лелееееееее,на какьв диалог попаднах оттатьк,в про-то-ще изцьклите очите
ние тук сме китки напьпили пред тех---
Луди хора има и ти си една от тях.Аз немога да разбера,как може да се занимаш с такива дребни и пошли измами.А на теб,което дава право да я обиждаш,СЛЕД КАТО И ТИ НЕ Я ПОЗНАВАШ.
Ти си дала пари,ама сигурно не са станали на дебелия ти з....к и се чудиш какаво да ги правиш,и си стигнала до там,че да се излагаш по този селски начин.
МНОГО Е СМЕШНО!
# 29
Отговор »
Потребител114269
07.04.2011 22:45
Потребител114269
Абе ти коя си бе?Каква си ти и от къде на къде ще твърдиш,че аз съм скъсала или изцапала дънките?Ти била ли си с мен като съм получила дънките?Абе момиче ти с твоите три оценки как ще твърдиш такива неща?До сега никого не съм измамила и на никого не съм изпратила подобен боклук.За твоя информация аз съм 52кг и едва ли задника ми е голям,за разлика от твоя.
Само ще ти кажа че си една чамова траверса от най чамовите.Не се занимавай с мен и много те моля, престани да пишеш простотии.Явно ти си същата мърла като vikihristova,щом я защитаваш незнайно защо.Всеки тук може да се сети защо я защитаваш,че чак и ме обиждаш.
очаквайте продьлжение,ма не тук...
интересно четиво относно дебели мьрляви задници и чамови траверси и други нововьведения