Хмммммммм, Русо, сори ама аз съм с плавници.
Нося 40. Можеш леко да си пуснеш педикюра по-дълъг и ще се наместиш у мойте жапани.
Тия анцунзи що не ги запокити наобратно. От дет са дошли там отишли. Не мога да ва разбера вас. Аз си купих страхотна реплика на адидас (гащи само) от магазина за таквиз пари. Верно, че едни ама нови. Термо клина за кво ти е ма? То утре кат стане 30 градуса де ша го слагаш?
То си е твоя работа, де. Ти си знаеш за това. Оффффф аз пък де отидох, то било вело...
Мале и аз какво чета??? Ти даде ли на тъз болярка тез пари? Ако не си връщай тез мършляци. То да ти кажа не ги виждам в цял ръст ама с това тънкото и пода не може да изтрийш. Имам едни магазини тука с втора употреба, ама не са от смрадливите, като одя да видя ко получават ще разгледам и за твоя дирник нема ли нещо за 3-5лв. Еееееееее, направо ма ядоса сега.
Клин от ВУ апа колкот нова реплика.
А тез чехляци ги махни от вас че сигурно имат и радиация от Япония.
Голяма скръб са. Гъбичките вече и те са напуснали тез разкрибуцаните кундури. Е може ли да ги сложи сега да се продават таквиз грозотии. С леки забележки
(за слепи)... Тя тая ако и видя обувките с тежки забележки сигурно ще се възгордея с мойте одраните муцуни (на кундурите, де).
Другите къде позачезнаха. Не моем тук да се съберем напоследък. Всеки хукна. И Биба взе карта за нея и беж.
Мър Бибо и ние искаме на почивкаааааааааа. Вземи ниииииииииииии.
И ериа нещо се поукроти. Да не си в депресия? Гледам си пуснала сълзливи теми.
(Бъзикам се, ериа, някой хора просто заслужават да им благодариш) Де ка ти е змийския език ма ериоо. Да не е останал у гардероПа. Защипала си го кат пускаш дима там. Поне майна ли гардеропа на терасата, че хайванчетат да не ти дишат пушиляците!? Мале тая твойта ако вземе от мен дрехи ще си помисли че работя в Булгартабак. Ба...и историята. Аз усещам понякога как мирише на цигари. Ама като е непушач сигурно все едно съм му запушил носа с фасове. То нали знаете разни хора, разни идеали.
ПС: Руса чакам снимки на готЕното яке. Имам нужда от яке. Дай си ми якето.
Айде бягам сега че мойто чаве милото в 6 часа
е станало а на мен любимия ми спорт е спането.