ne4iii
power user
Неактивен
Публикации: 438
ЩАСТИЕТО Е НА ПЪРВО МЯСТО
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #210 -: Април 06, 2011, 08:29:18 » |
Нагоре
|
Много се кефя на тези теми радвам се че има толкова освободени хора които разбират от бъзик,защото и бистуй живота е забързан и поне малко да отпуснем:)аз го правя тук като ви чета.
|
|
|
Активен
|
Нека бъдем честни един кьм друг и да няма проблеми.Все пак целта ни е покупко-продажба а не игра на руска ролетка!!! пощата за сметка на купувача.Не пращам пари по банков път само записи по пощата. ЗА СУМИ НАД 8 ЛВ. ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАПЛАЩАНЕ
|
|
|
|
aneliq38
power user
Неактивен
Публикации: 430
Това е щастието
|
|
« Отговор #212 -: Април 06, 2011, 09:58:12 » |
Нагоре
|
Е бре аз кат дойда никой няма тука. Ама и аз се поизгубих, де. Четох к'во става при съседите. Направо има латино-сериал. Една има разтроение на личноста. Направо голем смях. над 40стр само глупости http://http://www.copy--paste.com/BgDomakinq?v=wall/forum-porednata-kradla/p23125Ей ви. Ако не сте видели до сега, гледайте.
|
|
|
Активен
|
Бъдете коректни, аз винаги съм. Без записи в обявите!!! При интерес - на лични. В събота и неделя съм на работа, бъдете търпеливи.
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #213 -: Април 06, 2011, 10:12:28 » |
Нагоре
|
Ха ха луда работа. След умрялата това е на второ място в топ 5 по идиотизъм
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
|
|
« Отговор #214 -: Април 06, 2011, 11:11:42 » |
Нагоре
|
бали сме ги!!само да не е заразно!тук имаше две-три такива,дето бьрзо ги оперирахме и са траят...що само ги дебнете ония скубли оттатьк!скучно ли ви е че тук нема кого да проскубеме и ние верно,при нас и "боксовата круша"е пуста-половинмата теми прашасаха/тия за некоректните де/ ЯКООООО
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #215 -: Април 06, 2011, 11:15:25 » |
Нагоре
|
бали сме ги!!само да не е заразно!тук имаше две-три такива,дето бьрзо ги оперирахме и са траят...що само ги дебнете ония скубли оттатьк!скучно ли ви е че тук нема кого да проскубеме и ние верно,при нас и "боксовата круша"е пуста-половинмата теми прашасаха/тия за некоректните де/ ЯКООООО Аааа пепел ти на клавиатурата нека си прашясват тез теми за некоректните
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #216 -: Април 06, 2011, 13:16:12 » |
Нагоре
|
Ха ха луда работа. След умрялата това е на второ място в топ 5 по идиотизъм верно оттатьк е мазалище!!!ще им стане тясно мисля...егати,а кьде е писало за КОРО??били и взели лаптоп,телевизор...верно ли функционира системата?ние с поли23 патихме от една радомирка,която хем краде през мрежата от сайтове,хем из града кьдето няма камери/в два бутика/хем мьжа и комбина с циганите-мрежа за кражби с порьчки...и се изсили че не и пука кой какво ще и праща,никой не бил насилвал поли да и праща колети,не била дльжна да плаща...а кажете с такива боклуци как се излиза на глава?!?!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #217 -: Април 07, 2011, 17:20:39 » |
Нагоре
|
де сте бре лиглииии!зарязахте ме и мен сама?хуанито блокнал темичката дет вилнеех,са пак ше си пиша сама...монолози ша ви пускам фейс-покани вече,шматкииии
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
Неактивен
Публикации: 1473
|
|
« Отговор #218 -: Април 07, 2011, 18:54:17 » |
Нагоре
|
де сте бре лиглииии!зарязахте ме и мен сама?хуанито блокнал темичката дет вилнеех,са пак ше си пиша сама...монолози ша ви пускам фейс-покани вече,шматкииии Фейс -мейс ама там никък не влизаш ма русооо ,аз съм у Софето и от домофона си флизам през деня у Фейса и те няма .. Ихуууу ,дека сте вааа ,утре кат си дойда ша са включа )) Убава вечер на всичкии лиглии и умната
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #219 -: Април 07, 2011, 18:58:46 » |
Нагоре
|
де сте бре лиглииии!зарязахте ме и мен сама?хуанито блокнал темичката дет вилнеех,са пак ше си пиша сама...монолози ша ви пускам фейс-покани вече,шматкииии Фейс -мейс ама там никък не влизаш ма русооо ,аз съм у Софето и от домофона си флизам през деня у Фейса и те няма .. Ихуууу ,дека сте вааа ,утре кат си дойда ша са включа )) Убава вечер на всичкии лиглии и умната EEEEEEEЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ уфсъ, оти са не обаждаш, че си о СЕлото бря
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #220 -: Април 07, 2011, 19:17:32 » |
Нагоре
|
Оти ,одя по лекари само А пък съм с магарето и де ша го вързвам !! Па и бала сено мъкна с мен да не го рана и него по заведенията
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #222 -: Април 08, 2011, 11:14:00 » |
Нагоре
|
ериа,милото!!с баща ти или детиту бре?ако ми поболееш снаата ше ядеш кютек!!аз моя домофон,уж го взех с всички екстри,ма нинам как да му пусна WI-FIто-те толко сьм тьпа!!иска ми толко много настройки чееее...и колегите ми не можаха се справят...деа-нема ли некой по-грамотен тука,че е дошло да го разкарвам тоа гигабитНЯК?!те тава се казва зарибена-купих го зарад "домакинята"ма ...колегите викат-техниката се развива,ма ние умствено изоставаме
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #223 -: Април 08, 2011, 11:46:40 » |
Нагоре
|
ериа,милото!!с баща ти или детиту бре?ако ми поболееш снаата ше ядеш кютек!!аз моя домофон,уж го взех с всички екстри,ма нинам как да му пусна WI-FIто-те толко сьм тьпа!!иска ми толко много настройки чееее...и колегите ми не можаха се справят...деа-нема ли некой по-грамотен тука,че е дошло да го разкарвам тоа гигабитНЯК?!те тава се казва зарибена-купих го зарад "домакинята"ма ...колегите викат-техниката се развива,ма ние умствено изоставаме Русоо ,таткото водих и днес се прибирам,слава богу всичко е наред.Снаати отт проклетия пръщи от здраве (ДАЙ БОЖЕ ВИНАГИ ДА ЕТАКА) .Здрава и читава ще ти е дам:)Аз моя телефон като го взех ми направиха всички настройки и всичко ми пуснаха ..Как тъй да не могат коегите ма ,шефа си хвани нали е млад )))))))
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #224 -: Април 08, 2011, 13:08:42 » |
Нагоре
|
ериа,милото!!с баща ти или детиту бре?ако ми поболееш снаата ше ядеш кютек!!аз моя домофон,уж го взех с всички екстри,ма нинам как да му пусна WI-FIто-те толко сьм тьпа!!иска ми толко много настройки чееее...и колегите ми не можаха се справят...деа-нема ли некой по-грамотен тука,че е дошло да го разкарвам тоа гигабитНЯК?!те тава се казва зарибена-купих го зарад "домакинята"ма ...колегите викат-техниката се развива,ма ние умствено изоставаме Русоо ,таткото водих и днес се прибирам,слава богу всичко е наред.Снаати отт проклетия пръщи от здраве (ДАЙ БОЖЕ ВИНАГИ ДА ЕТАКА) .Здрава и читава ще ти е дам:)Аз моя телефон като го взех ми направиха всички настройки и всичко ми пуснаха ..Как тъй да не могат коегите ма ,шефа си хвани нали е млад ))))))) хихиии,шефчо млад,ма най-дрьт бре,затва го редим за теб...друото/пьлнежа/се 85-87 набор,затва викат на колежката "сиренце"-демек дьрто отлежало,на мен-кашкавалче-демек....ше стане на сиренце,ма за момента е по-луксозно,па нема на коя да кажат"сметанка"-никоя не ще да .../пффф-цензура/
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|