{GOOGLENEWHOR}

Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 51   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СЛУШАМ И НЕ ВЯРВАМ НА ОЧИТЕ СИ - САМО ЗА НАЛУДНИЧАВО ЩУРИ! Тема 4  (Прочетена 162563 пъти)
0 Членове и 24 Гости преглежда(т) тази тема.
eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1473

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #255 -: Април 11, 2011, 19:58:09 »
Раздели ТемаНагоре

мацки,насьбрала сьм много матрял,утре ще кача снимки да видите кво ми изпратиха-избрана селвекция от контейнерите след чистенето на 9-ти Winkнай-вероятно от маалата майка му деа!!!само парцали,и то не от един,а от три "продавачки"и то в един ден!!!сума ти чифта скьсаняци,дет не стават и за печка,ма па"маркови"уж,сума ти анцузи/всьщноаст наречениЕКИПИ,ма пак за кофите,с подарьк,дет и циганка няма маНИКОГА да сложи,и яке за 40 лева,пратено с наложен,ма мнооооого по-малко отколкото ми казаха че е Sad Sad Sad Sadбааааааа!!!вьзможно ли е всички да си чистят мазетата и боклуджарниците едновременно?!са ше качас и снимки за разкош Sad Sad Sad
Лудо- Русо ,баш на теб ли пак маааа ,кажи ако някоя с тез боклуци е от ПЛовдив или около него да ида да и тегла един пердах ..Абе ,защо всички си милсят че могат наместо да си хвърлят дрипите в кофата ,могат да ги пуснат тук за продажба ?? СПРЕТЕ БЕ ХОРА ,НИКОЙ НЕ НАМИРА ПАРИТЕ ПО ДЪРВЕТАТА .
Активен

Не правете това, което не искате да ви правят !!
Точна и коректна ще съм,както досега !!
Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1969

Профил
« Отговор #256 -: Април 11, 2011, 20:03:43 »
Раздели ТемаНагоре

мацки,насьбрала сьм много матрял,утре ще кача снимки да видите кво ми изпратиха-избрана селвекция от контейнерите след чистенето на 9-ти Winkнай-вероятно от маалата майка му деа!!!само парцали,и то не от един,а от три "продавачки"и то в един ден!!!сума ти чифта скьсаняци,дет не стават и за печка,ма па"маркови"уж,сума ти анцузи/всьщноаст наречениЕКИПИ,ма пак за кофите,с подарьк,дет и циганка няма маНИКОГА да сложи,и яке за 40 лева,пратено с наложен,ма мнооооого по-малко отколкото ми казаха че е Sad Sad Sad Sadбааааааа!!!вьзможно ли е всички да си чистят мазетата и боклуджарниците едновременно?!са ше качас и снимки за разкош Sad Sad Sad
Лудо- Русо ,баш на теб ли пак маааа ,кажи ако някоя с тез боклуци е от ПЛовдив или около него да ида да и тегла един пердах ..Абе ,защо всички си милсят че могат наместо да си хвърлят дрипите в кофата ,могат да ги пуснат тук за продажба ?? СПРЕТЕ БЕ ХОРА ,НИКОЙ НЕ НАМИРА ПАРИТЕ ПО ДЪРВЕТАТА .
мило,днешния"разкош"трябва да ми струва 14 лв за "обувки",40 за якето?мьничкото,но не е лошо/и още 28 за "екипите"-смятай сама!!наистина без якето,което е страшни красиво,но ще го облека и ще се снимам с него за цирка,другото всичко е ДРИПИ!!! Sad Sad Sad
Активен

нЕма начин да нЕма начин!!!

http://kaprizen.com/?cat=14&img=1922726
bibkaribka
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 880

Профил
« Отговор #257 -: Април 11, 2011, 20:13:00 »
Раздели ТемаНагоре

Русата МИС-КА да съ яви тук ,оти съм мноуууу идосана .Амааа ти защо като е имало таквоз гласуване КОЙ ПО-ПО НАЙ ЛУД не си мъ иформирала ма.Аз случайно виждам темата и се гледам на 2ро място .Супер горда съм от това де ,ама требваше да знам ,да искарам едно бутилче ичкия една зелена салата ...пфууууу да тъ вида ся кви обяснения ще ми дадеш.Русоо
А пък Бибкаааа и на нея лошо и съм пише .
Ко мааа?То от скитня немаш време най-Фажните новини да следиш тукаааа. Tongue Tongue Tongue
Активен

не пазя ред на запис без да е подкрепен на ЛС
коректна съм и очаквам същото

не пращам неща,които аз не бих си купила
aneliq38
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 430

Това е щастието

Профил
« Отговор #258 -: Април 11, 2011, 21:46:25 »
Раздели ТемаНагоре

Марчето и Русото веднага да докладват какво става!!!
Кой се еб...а с нас. Не може така бе. Видяха че с ериа не се получи и ни почнаха наред ли?
Казвайте веднага к'во става че дан ходя кат лисунгер да търся.
Чакам снимки от Руса Мис Ирка и обяснения в писмен вид с входящ номер от Марийка.
Дека са тия дет ни подпукаха с мършаляци.
Активен

Бъдете коректни, аз винаги съм.
Без записи в обявите!!! При интерес - на лични.
В събота и неделя съм на работа, бъдете търпеливи.
eria
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #259 -: Април 12, 2011, 06:55:51 »
Раздели ТемаНагоре

Марчето и Русото веднага да докладват какво става!!!
Кой се еб...а с нас. Не може така бе. Видяха че с ериа не се получи и ни почнаха наред ли?
Казвайте веднага к'во става че дан ходя кат лисунгер да търся.
Чакам снимки от Руса Мис Ирка и обяснения в писмен вид с входящ номер от Марийка.
Дека са тия дет ни подпукаха с мършаляци.
ПОдкрепям Анелия и чакам ,снимков матрял Smiley както казах ако някоя от тази дето се еб... с нас е от ПЛовдив или региона ,лично се заемам!!
Активен

stefani220609
Мария
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 937

Профил
« Отговор #260 -: Април 12, 2011, 07:41:31 »
Раздели ТемаНагоре

Спакойте се !!
Аз проблема си реших ,проблема беше в лелките от пощата .Жениците забравили че имам запис от два дни който си седи чака ,ама като нямат пари в касата как да ми се обадят да отида да си го взема ?А този запис ходих го дирих и ми казват че  запис с такъв номер  няма изпратен за мен .Е кажете ми ,какво да правя в този случай на кого да вярвам?
То големите бари де ама айде ,10 лв койзнае от кога ги събират  Cheesy Cheesy Cheesy
Аз докладвах ,сега е ред на Русата Миска да публикува нейната клюка  придружена със снимков материал Wink
Активен

Коректна съм и очаквам същото !След запис изчаквам до 5часа,поставям оценки веднага след получаване на паричките или пратката!!!

eria
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #261 -: Април 12, 2011, 07:59:43 »
Раздели ТемаНагоре

Спакойте се !!
Аз проблема си реших ,проблема беше в лелките от пощата .Жениците забравили че имам запис от два дни който си седи чака ,ама като нямат пари в касата как да ми се обадят да отида да си го взема ?А този запис ходих го дирих и ми казват че  запис с такъв номер  няма изпратен за мен .Е кажете ми ,какво да правя в този случай на кого да вярвам?
То големите бари де ама айде ,10 лв койзнае от кога ги събират  Cheesy Cheesy Cheesy
Аз докладвах ,сега е ред на Русата Миска да публикува нейната клюка  придружена със снимков материал Wink
Бравос СТЕФАНИ  ,че твоя проблем се е разрешил ..Ся Миската да покаже снимки ?
Активен

rusamapaumna
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #262 -: Април 12, 2011, 09:22:51 »
Раздели ТемаНагоре

едната мацка от плевен,другата-болярка...с тази от плевен се разбрахме перфектно,отказа да и плащам,подарява ми ги,аз пьк и предложих да ги пусне директно за подаряване,аз ще ги разпращам,та така...и моето мило мимен4е беше пьрвооо,не даде шанс на другите пак Winkтака...няма да казвам ника на тази мацка,но е мислела че сьм в нужда и ми прави добро...за втората-болярката...с едното разшито и другото рязано на рька долнище-намали ми ги с 1/3,другите неща и подарьци директно и ги врьщам,защото"не и се спорело",т.е.пращам и за двете долнища 12 лв и приключвам,но снимки че ще кача-ще го направя на 100%!третата,с якето-премерих,верно в най-широката част е колкото ми е писала,но иначе страааашно се стеснява-няма начин,не ми е виновна тя че сьм дебела,платих си наложения,сега ще си го дундуркам в гардероба за внучетата някога Cheesyем тва е...кво да правиме...
Активен

rusamapaumna
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #263 -: Април 12, 2011, 09:27:23 »
Раздели ТемаНагоре

пфууу,едните се качиха,другите не става и не става мамка му!!!
Активен

rusamapaumna
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #264 -: Април 12, 2011, 09:30:58 »
Раздели ТемаНагоре

проба-проба!
Активен

rusamapaumna
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #265 -: Април 12, 2011, 09:31:52 »
Раздели ТемаНагоре

и пак-проба Wink
« Последна редакция: Април 12, 2011, 09:35:59 от rusamapaumna » Активен

rusamapaumna
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #266 -: Април 12, 2011, 09:39:14 »
Раздели ТемаНагоре

е с последната снимка не стаа!жалко,много е екзотична,ма карай...горе-долу се вижда и на тия... Sad Sad
Активен

stefani220609
Мария
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 937

Профил
« Отговор #267 -: Април 12, 2011, 09:56:37 »
Раздели ТемаНагоре

пфууу,едните се качиха,другите не става и не става мамка му!!!
[/quote]
Ирка  тази снимко дето нестава смени и името и ще можеш да я качиш  Winkот личен опит  Tongue
Активен

Коректна съм и очаквам същото !След запис изчаквам до 5часа,поставям оценки веднага след получаване на паричките или пратката!!!

aneliq38
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 430

Това е щастието

Профил
« Отговор #268 -: Април 12, 2011, 13:15:22 »
Раздели ТемаНагоре

Кви са тез чехляци ма, Ирко??? Shocked
Кой номер носиш? Аз имам такива и мислех да ги дам на циганетата. Ама ако имаш голямо копито ще ти ги пратя. Ей тъй, гешенк. Да не поръчваш повече таквиз миризми. Е може ли такова нещо питам. Е може ли?Huh? То бива то може ама чак пък толкоз. Се съм виждала грозно, грозно ама на това машала му казвам. Тия чехляци да не са ги ползвали общи у казармата - 200 човека. Аз си съсипвам обувките за месец, ама туй да ти кажа и аз не съм го постигала.
И за рязаните фешън гащи. К'во значи 1/3. За двете и даваш 12 лв? Аз така разбрах. Поне готЕнили са или са от битака. Ако са готЕни-добре. Ако са от битака кажи колко ХЛ-а да ти взема по 3 лв са новите, мари уууууууу. Това гризаното отдолу може ли да се скрие? Другото по ластика ми се струва че с една читава шивачка ще се оправи, ама това гризаното дали ще може. Дан ти додат после кат на стар ерген - два пръста на кокалчетата. Дай да видим и якето може да си го аресам. Къв размер е? Ако е Л може аз да се накича. Само да не е стил поп-фолк че аз много спортно се нося. И да ти кажа не че си дебела. Няма дебели хора освен тая, де http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1575281183030&set=o.123453377694665&theater  ама тя пък не й пречи. Ти си пищна мацка с потенциал Tongue
Може да разгледате у фейса на какво попаднах.(горния линк) Мале, мале. Ще гледате и ще плачете. Вярвайте ми!!!

А пък на Марийка, евала. Ти нарани ли ги бабите. Те да ти кажат че имаш запис пък да ти кажат че нямат пари. То ние се излагаме зарад тях. Офци накъдрени. Направо влизам в нервна криза като тръгна към пощата.
Активен

Бъдете коректни, аз винаги съм.
Без записи в обявите!!! При интерес - на лични.
В събота и неделя съм на работа, бъдете търпеливи.
rusamapaumna
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #269 -: Април 12, 2011, 14:10:27 »
Раздели ТемаНагоре

Кви са тез чехляци ма, Ирко??? Shocked
Кой номер носиш? Аз имам такива и мислех да ги дам на циганетата. Ама ако имаш голямо копито ще ти ги пратя. Ей тъй, гешенк. Да не поръчваш повече таквиз миризми. Е може ли такова нещо питам. Е може ли?Huh? То бива то може ама чак пък толкоз. Се съм виждала грозно, грозно ама на това машала му казвам. Тия чехляци да не са ги ползвали общи у казармата - 200 човека. Аз си съсипвам обувките за месец, ама туй да ти кажа и аз не съм го постигала.
И за рязаните фешън гащи. К'во значи 1/3. За двете и даваш 12 лв? Аз така разбрах. Поне готЕнили са или са от битака. Ако са готЕни-добре. Ако са от битака кажи колко ХЛ-а да ти взема по 3 лв са новите, мари уууууууу. Това гризаното отдолу може ли да се скрие? Другото по ластика ми се струва че с една читава шивачка ще се оправи, ама това гризаното дали ще може. Дан ти додат после кат на стар ерген - два пръста на кокалчетата. Дай да видим и якето може да си го аресам. Къв размер е? Ако е Л може аз да се накича. Само да не е стил поп-фолк че аз много спортно се нося. И да ти кажа не че си дебела. Няма дебели хора освен тая, де http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1575281183030&set=o.123453377694665&theater  ама тя пък не й пречи. Ти си пищна мацка с потенциал Tongue
Може да разгледате у фейса на какво попаднах.(горния линк) Мале, мале. Ще гледате и ще плачете. Вярвайте ми!!!

А пък на Марийка, евала. Ти нарани ли ги бабите. Те да ти кажат че имаш запис пък да ти кажат че нямат пари. То ние се излагаме зарад тях. Офци накъдрени. Направо влизам в нервна криза като тръгна към пощата.
ох,милата Cheesyчехляците са уникални,никога не сьм си падала по циганийки,с камьчета и льскавелки,ма...ко ми стана-незнам!порьчах два чифта след мнооооооого мислене,тя ми писа,па прави прИмоции,беха чудеса от храброст...разбрахме се да взема два чифта-бели и черни,с леки забележки-на едните паднало камьче,на другите-леко разлепена стелка,ма...бахти,направо мизерни беха!!нека бибка ви каже кви и подарих-моите беха на светлинни години,и пак не ги обувах,може би затова така избухнах снощи...номер нелка нося 38,рядко 39-ако са умалени леко!анцузите не са маркови,а са от втората употреба-едното е вело-клин,тьмно синьо сьс зеленки кантчета,само че на д-то е поизносен-той е разшития горе,може да се пооправи,ма 12+поне още два за шивачка-е много е мамка му!!рязания долу е само ликра-доста тьничьк,ма ми стои жестоко-ще се подгьне,ма пак два кинта...и стават колкото три чифта нови!якето наистина е много готино,ако го дам да ми го разширяват ще му сьсипя фейса,ще го кача довечера ма само тук на вас,не в обявите ми,само дето 38 лв не са си хич малко,иначе е чисто ново,поне това му личи Sadа че сьм пищна-верно е,нагоре Cheesyпищно,пищно,та чак тежи Cheesyайде мацки,до довечера,че още не сьм и закусвала-то затва ставам 90 кила Cool
Активен

Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 51   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: