rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #165 -: Април 01, 2011, 15:06:40 » |
Нагоре
|
ТИ ШЕ ВИДИШ!!!СА СТААМ ДА ПРАИМ МЕСТО ДО КОЛИБАТА НА КУЧЕТО ЗА ТВОЙТУ СВЕКИ,АРНО ДА ТИ ПРАИМ!АМА "ПРИМОЦИЯТА"ТИ ДА НЕ ДОТИЧА САМА У НАС,АМ?!ТУГАА ШЕ ВИДИШ И ВРАБЦИ,И МОРЕ,И ГЛАРУСИ!НАЛИ СЕ УРЕДИ У БУРГАСКО ДА ТОПНЕШ ГЬЗИЦА И СЕГА-АЙДЕ,ФЬРЛИ МЕ МЕНЕ НА ВЬЛЦИТЕ Тъй тъй, кой ка се уреди в тоя живот. Да пазиш кучето, че за него не отговарям, то оня вълк, дет ти го харизвам да не му напраи нещу ОК,ПРАТИ МИ ВЬЛЧИЦАТА И КУЧЕТО,АЗ ШЬ ТИ ПРАТИМ МОЯТА ПИРАНЯ У БУРГАСКО!КАТ ПЛУВА ПО ГРЬБ ОРАТА ВИКАТ"ПАИ СЕЕЕЕ-АКУЛА ИДЕ"/НАЛИ НОСА МУ СТЬРЧИ ПОЕЧКО,ДА ДОЛАВЯ ФИНИ АРОМАТИ УЖ ДЕ ТИ ШЕ ВИДИШ КАК ОТ ДВА СТОЛА НА ЗЕМЯТА ШЕ ПАДНЕШ-НИ МОЙО,НИ ТВОЙО!!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #166 -: Април 01, 2011, 15:11:57 » |
Нагоре
|
ТИ ШЕ ВИДИШ!!!СА СТААМ ДА ПРАИМ МЕСТО ДО КОЛИБАТА НА КУЧЕТО ЗА ТВОЙТУ СВЕКИ,АРНО ДА ТИ ПРАИМ!АМА "ПРИМОЦИЯТА"ТИ ДА НЕ ДОТИЧА САМА У НАС,АМ?!ТУГАА ШЕ ВИДИШ И ВРАБЦИ,И МОРЕ,И ГЛАРУСИ!НАЛИ СЕ УРЕДИ У БУРГАСКО ДА ТОПНЕШ ГЬЗИЦА И СЕГА-АЙДЕ,ФЬРЛИ МЕ МЕНЕ НА ВЬЛЦИТЕ Тъй тъй, кой ка се уреди в тоя живот. Да пазиш кучето, че за него не отговарям, то оня вълк, дет ти го харизвам да не му напраи нещу ОК,ПРАТИ МИ ВЬЛЧИЦАТА И КУЧЕТО,АЗ ШЬ ТИ ПРАТИМ МОЯТА ПИРАНЯ У БУРГАСКО!КАТ ПЛУВА ПО ГРЬБ ОРАТА ВИКАТ"ПАИ СЕЕЕЕ-АКУЛА ИДЕ"/НАЛИ НОСА МУ СТЬРЧИ ПОЕЧКО,ДА ДОЛАВЯ ФИНИ АРОМАТИ УЖ ДЕ ТИ ШЕ ВИДИШ КАК ОТ ДВА СТОЛА НА ЗЕМЯТА ШЕ ПАДНЕШ-НИ МОЙО,НИ ТВОЙО!!! Па не ме разбра. Свекървещицата ти я пращам, ама требе да пазиш твойто куче от нея Знам ли я кво ще му нарави на горкото, то с леди хора да си нямаш работа. За двата стола не мъ мисли. Имам си и табуретка
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #168 -: Април 01, 2011, 15:15:51 » |
Нагоре
|
Двете руси тук ли си прехвърлихте сделките? Ми кат ми триете обявата - щях и некой и друг артикул да пробутам Мойте съм ги уредила. Само предупреждавам за кучето.
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #169 -: Април 01, 2011, 15:21:42 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #171 -: Април 01, 2011, 15:35:03 » |
Нагоре
|
Ми само глупости ми се въртят да пиша ама няма. Ще пазя поведение. мен пьк така и така ме анатемосват,поне да има защо...тия дет не могат да четат няма да ги изгубиме като аудитория нали "мисс"ше ме праите-поне да има що
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
Неактивен
Публикации: 1473
|
|
« Отговор #172 -: Април 01, 2011, 15:39:28 » |
Нагоре
|
Ко става тук бреее ,нищо немий да схвана кът малумна съм Еми ,здаде ли мъжо ,свекито и цялото домучадие !!КОлко жалко аз нямах кво да разменям :
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
Фло
Глобален Модератор
Moderator
power user
Неактивен
Публикации: 11272
|
|
« Отговор #173 -: Април 01, 2011, 15:41:28 » |
Нагоре
|
Ко става тук бреее ,нищо немий да схвана кът малумна съм Еми ,здаде ли мъжо ,свекито и цялото домучадие !!КОлко жалко аз нямах кво да разменям : Опушения гардероб
|
|
|
Активен
|
Нищо на света не заслужава и пет минути тъга!
|
|
|
Фло
Глобален Модератор
Moderator
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #174 -: Април 01, 2011, 15:43:12 » |
Нагоре
|
Ми само глупости ми се въртят да пиша ама няма. Ще пазя поведение. мен пьк така и така ме анатемосват,поне да има защо...тия дет не могат да четат няма да ги изгубиме като аудитория нали "мисс"ше ме праите-поне да има що Ти не номинираш ама иначе чакаш Мис да станеш. Не, че не ти е в кърпа вързана номинацията.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #175 -: Април 01, 2011, 15:44:43 » |
Нагоре
|
хахахааааа,приятелчетата ще ме карат верно да сменя ника,както обещах/временно де/ цирка да е още по-голем
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Фло
Глобален Модератор
Moderator
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #176 -: Април 01, 2011, 15:48:21 » |
Нагоре
|
хахахааааа,приятелчетата ще ме карат верно да сменя ника,както обещах/временно де/ цирка да е още по-голем Време е. Тоз се изтърка вече.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #177 -: Април 01, 2011, 16:04:53 » |
Нагоре
|
хахахааааа,приятелчетата ще ме карат верно да сменя ника,както обещах/временно де/ цирка да е още по-голем Време е. Тоз се изтърка вече. ше се крьстим "МИСИРКА" и ше си рьгна аватар некоа проскубана ПАТКА!ма па мисс деее ма па ми викат ИРКА глей колко тьнко-само за запознати сьс случая
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #178 -: Април 01, 2011, 16:17:39 » |
Нагоре
|
хахахааааа,приятелчетата ще ме карат верно да сменя ника,както обещах/временно де/ цирка да е още по-голем Време е. Тоз се изтърка вече. ше се крьстим "МИСИРКА" и ше си рьгна аватар некоа проскубана ПАТКА!ма па мисс деее ма па ми викат ИРКА глей колко тьнко-само за запознати сьс случая а туй тире зАщо ти е
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #179 -: Април 01, 2011, 16:29:04 » |
Нагоре
|
май ФЛО ми резна глЬвЬтЬ?не сьм редактирала аз профила ми,някой от модовете ме"опипа" ма не ме ареса така,не бех аз
|
|
« Последна редакция: Април 01, 2011, 16:30:39 от rusamapaumna »
|
Активен
|
|
|
|
|
|