{GOOGLENEWHOR}

Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 51   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СЛУШАМ И НЕ ВЯРВАМ НА ОЧИТЕ СИ - САМО ЗА НАЛУДНИЧАВО ЩУРИ! Тема 4  (Прочетена 162522 пъти)
0 Членове и 25 Гости преглежда(т) тази тема.
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1969

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #285 -: Април 13, 2011, 21:00:27 »
Раздели ТемаНагоре

и нас ни отнесе Sad Sad Sad
Активен

нЕма начин да нЕма начин!!!

http://kaprizen.com/?cat=14&img=1922726
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2291

Профил
« Отговор #286 -: Април 13, 2011, 21:04:48 »
Раздели ТемаНагоре

(wink3)тук вали сняг...

Сутринта е валял и в Търново - майка му и прасе......лалетата ми ...........отиват на кино............ Sad
Активен

http://bgcash.net/u/emi9
http://spe4eli.me/pileto8833   и аз да се пробвам в тия игри Smiley

Коректността преди всичко.
След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС
За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите.
Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични
винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие
Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение
Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки
Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите
Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Smiley

Благодаря
НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО !
Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
aneliq38
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 430

Това е щастието

Профил
« Отговор #287 -: Април 13, 2011, 21:32:48 »
Раздели ТемаНагоре

Бибо, да земи мъжо да та понамачка малко белким съ опрайш.  TongueНе ти завиждаме вече! Не ни вземай и на нас таквиз болнавите карти.

Абе вие луди ли сте, КЪВ СНЯГ БЕ??? Huh? Направо ма разбихте. Undecided Викам че тука времето е отвратително (при 15 градуса и слънце) вий сняг. Я си го дръжте от където е там.

Въпросче към Емилия - Ти що си самотна майка? Дан си ритнала мъжо да си оди? Свободаааааааааа, свободаааааааааааааа. Аз кът разправям на всички, че по убаво от самотна майка нема, те тц. Гледай си детето, що трябва и търтей да гледаш. Така ще имаш 3 пъти повече време, да знаеш от мен.
Активен

Бъдете коректни, аз винаги съм.
Без записи в обявите!!! При интерес - на лични.
В събота и неделя съм на работа, бъдете търпеливи.
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2291

Профил
« Отговор #288 -: Април 13, 2011, 21:59:37 »
Раздели ТемаНагоре

Бибо, да земи мъжо да та понамачка малко белким съ опрайш.  TongueНе ти завиждаме вече! Не ни вземай и на нас таквиз болнавите карти.

Абе вие луди ли сте, КЪВ СНЯГ БЕ??? Huh? Направо ма разбихте. Undecided Викам че тука времето е отвратително (при 15 градуса и слънце) вий сняг. Я си го дръжте от където е там.

Въпросче към Емилия - Ти що си самотна майка? Дан си ритнала мъжо да си оди? Свободаааааааааа, свободаааааааааааааа. Аз кът разправям на всички, че по убаво от самотна майка нема, те тц. Гледай си детето, що трябва и търтей да гледаш. Така ще имаш 3 пъти повече време, да знаеш от мен.

Глей ся, аку броим гласовете у тиквътъ уф глъвъта ми ич не съм сама, ма инак сме си аз и малчо. Мъжът го натирих ( най-сетне), кучето си отиде милото и тъй останах си саминка с дятето...........остава да се разведа и да си махна и тирето от фамилията ма пусти пари все не стигат
Активен

http://bgcash.net/u/emi9
http://spe4eli.me/pileto8833   и аз да се пробвам в тия игри Smiley

Коректността преди всичко.
След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС
За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите.
Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични
винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие
Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение
Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки
Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите
Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Smiley

Благодаря
НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО !
Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1473

Профил
« Отговор #289 -: Април 14, 2011, 08:07:40 »
Раздели ТемаНагоре

Емииии ,заслужава се да се жертваш пари за да видиш бащината си фамилия накрая .

Глей ся, аку броим гласовете у тиквътъ уф глъвъта ми ич не съм сама, ма инак сме си аз и малчо. Мъжът го натирих ( най-сетне), кучето си отиде милото и тъй останах си саминка с дятето...........остава да се разведа и да си махна и тирето от фамилията ма пусти пари все не стигат
Активен

Не правете това, което не искате да ви правят !!
Точна и коректна ще съм,както досега !!
Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
rusamapaumna
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #290 -: Април 14, 2011, 09:01:07 »
Раздели ТемаНагоре

яяя,гости,добре сте ни дошли (birthday4)за неразбралите кат кака ми ериа и четящите горе линка-вчера един малоумник беше качил вместо туба/колона /и усилвател снимка порняк-една кака тоооолкова разчекната и с такьв огромен храсталак,че имаше вьзможност за резитба,коситба,втора такава и още мноооого матрял Winkгрозна работа-хралупа за мечка и квито ви гадости достигнат до сьзнанието...имаше забележка-свирела добре,тубата била голема и яка,ма не бяха добавили ножчета или косачка,та с полито намекнахме за забележките-нема се арчи сега,таа кака е за зимьска Cheesyта това е да не се чудите...оттатьк цирка е голем,тук зевзеците сме само ние из тая тема,но там лудницата и хауса са пьлни!!
« Последна редакция: Април 14, 2011, 09:02:46 от rusamapaumna » Активен

eria
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #291 -: Април 14, 2011, 09:27:50 »
Раздели ТемаНагоре

Ама Русичка ,аз май все най-късно разбирам всичко ..Всяка от нас тук (в тази тема ) е   с някъква титла само аз не съм ..Като е имало кастинг за избор аз не съм го видяла ,и ти като моя падруга не си ме информирала ..Оффф ша ми дойдеш ти на Шкорпиловци ша ти кажа аз на теб!!
Активен

rusamapaumna
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #292 -: Април 14, 2011, 09:33:01 »
Раздели ТемаНагоре

Ама Русичка ,аз май все най-късно разбирам всичко ..Всяка от нас тук (в тази тема ) е   с някъква титла само аз не съм ..Като е имало кастинг за избор аз не съм го видяла ,и ти като моя падруга не си ме информирала ..Оффф ша ми дойдеш ти на Шкорпиловци ша ти кажа аз на теб!!
hihiiii...ма аз се сьрдих бре,па се дьрпах,па ме врьзваха...да ме напраат лудак на сайта...даже ми смениха ника админите,незнасм кой,май фло се избьзга с мене Cheesyказах че ку стана мисс,както сьм ирена/ирка/ша са пишаМИСИРКА-демек гьска,само да мии пратат и аватар,и некой ме изпревари та ми смени ника за десетина минутка Winkма сьм им казала че тва е титла за целата ни група де!!делиме я Kiss Tongue
Активен

Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2098

Поканени потребители: 32

Профил
« Отговор #293 -: Април 14, 2011, 09:43:52 »
Раздели ТемаНагоре

Нещо ми се тунква Cheesyше се тункваме ли? Tongue
Активен

Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан)
С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични!
Не приемам с наложен платеж!
rusamapaumna
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #294 -: Април 14, 2011, 09:47:05 »
Раздели ТемаНагоре

НЕ ВИ Е СРАМ!!!ЩЕ МИ СЕ ТУНКВАТЕ ТУКА/и докато гледа кат дрьпнат за опашката крокодил и си стиска мЯчката за козината си обира крушите,ма ченето и виснало и зяпа опулена назад/нема Поли,ше ядеме-ИИИИИИИИИИИИИ-С МАСЛООО!!!ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ-С КАШКАВААЛ! Tongue////ооооооооооохххх///и ше пазаруваме от мнооого хиксове и елове накрая Cheesy Cheesy
ПОЛИИ,МАРГАФРАЧА МЕ ПРЕДУПРЕДИ ЧЕ ЗАКЬСВАМ ОТТАТЬК!ФЕЙЩИЦАТА ЯХА МЕТЛАТА И ШЕ МЕ БАННЕ-ЗА РЕКЛАМА...
НЕ УСПЯХ ДА СЛОЖА БАНЕРА,МА У ПРОФИЛА,ДЕТ ПИШЕ "ЗА МЕН"СЬМ ДАЛА ЛИНК НАСАМ...САМО ТВА МИ РОДИ ГЛАВАТА Sad
« Последна редакция: Април 14, 2011, 09:50:52 от rusamapaumna » Активен

Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #295 -: Април 14, 2011, 10:03:13 »
Раздели ТемаНагоре

НЕ ВИ Е СРАМ!!!ЩЕ МИ СЕ ТУНКВАТЕ ТУКА/и докато гледа кат дрьпнат за опашката крокодил и си стиска мЯчката за козината си обира крушите,ма ченето и виснало и зяпа опулена назад/нема Поли,ше ядеме-ИИИИИИИИИИИИИ-С МАСЛООО!!!ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ-С КАШКАВААЛ! Tongue////ооооооооооохххх///и ше пазаруваме от мнооого хиксове и елове накрая Cheesy Cheesy
ПОЛИИ,МАРГАФРАЧА МЕ ПРЕДУПРЕДИ ЧЕ ЗАКЬСВАМ ОТТАТЬК!ФЕЙЩИЦАТА ЯХА МЕТЛАТА И ШЕ МЕ БАННЕ-ЗА РЕКЛАМА...
НЕ УСПЯХ ДА СЛОЖА БАНЕРА,МА У ПРОФИЛА,ДЕТ ПИШЕ "ЗА МЕН"СЬМ ДАЛА ЛИНК НАСАМ...САМО ТВА МИ РОДИ ГЛАВАТА Sad
ам и аз не успях да сложа банер в продавалника Cheesyноооооо нищУ де,аз ги тунквам на лични с линк за насам Tongue
Активен

С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични!
eria
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #296 -: Април 14, 2011, 10:22:48 »
Раздели ТемаНагоре

И аз тъй правя ,с който имам комуникация в продавалник пускам линк за насам !!
Активен

rusamapaumna
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #297 -: Април 14, 2011, 12:29:29 »
Раздели ТемаНагоре

И аз тъй правя ,с който имам комуникация в продавалник пускам линк за насам !!

Е САМО АЗ ЛИ ВСЕ НА МЕЧКАТА У УСТАТА?! Cheesy
Активен

Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #298 -: Април 14, 2011, 17:17:27 »
Раздели ТемаНагоре

скоро имам рожден ден та ако сте се засилили да ми пращате подарък,мола ви сЪ искам от таз колекция 2011,може и с жълти връзки да са
Активен

aneliq38
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 430

Това е щастието

Профил
« Отговор #299 -: Април 14, 2011, 22:37:08 »
Раздели ТемаНагоре

Ееееееееее, Поли, направо се върнах три пъти да разгледам. Те много арни тез фешънки.
Кажи кога ти е рождения ден всяка една от нас ще вземе по един чифт. Къвто цвят искаш. Аз имам от модела дето ще го пускат следващия сезон - в лилаво.

ПП: И да не забравиш да кажеш кой номер да са, че да не стават грешки Cheesy Cheesy
Активен

Бъдете коректни, аз винаги съм.
Без записи в обявите!!! При интерес - на лични.
В събота и неделя съм на работа, бъдете търпеливи.

Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 51   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: