таня ботева
new user
Неактивен
Публикации: 373
на мама слънчицата ДАЯНА и АЛЕКСА
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #195 -: Април 04, 2011, 13:43:29 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
коректна съм бъдете коректни и вие пиша винаги оценки пишете и вие изпращам снимка на квитанцията нищо лично към който и да е от вас просто аман от ,,,,,,,,,
|
|
|
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
|
|
« Отговор #196 -: Април 04, 2011, 16:44:17 » |
Нагоре
|
ОООО,И АЗ ЧЕТОХ ТАМ БАСИ ПАЛТОТО,ОТГОВОРА И ЧУДОТО
|
|
|
Активен
|
|
|
|
zorniza
power user
Неактивен
Публикации: 957
Слабите обичат реда-силните владеят хаоса
|
|
« Отговор #197 -: Април 05, 2011, 00:34:06 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
stefani220609
Мария
power user
Неактивен
Публикации: 937
|
|
« Отговор #198 -: Април 05, 2011, 08:33:45 » |
Нагоре
|
Ле ле и аз четох малко ,ама тая абсолютно куку.Ако не купиш нещо от нея ,а само питаш хоп Некоректен ,егати чудото ,дано не идва тук .
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото !След запис изчаквам до 5часа,поставям оценки веднага след получаване на паричките или пратката!!!
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #199 -: Април 05, 2011, 08:57:59 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #200 -: Април 05, 2011, 09:21:43 » |
Нагоре
|
|
|
« Последна редакция: Април 05, 2011, 09:24:52 от rusamapaumna »
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #201 -: Април 05, 2011, 09:26:19 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
Публикации: 880
|
|
« Отговор #202 -: Април 05, 2011, 09:28:49 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
не пазя ред на запис без да е подкрепен на ЛС коректна съм и очаквам същото
не пращам неща,които аз не бих си купила
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #203 -: Април 05, 2011, 09:34:19 » |
Нагоре
|
Да са мащаш от тия прозорци веднага. Чудя се аз защо шъ вАли а то що било, наш"та решила прозорци да брише
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
Публикации: 880
|
|
« Отговор #204 -: Април 05, 2011, 09:43:06 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
не пазя ред на запис без да е подкрепен на ЛС коректна съм и очаквам същото
не пращам неща,които аз не бих си купила
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #205 -: Април 05, 2011, 09:52:01 » |
Нагоре
|
Бря, у назе облаци на дъжд мирише. Викам таз сутрин шъ пия кайве на слънце на тиферич - нъц майка
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #206 -: Април 05, 2011, 11:15:21 » |
Нагоре
|
Баси що мЪ гониш от тук мър лудо и ко сега...сама ли да си седя у домакинстването кат съм с таз титла? а за престижната титла,аз па си мисля,че по престижно от това да си под името на сайта няма Фръц,тръц
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #207 -: Април 05, 2011, 13:36:01 » |
Нагоре
|
Баси що мЪ гониш от тук мър лудо и ко сега...сама ли да си седя у домакинстването кат съм с таз титла? а за престижната титла,аз па си мисля,че по престижно от това да си под името на сайта няма Фръц,тръц ееееееееееееееееееей,лудетино!!що долавям обида в тона ти?!не ме ли знаеш вече-бьзичкам те брееее и да земеш да си вьрнеш цепнатата на гзь диня,чеееееее!с нея си по-убава и си баш за при нас!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #208 -: Април 05, 2011, 14:58:20 » |
Нагоре
|
Баси що мЪ гониш от тук мър лудо и ко сега...сама ли да си седя у домакинстването кат съм с таз титла? а за престижната титла,аз па си мисля,че по престижно от това да си под името на сайта няма Фръц,тръц ееееееееееееееееееей,лудетино!!що долавям обида в тона ти?!не ме ли знаеш вече-бьзичкам те брееее и да земеш да си вьрнеш цепнатата на гзь диня,чеееееее!с нея си по-убава и си баш за при нас! Чеки да ми дойде фазата,че ся не съм на нея
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|
|