен,аз си взех за келешлък,че многу се хвалеха тук тез чанти та без да искам си я направих комплект с обувки от Момчилова да я цуня и тук Ихуууу ,Поли дано си около моя размер ча да ги взема кат са зажена чепичките+чантето )
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #130 -: Март 30, 2011, 13:29:22 » |
Нагоре
|
От софийската съм,Полииии....снаха съм тъдява ,инак съм от Гето Милев
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #131 -: Март 30, 2011, 13:48:52 » |
Нагоре
|
Да знаиш,Поли тук в Дружба пакета ти го няма - търси го из други квартали .Аку нещо се затрие и много плачеш за бяла чанта имам една на мама от сватбата - ще ти я дарувам От софийската Дружба ли си мъррррррррррр? Момичета сега разбрах от мамчето за някакви частни пратки по бг пощи била такава ама какви са тез куриерски услуги,ще одя да видя сега в пощята Тя таз бяла чанта не е за мен,аз си взех за келешлък,че многу се хвалеха тук тез чанти та без да искам си я направих комплект с обувки от Момчилова да я цуня и тук Ихуууу ,Поли дано си около моя размер ча да ги взема кат са зажена чепичките+чантето ) Чекай да ги потъркалям 2-3-4 годинки та да добият и мирис кат за теб ,щи ги донеса на място направо в движение скачам от тях Бипкорибкоу,има нема ни дели само махлата Христо Ботев
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #132 -: Март 30, 2011, 14:02:09 » |
Нагоре
|
Офффф ,ПОлиии не очаквах да си толкоз мила Мисляш че само подметка с част от токче ще ми испратиш.. Не желая доставка на место ,защото немоа та излъжа за парите ,нека чрез БГ пощи да стане аз ша та лъжа че ги пускам и ти още повече мъ излъжи че си ги пуснала.. И ВСЕ ОЩЕ ВАЖИ ПРЕДЛОЖЕНИЕТО МИ ЗА ГАРДЕРОБЕН АРОМАТ ..ДО КРАЯ НА АПРИЛ СЪМ В ПРОМОЦИЯ )
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #133 -: Март 30, 2011, 14:05:30 » |
Нагоре
|
Защо до края на април? През май промоционално ще проветряваш ли? Какъв ще бъде летния аромат?Хайде дееее,няма с ченгел да ти тегля думите от устата - дай малко рИклама
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #134 -: Март 30, 2011, 14:50:05 » |
Нагоре
|
Защо до края на април? През май промоционално ще проветряваш ли? Какъв ще бъде летния аромат?Хайде дееее,няма с ченгел да ти тегля думите от устата - дай малко рИклама Оооооо искате в аванс да знаете на какво ще миришат парцалите които продавам ))))))))) Добре де ,ще кажа .На цигарен дим+ морска солена пот ( И никой да не е посмял да ми върне дреха ,щотууу веки с мен шъ са разправя ама личну.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|