{GOOGLENEWHOR}

Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 51   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СЛУШАМ И НЕ ВЯРВАМ НА ОЧИТЕ СИ - САМО ЗА НАЛУДНИЧАВО ЩУРИ! Тема 4  (Прочетена 162496 пъти)
0 Членове и 20 Гости преглежда(т) тази тема.
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1969

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #135 -: Март 30, 2011, 15:09:51 »
Раздели ТемаНагоре

Защо до края на април? През май промоционално ще проветряваш ли? Какъв ще бъде летния аромат?Хайде дееее,няма с ченгел да ти тегля думите от устата - дай малко рИклама Wink
Оооооо искате в аванс да знаете на какво ще миришат парцалите които продавам Smiley)))))))))
Добре де ,ще кажа .На цигарен дим+ морска солена пот Sad(
И никой да не е посмял да ми върне дреха ,щотууу веки с мен шъ са разправя ама личну.
ПУКНАХ,ЕЙЙЙЙЙ Cheesy Cheesy CheesyСЕДИМ И СЕ ХИЛИМ И СИ ПРЕДСТАВЯМ ЖИНАТА-МЬШШШ...ЦИГАРЕН ДИМ И ЛЮТА МИРИЗМА НА МОРСКИ ДЗВЕР...ДЕТ МУ ЖЕГА И МУ СЕ СТИЧА ПОТ ПО ИНТИМНОСТИТЕ...БЛАААА-ЕГАТИ...МИРИЗЛИВО И БЛАЖНУУУУ Huh?ПРИЯТЕЛКО БРЕ,НЕМОЙ ТАКА-КУ ГУ ПРОЧЕТЕ ТУЙ НЕКОЙ ОТ ШКОРПИЛОВЦИ?!
Активен

нЕма начин да нЕма начин!!!

http://kaprizen.com/?cat=14&img=1922726
eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1473

Профил
« Отговор #136 -: Март 30, 2011, 15:20:55 »
Раздели ТемаНагоре

Защо до края на април? През май промоционално ще проветряваш ли? Какъв ще бъде летния аромат?Хайде дееее,няма с ченгел да ти тегля думите от устата - дай малко рИклама Wink
Оооооо искате в аванс да знаете на какво ще миришат парцалите които продавам Smiley)))))))))
Добре де ,ще кажа .На цигарен дим+ морска солена пот Sad(
И никой да не е посмял да ми върне дреха ,щотууу веки с мен шъ са разправя ама личну.
ПУКНАХ,ЕЙЙЙЙЙ Cheesy Cheesy CheesyСЕДИМ И СЕ ХИЛИМ И СИ ПРЕДСТАВЯМ ЖИНАТА-МЬШШШ...ЦИГАРЕН ДИМ И ЛЮТА МИРИЗМА НА МОРСКИ ДЗВЕР...ДЕТ МУ ЖЕГА И МУ СЕ СТИЧА ПОТ ПО ИНТИМНОСТИТЕ...БЛАААА-ЕГАТИ...МИРИЗЛИВО И БЛАЖНУУУУ Huh?ПРИЯТЕЛКО БРЕ,НЕМОЙ ТАКА-КУ ГУ ПРОЧЕТЕ ТУЙ НЕКОЙ ОТ ШКОРПИЛОВЦИ?!
Русичка -мацко ,они от Шкорпиловци знаят ква съм си миризливичка Smileyнема да се зачудат хахахахахаха.И кат продавам дреите си ич не ги пера ,да не арча вода..
Па нали ша довадаш туй лято шъ ма усетиш.  Ся гледам имам един бански излишен ,ама май не съм го прала от лани как съм изленала от морето ,който го иска  моля да пише Smiley)))))))))
Активен

Не правете това, което не искате да ви правят !!
Точна и коректна ще съм,както досега !!
Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
rusamapaumna
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #137 -: Март 30, 2011, 15:29:39 »
Раздели ТемаНагоре

ААААААААААААА....УСЕЩАТЕ ЛИ КАКВО ВИ ГОТВИ..../ЕРИА-ТА/ Tongue
МИЛАТА...ЖАЛКО ЧЕ ЗАКЛЮЧИ ДАЦА ТЕМАТА...УБАВИНЯ БЕШЕ,БАШ ДА СИ ИЗКАРАМЕ АГРЕСИЯТА Wink
КАКВО СТАНА-ИМА ЛИ КОЛЕТ И ПОЩЕНСКИ?
Активен

eria
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #138 -: Март 30, 2011, 15:38:56 »
Раздели ТемаНагоре

ААААААААААААА....УСЕЩАТЕ ЛИ КАКВО ВИ ГОТВИ..../ЕРИА-ТА/ Tongue
МИЛАТА...ЖАЛКО ЧЕ ЗАКЛЮЧИ ДАЦА ТЕМАТА...УБАВИНЯ БЕШЕ,БАШ ДА СИ ИЗКАРАМЕ АГРЕСИЯТА Wink
КАКВО СТАНА-ИМА ЛИ КОЛЕТ И ПОЩЕНСКИ?
Още нема колет ,ся звънях да питам пак.Оная щото веднага ми го беше пратила обратно тоест на 28.03 още вчера трябваше да е при мен а то и днес го няма.Сигурно се е скиприла за една вечер на селска забава и ако вчера след обед го е пуснала утре сутрин ще е тук и ще пиша.
И аз искам да се скипрям за по една вечер с различни дрей и после да оплюя продавачката че миришат и подаръка е ВУ.
Активен

bibkaribka
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 880

Профил
« Отговор #139 -: Март 30, 2011, 16:35:30 »
Раздели ТемаНагоре

АЗ да съ запиша за банЦкия Wink.Наш от кога търсим такъв захаросан - жива и здрава да си,че се навиваш да го дадеш.Отивай да го опаковаш,сложи ми и някакви Жапанки за подарък/може и различни номера/,пък аз довечера след 8-9 часа ша ида да ти пусна записаа.Ти го чакай на лято/кукуво/....Аку не ми мирише на любимата ми марка тутун ти го връщам без предупреждение, следващото лято - договорихме ли се?
Активен

не пазя ред на запис без да е подкрепен на ЛС
коректна съм и очаквам същото

не пращам неща,които аз не бих си купила
eria
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #140 -: Март 30, 2011, 17:29:48 »
Раздели ТемаНагоре

АЗ да съ запиша за банЦкия Wink.Наш от кога търсим такъв захаросан - жива и здрава да си,че се навиваш да го дадеш.Отивай да го опаковаш,сложи ми и някакви Жапанки за подарък/може и различни номера/,пък аз довечера след 8-9 часа ша ида да ти пусна записаа.Ти го чакай на лято/кукуво/....Аку не ми мирише на любимата ми марка тутун ти го връщам без предупреждение, следващото лято - договорихме ли се?
Жива да си БИБКЕ  пращам го веднага и дребно подаръче ще ти сложа от Англия (ВУ)  страхотни маркуви чорапи Адидас ей ся ша ги свала от краката си и ги опаковам .Ти си ги позачисти че от седмица не съм ги сваляла Smiley
А записа от ся тръгвам към пощата да го чакам ,дано дореде доде зима да го взема ..Ку не ти аресат нещата ,поноси ги лято две и ми ги върни да моа на друг да ги продам Smiley)))))))))))Имам саму маратонки за продан евентуално подарък ,маркуви съ и едната е бая новичка .Ша ги подаръ на някой който купи тоалетната чиния която продавам ,тя е запазенка тук таме пукната, не е чистена бая време ама много не и личи ,казанчето е тея пластмасовите ,вода рядко пуска .
СДЕЛКАТА Е СКЛЮЧЕНА
« Последна редакция: Март 30, 2011, 17:42:45 от eria » Активен

taniaisie
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 559

Профил
« Отговор #141 -: Март 30, 2011, 17:59:08 »
Раздели ТемаНагоре

А тЮйлетна хартия /ВУ/ към кЪзанчИтУ!!!???
Просто не се сдържах!!!
 Cheesy Kiss Cheesy Kiss Cheesy Kiss
Активен

Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия!
След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря!
Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство.
Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
eria
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #142 -: Март 30, 2011, 18:05:54 »
Раздели ТемаНагоре

А тЮйлетна хартия /ВУ/ към кЪзанчИтУ!!!???
Просто не се сдържах!!!
 Cheesy Kiss Cheesy Kiss Cheesy Kiss
Това запис ли значи ,ку съ записваш за нужника ша набава и  артийката ВУ ,голяма далавера ша имаш и маратонки и кенеф и казанче ,гъз папир леко сползвана за нищо и никъкви 138,99 лв
Чакам отговора ти Smiley)
Активен

taniaisie
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 559

Профил
« Отговор #143 -: Март 30, 2011, 19:49:28 »
Раздели ТемаНагоре

МолЪ,само на ЛС,УфертИтИ!!!Приемам всичко на далаверка!!!
Обаче нужника...-с подарък-ФИКАЛКА!!!Инак-ТЦ! Tongue Tongue Tongue
Активен

Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия!
След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря!
Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство.
Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
bibkaribka
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 880

Профил
« Отговор #144 -: Март 30, 2011, 19:51:53 »
Раздели ТемаНагоре

Ти пък сега жената ша я напъваш да а.... Huh?Важното е хартишката да е ползвана и прегъвана повече Wink
Активен

не пазя ред на запис без да е подкрепен на ЛС
коректна съм и очаквам същото

не пращам неща,които аз не бих си купила
stefani220609
Мария
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 937

Профил
« Отговор #145 -: Март 30, 2011, 20:40:36 »
Раздели ТемаНагоре

Ама тук пак се зъформира цирку  Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy
Бибке -свате туй лятото на куку най-мноо ми арадиса,ама и Ериа как я зформи таз ценъ ,ниможах да разбира ,тез ..,99лв как ги таксува .Дън ръботиш пуд ДДС мари ?
Активен

Коректна съм и очаквам същото !След запис изчаквам до 5часа,поставям оценки веднага след получаване на паричките или пратката!!!

eria
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #146 -: Март 31, 2011, 06:16:33 »
Раздели ТемаНагоре

Ама тук пак се зъформира цирку  Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy
Бибке -свате туй лятото на куку най-мноо ми арадиса,ама и Ериа как я зформи таз ценъ ,ниможах да разбира ,тез ..,99лв как ги таксува .Дън ръботиш пуд ДДС мари ?
Аааааа ази съм по ДДС ,винаги си го турям Smiley)
А ази съм свикнала да чакам записи на кукуво лято ,тъй че Бибка няма да е първата и няма с какво да ме изненада ..Изненадата ще е за нея ,сползван бански от лани и чорапки носенки 1 седмица Smiley))
Добро ютро на всички SmileyТръгвам към ,дрешника да си попийна кафето Smiley
Активен

stefani220609
Мария
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 937

Профил
« Отговор #147 -: Март 31, 2011, 06:33:05 »
Раздели ТемаНагоре

И от мен добрютру .Ази  таз сутрин съм ранобудна ,ходих да изпратя мъжо да поработи 2-3 дена .Сега е момента да си понапазаря докът гу няма, че човека вече иска на робота да ме праща ,голям разход съм му в къщи (work4).Ама ко да се прай към мъй зел ша му търпи  (laugh1) (laugh1)
Активен

Коректна съм и очаквам същото !След запис изчаквам до 5часа,поставям оценки веднага след получаване на паричките или пратката!!!

eria
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #148 -: Март 31, 2011, 06:36:40 »
Раздели ТемаНагоре

И от мен добрютру .Ази  таз сутрин съм ранобудна ,ходих да изпратя мъжо да поработи 2-3 дена .Сега е момента да си понапазаря докът гу няма, че човека вече иска на робота да ме праща ,голям разход съм му в къщи (work4).Ама ко да се прай към мъй зел ша му търпи  (laugh1) (laugh1)
Кажи какво шъ пазариш ,мой да го имам ..ЕФтинко ще ти е при мен ,оти нъл знайш ЗАПИС НА ЛЯТО (кукуво)
Активен

rusamapaumna
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #149 -: Март 31, 2011, 06:37:09 »
Раздели ТемаНагоре

ХИГХИИ,ЩОМ НА РАБОТА УТИА-ИЗПРАТИ ГУ-/С ЕДНОПОСОЧЕН/ЧЕ ТО ТЬРПЕНИЕТО Е ВЗАИМНО-ПАРА ДА ВАДИ,ЧЕ ИНАЧЕ ТЬРПИМОСТТА СЕ ИЗЧЕРПВА БЬРЗУ Wink Cheesy
Активен

Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 51   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: