eternity
new user
Неактивен
Публикации: 319
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #315 -: Април 16, 2011, 09:54:03 » |
Нагоре
|
напиши състояние (ново, отлично и т.н.), региона от който е момичето, уточни дали са летни обувки, под пантофи какво разбираш, балеринки ли? цената точно 9 лв ли беше, пощенските включени ли са, или са отделно, кой поема доставката, абе колкото може повече подробности, следобед пак ще проверя, сега имам работа...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #316 -: Април 16, 2011, 10:13:15 » |
Нагоре
|
Ейййй вижте мЪ бреее и аз да имам такваз оценка,хайде сега да ми честитите,щот много труд положих за нея Само не ми завиждайте,пот съм ляла за http://www.bgdomakinq.com/member.php?uid=723&protype=3
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
Публикации: 880
|
|
« Отговор #317 -: Април 16, 2011, 10:21:59 » |
Нагоре
|
Не смея да се изкажа за да не ти събудя арогантността .Ма инЪк - бравос!!!!Що си я разлютила жената ма,Полииии?
|
|
|
Активен
|
не пазя ред на запис без да е подкрепен на ЛС коректна съм и очаквам същото
не пращам неща,които аз не бих си купила
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #318 -: Април 16, 2011, 10:24:13 » |
Нагоре
|
Не смея да се изкажа за да не ти събудя арогантността .Ма инЪк - бравос!!!!Що си я разлютила жената ма,Полииии? Не е жена Само чети убуу коментара с оценката да видиш как човеко преценява размерите с искани допълнителни снимки,то ми иска телефон,та да идвал да ги види,друго не ми иска де
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
Публикации: 880
|
|
« Отговор #319 -: Април 16, 2011, 10:30:02 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
не пазя ред на запис без да е подкрепен на ЛС коректна съм и очаквам същото
не пращам неща,които аз не бих си купила
|
|
|
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
|
|
« Отговор #320 -: Април 16, 2011, 10:30:57 » |
Нагоре
|
МИЛО- Достъпа ви до сайта е временно ограничен. Не може да влезете, докато не ви активират отново. ЩЕ ПРОБВАМ ДА ВЛЯЗА БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ САМО ЗА ДА ВИДЯ ЛИНКОВЕТЕ ЕГАТИ-ТУРИХ ВИ ДЕСЕТ ЧОВЕКА В ПРИКЛЮЧЕНИЕ!!ИЗВИНЯВАЙТЕ
|
|
« Последна редакция: Април 16, 2011, 10:35:10 от rusamapaumna »
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #321 -: Април 16, 2011, 10:38:56 » |
Нагоре
|
Как дан съм дашна бреее,питай мажо ми
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #322 -: Април 16, 2011, 11:14:15 » |
Нагоре
|
мацко,тоя джинсбой освен да не са му давали скоро не беше такова момче бре,това един плувец,пич е,ма нещо са го качили на метлата,имам го у фейса-сашето ма кво-не е имало сделка или кво?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #323 -: Април 16, 2011, 11:30:00 » |
Нагоре
|
мацко,тоя джинсбой освен да не са му давали скоро не беше такова момче бре,това един плувец,пич е,ма нещо са го качили на метлата,имам го у фейса-сашето ма кво-не е имало сделка или кво? Мацко,може да е пич ама ме разиграва с една моя предишна обява и луднах,ето я предишната http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=131857&cat=51след тези коментари се почна на лични с искане на телефони,да дойде на място да ги види и на мен ми писна,да ме ангажира със срещи,за да ги ВИДИ,баси дънките,то ми се отщя за какво ми иска снимки,мерена неща,за да накрая да ми иска телефон и адрес та да ги гледа,баси аз на място отивам когато ще купувам кола и сега с тези две други мои обяви,пак същото и изтрещех,отрязах го веднага,не искам такива купувачи
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #324 -: Април 16, 2011, 11:41:17 » |
Нагоре
|
мацко,тоя джинсбой освен да не са му давали скоро не беше такова момче бре,това един плувец,пич е,ма нещо са го качили на метлата,имам го у фейса-сашето ма кво-не е имало сделка или кво? Мацко,може да е пич ама ме разиграва с една моя предишна обява и луднах,ето я предишната http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=131857&cat=51след тези коментари се почна на лични с искане на телефони,да дойде на място да ги види и на мен ми писна,да ме ангажира със срещи,за да ги ВИДИ,баси дънките,то ми се отщя за какво ми иска снимки,мерена неща,за да накрая да ми иска телефон и адрес та да ги гледа,баси аз на място отивам когато ще купувам кола и сега с тези две други мои обяви,пак същото и изтрещех,отрязах го веднага,не искам такива купувачи хихиии,ми самотен е бре мацко,що не му демонстрира дупе,обувайки ги,сьбувайки ги...поечко екстри в домашна обстановка умрех...и аз патя от едно момче тук-а един часовник-шахофф му е ника-сьщотоо,той е навсекьде бре-и у фейс,и у скайп-кьде и да вляза ме намира!!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #325 -: Април 16, 2011, 11:49:19 » |
Нагоре
|
мацко,тоя джинсбой освен да не са му давали скоро не беше такова момче бре,това един плувец,пич е,ма нещо са го качили на метлата,имам го у фейса-сашето ма кво-не е имало сделка или кво? Мацко,може да е пич ама ме разиграва с една моя предишна обява и луднах,ето я предишната http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=131857&cat=51след тези коментари се почна на лични с искане на телефони,да дойде на място да ги види и на мен ми писна,да ме ангажира със срещи,за да ги ВИДИ,баси дънките,то ми се отщя за какво ми иска снимки,мерена неща,за да накрая да ми иска телефон и адрес та да ги гледа,баси аз на място отивам когато ще купувам кола и сега с тези две други мои обяви,пак същото и изтрещех,отрязах го веднага,не искам такива купувачи хихиии,ми самотен е бре мацко,що не му демонстрира дупе,обувайки ги,сьбувайки ги...поечко екстри в домашна обстановка умрех...и аз патя от едно момче тук-а един часовник-шахофф му е ника-сьщотоо,той е навсекьде бре-и у фейс,и у скайп-кьде и да вляза ме намира!!! ам самотен е ама аз не съм бе мац ,а дънките са детски,сигур има дете
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
Неактивен
Публикации: 1473
|
|
« Отговор #326 -: Април 16, 2011, 12:07:13 » |
Нагоре
|
Русооооооооооооооооо ,искаш ли да ти дам да влезнеш през моя профил в Продавалник и да се разбереш с жената .Пиши ми на ЛС ако искаш ? ПОЛИИИ ко та награбиха ма ,ква е таз измекярка .Тя май само дето снимка на цялото ти домучадие дето не е искала !!
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #327 -: Април 16, 2011, 12:29:09 » |
Нагоре
|
Русооооооооооооооооо ,искаш ли да ти дам да влезнеш през моя профил в Продавалник и да се разбереш с жената .Пиши ми на ЛС ако искаш ? ПОЛИИИ ко та награбиха ма ,ква е таз измекярка .Тя май само дето снимка на цялото ти домучадие дето не е искала !!
Нема да то кажа,ся оди и ти ми тури една,че не съм ти отговорила Аз па ще сложа ся една на Русата,че ядосала Вещерката отатък
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #328 -: Април 16, 2011, 12:49:45 » |
Нагоре
|
Ох побърках се да ровя по търсачката и тук и там Търся куфар и бански за момиче ръст 123-134 см. Но не бързам де,трябват ми за юни месец
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
Неактивен
Публикации: 1473
|
|
« Отговор #329 -: Април 16, 2011, 13:17:44 » |
Нагоре
|
БанЦкии имам от мойта козица ,леко сползван не е пран от лани ,цветовете са избледнели но е ОТЛИЧЕН да не кажа НОВ. Ако не го вземеш ти лепвам със замах една отрицателна .
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
|
|