{GOOGLENEWHOR}

Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 51   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СЛУШАМ И НЕ ВЯРВАМ НА ОЧИТЕ СИ - САМО ЗА НАЛУДНИЧАВО ЩУРИ! Тема 4  (Прочетена 162688 пъти)
0 Членове и 18 Гости преглежда(т) тази тема.
aneliq38
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 430

Това е щастието

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #270 -: Април 12, 2011, 21:46:44 »
Раздели ТемаНагоре

Хмммммммм, Русо, сори ама аз съм с плавници. Cheesy Нося 40. Можеш леко да си пуснеш педикюра по-дълъг и ще се наместиш у мойте жапани. Tongue
Тия анцунзи що не ги запокити наобратно. От дет са дошли там отишли. Не мога да ва разбера вас. Аз си купих страхотна реплика на адидас (гащи само) от магазина за таквиз пари. Верно, че едни ама нови. Термо клина за кво ти е ма? То утре кат стане 30 градуса де ша го слагаш? (witch1) То си е твоя работа, де. Ти си знаеш за това. Оффффф аз пък де отидох, то било вело... (evil4) Мале и аз какво чета??? Ти даде ли на тъз болярка тез пари? Ако не си връщай тез мършляци. То да ти кажа не ги виждам в цял ръст ама с това тънкото и пода не може да изтрийш. Имам едни магазини тука с втора употреба, ама не са от смрадливите, като одя да видя ко получават ще разгледам и за твоя дирник нема ли нещо за 3-5лв. Еееееееее, направо ма ядоса сега. (evil14) Клин от ВУ апа колкот нова реплика.
А тез чехляци ги махни от вас че сигурно имат и радиация от Япония.  (low1)Голяма скръб са. Гъбичките вече и те са напуснали тез разкрибуцаните кундури. Е може ли да ги сложи сега да се продават таквиз грозотии. С леки забележки  Huh?(за слепи)... Тя тая ако и видя обувките с тежки забележки сигурно ще се възгордея с мойте одраните муцуни (на кундурите, де).

Другите къде позачезнаха. Не моем тук да се съберем напоследък. Всеки хукна. И Биба взе карта за нея и беж.  (seasons1)Мър Бибо и ние искаме на почивкаааааааааа. Вземи ниииииииииииии. (sea1)
И ериа нещо се поукроти. Да не си в депресия? Гледам си пуснала сълзливи теми. (dew6) (Бъзикам се, ериа, някой хора просто заслужават да им благодариш) Де ка ти е змийския език ма ериоо. Да не е останал у гардероПа. Защипала си го кат пускаш дима там. Поне майна ли гардеропа на терасата, че хайванчетат да не ти дишат пушиляците!? Мале тая твойта ако вземе от мен дрехи ще си помисли че работя в Булгартабак. Ба...и историята. Аз усещам понякога как мирише на цигари. Ама като е непушач сигурно все едно съм му запушил носа с фасове. То нали знаете разни хора, разни идеали.

ПС: Руса чакам снимки на готЕното яке. Имам нужда от яке. Дай си ми якето. Tongue
Айде бягам сега че мойто чаве милото в 6 часа Sad е станало а на мен любимия ми спорт е спането. Wink
Активен

Бъдете коректни, аз винаги съм.
Без записи в обявите!!! При интерес - на лични.
В събота и неделя съм на работа, бъдете търпеливи.
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1969

Профил
« Отговор #271 -: Април 13, 2011, 07:45:13 »
Раздели ТемаНагоре

Нелка,чехляците заминават заедно с торбето кьм мимен4ето,тя от козлодуй та нема ги надуши Winkанцузите-платих и ги и вьрнах рестото-да си му чини сеира!то и аз сьм само с маркови спортни дрехи,кой ме накара да ги порьчам-нинам,са ше си ги нося за домашни и тва е-да сьм мислила!не ми ги е наврела насила у рьцете,та се старая да сьм справедлива де,макар че ся е за моя сметка Sadякето-след малку ша гу снимам,ем на мене,ем без мене,само да ми се заредат батерийките докат гльтна ино кайвенце Cheesy
« Последна редакция: Април 13, 2011, 12:55:36 от rusamapaumna » Активен

нЕма начин да нЕма начин!!!

http://kaprizen.com/?cat=14&img=1922726
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2098

Поканени потребители: 32

Профил
« Отговор #272 -: Април 13, 2011, 15:49:27 »
Раздели ТемаНагоре

Те ви стока само с една забележка,стига сте рИвали,с петна било,миришело,късо,дълго (laugh5)
тука само едно ножче от тез металните и е 6 Cheesy
http://http://www.copy--paste.com/BgDomakinq?v=wall/prodavam-yak-usilvatel-i-tuba-jbl-za-kola-i1695961?id=1695961&fullcomments=1
Активен

Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан)
С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични!
Не приемам с наложен платеж!
rusamapaumna
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #273 -: Април 13, 2011, 15:54:28 »
Раздели ТемаНагоре

са ше тормозя админа да тури един емотикон с драйфане!!!бахти храсталака!!!отвратително и неподдьржано,сигурно и с обитатели на храсталака...таа мило Поли нема да мине с едно ножче,трее си косачкааааа Winkа кат му видях на тоя аватара че е с дама до него...ма па е нов май,а?няма оценки,няма и да има кат гледам Cheesyма тубата вече е яко оценявана де TongueУУУУУЖААААААС/цензура/...
Активен

Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #274 -: Април 13, 2011, 15:56:18 »
Раздели ТемаНагоре

са ше тормозя админа да тури един емотикон с драйфане!!!бахти храсталака!!!отвратително и неподдьржано,сигурно и с обитатели на храсталака...таа мило Поли нема да мине с едно ножче,трее си косачкааааа Winkа кат му видях на тоя аватара че е с дама до него...ма па е нов май,а?няма оценки,няма и да има кат гледам Cheesyма тубата вече е яко оценявана де TongueУУУУУЖААААААС/цензура/...
Ааааа не мой с косачката,тоз мохер ше влезе в употреба на есен за нЕкой и друг пуловер Cheesy
Активен

С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични!
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #275 -: Април 13, 2011, 15:59:22 »
Раздели ТемаНагоре

Язък,тамън да предложа на търсещите там естествен косъм те па махнаха снимката Lips Sealed
Активен

rusamapaumna
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #276 -: Април 13, 2011, 16:05:32 »
Раздели ТемаНагоре

Язък,тамън да предложа на търсещите там естествен косъм те па махнаха снимката Lips Sealed
е гледай отдолу кьв цирк е,информирали са админа сигурно Cheesy Winkзлата фейщица ако е яхнала метлата...е отвяла и тубата,и свирката,и свирджийката Cheesy

13.04.2011 17:03
liamo

liamo

ам идва лято бре,таз вуна ся не върши работа,моля да сЪ запази за на есен,ще трябва за пуловерчета да ги пускаме тук по 1-2 лв.newsm47

13.04.2011 16:52 (laugh2) (laugh3)
ПОЛИИИ,ЗАРАЗИЛИ СМЕ ТЕ БРЯ!!
« Последна редакция: Април 13, 2011, 16:08:17 от rusamapaumna » Активен

Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #277 -: Април 13, 2011, 16:28:05 »
Раздели ТемаНагоре

е гледай отдолу кьв цирк е,информирали са админа сигурно Cheesy Winkзлата фейщица ако е яхнала метлата...е отвяла и тубата,и свирката,и свирджийката Cheesy

13.04.2011 17:03
liamo

liamo

ам идва лято бре,таз вуна ся не върши работа,моля да сЪ запази за на есен,ще трябва за пуловерчета да ги пускаме тук по 1-2 лв.newsm47

13.04.2011 16:52 (laugh2) (laugh3)
ПОЛИИИ,ЗАРАЗИЛИ СМЕ ТЕ БРЯ!!
Бааа заразили сте мЪ,днес ми е много хубав ден,не само заради празника на сайта,но и в личен план съм в еуфория,абе мноу мии гот беее оф добре де,ша сЪ пофаля-мъж ми е затрупан с яко оферти за платена работа и по-хубаво от това здраве му кажи Cheesy.Та кака ви Поли е много щастлива и по случая ви олигавям Kiss Tongue
Активен

aneliq38
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 430

Това е щастието

Профил
« Отговор #278 -: Април 13, 2011, 16:59:23 »
Раздели ТемаНагоре

Русо туй яке ли си взе ма? Пу, мислех да те оттърва ама няма да се получи. Таквъз космата шуба не щъ. Шъ търсим нещо по-загладено.
Кво обсъждахте там, че не можах да се уредя да видя обявата. Бат Хуан играл с гумичката.
Активен

Бъдете коректни, аз винаги съм.
Без записи в обявите!!! При интерес - на лични.
В събота и неделя съм на работа, бъдете търпеливи.
eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1473

Профил
« Отговор #279 -: Април 13, 2011, 18:18:11 »
Раздели ТемаНагоре

Ко става тук  бее,ама русо кви са тез парцали па и пари за тех си дала ,ша та бъхтам маа .Из нази все ще намера подобни ,отии не казваш че за парцал и цървул пари даваш..
Шефаа кво е изтрил вааа нищо се не видии.Споделете моля.
Русо якето ми се чини готино ,ама нимките нещо не са арни ..
ОНая Бибката да не съм ожени(омъжи ) из почивката вааа ,мисля е ден и нощ ..
Активен

Не правете това, което не искате да ви правят !!
Точна и коректна ще съм,както досега !!
Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
bibkaribka
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 880

Профил
« Отговор #280 -: Април 13, 2011, 18:36:42 »
Раздели ТемаНагоре

Завидехте ми,че съм на КУРорт и са тръшнах болнааа.Кихам,пърдим нищо не можем да хапнем...бахти почивката Huh?.Бясовете ми надуват главата,мъжа ме ядосва...аз пием апове -нема с какво да се похвалим. Не мъ мислете няма да се затрия,ама многу съ мъча.Само ви чета и се смейкам Wink
Русооо,да ти върна калеврите дет ми ги подари та да имаш свясни обуща маа?Ти не четеш ли,не гледаш ли снимки та толкоз боклук  събра хахаха
Активен

не пазя ред на запис без да е подкрепен на ЛС
коректна съм и очаквам същото

не пращам неща,които аз не бих си купила
eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1473

Профил
« Отговор #281 -: Април 13, 2011, 18:54:35 »
Раздели ТемаНагоре

НИкой не ти е завидел ,въобразяваш .Амаааа Бибиии ази мисля че си мома на почивката мааа .Тя помъкнала целото домочадие оти не взе свекито Smiley??
Активен

Не правете това, което не искате да ви правят !!
Точна и коректна ще съм,както досега !!
Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
bibkaribka
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 880

Профил
« Отговор #282 -: Април 13, 2011, 19:11:19 »
Раздели ТемаНагоре

НИкой не ти е завидел ,въобразяваш .Амаааа Бибиии ази мисля че си мома на почивката мааа .Тя помъкнала целото домочадие оти не взе свекито Smiley??
Кой ша ма пусне да момеем Lips Sealed,то групово сме тука на терапия - кой за крака,кой за кръст,кой за гъз...многу мъ е яд,че нема нещо лечение за глава/нал съм куку/.Свекито я оставихме да лае вкъщи вместо аларма,ако някой рачи да влиза Wink.
Много народ сме в работата,а тук е само един апартамента и голяма борба пада да се класираш поне веднъж годишно. Нямам право да избирам дати,защото сега съм още по майчинство.Гледай какво скапаняшко време уцелих и като невиждала първия ден се киснах много време в басейна та добре се подредих.Сега редувам колдрекс с червено вино,ама нещо много не помага  Tongue Tongue.Знам,че не завиждате... Kiss
Активен

не пазя ред на запис без да е подкрепен на ЛС
коректна съм и очаквам същото

не пращам неща,които аз не бих си купила
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #283 -: Април 13, 2011, 19:45:26 »
Раздели ТемаНагоре

шефа нищу не е трил бре,кой пусна таз муха Roll Eyesпри съседите се триха разни вуни Cheesy
Активен

Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #284 -: Април 13, 2011, 20:55:27 »
Раздели ТемаНагоре

(wink3)тук вали сняг...
Активен

Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 51   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: