{GOOGLENEWHOR}

Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 51   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СЛУШАМ И НЕ ВЯРВАМ НА ОЧИТЕ СИ - САМО ЗА НАЛУДНИЧАВО ЩУРИ! Тема 4  (Прочетена 162510 пъти)
0 Членове и 21 Гости преглежда(т) тази тема.
eternity
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 319

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #315 -: Април 16, 2011, 09:54:03 »
Раздели ТемаНагоре

напиши състояние (ново, отлично и т.н.), региона от който е момичето, уточни дали са летни обувки, под пантофи какво разбираш, балеринки ли? цената точно 9 лв ли беше, пощенските включени ли са, или са отделно, кой поема доставката, абе колкото може повече подробности, следобед пак ще проверя, сега имам работа...
Активен

Коректна съм. Очаквам същото.
Уважавам добрата комуникация.
Уведомявайте ме за Вашите решения, дори и да се отказвате.
След запис в обява, моля пишете с адрес на ЛС. Изчаквам до 48 часа, след което ще считам, че се отказвате.
Поставям оценки, поставяйте и Вие.
Уточнения само на ЛС.
Пощенските се поемат от купувача, ако не е уговорено друго.

Това е моят рейтинг в detski-filmi.eu:
http://detski-filmi.eu/user/profile/?id=66832&profile_type=feedback

долният линк не е вирус. помагате на сина ми в една онлайн игра
http://s1.bg.battle-knight.com/index.php?loc=hire&ref=MzU3NDA1
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2098

Поканени потребители: 32

Профил
« Отговор #316 -: Април 16, 2011, 10:13:15 »
Раздели ТемаНагоре

Ейййй вижте мЪ бреее и аз да имам такваз оценка,хайде сега да ми честитите,щот много труд положих за нея CheesyСамо не ми завиждайте,пот съм ляла за  (laugh6)
http://www.bgdomakinq.com/member.php?uid=723&protype=3
Активен

Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан)
С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични!
Не приемам с наложен платеж!
bibkaribka
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 880

Профил
« Отговор #317 -: Април 16, 2011, 10:21:59 »
Раздели ТемаНагоре

Ейййй вижте мЪ бреее и аз да имам такваз оценка,хайде сега да ми честитите,щот много труд положих за нея CheesyСамо не ми завиждайте,пот съм ляла за  (laugh6)
Не смея да се изкажа за да не ти събудя арогантността Huh?.Ма инЪк - бравос!!!!Що си я разлютила жената ма,Полииии?
Активен

не пазя ред на запис без да е подкрепен на ЛС
коректна съм и очаквам същото

не пращам неща,които аз не бих си купила
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #318 -: Април 16, 2011, 10:24:13 »
Раздели ТемаНагоре

Не смея да се изкажа за да не ти събудя арогантността Huh?.Ма инЪк - бравос!!!!Що си я разлютила жената ма,Полииии?
Не е жена CheesyСамо чети убуу коментара с оценката да видиш как човеко преценява размерите с искани допълнителни снимки,то ми иска телефон,та да идвал да ги види,друго не ми иска де Cheesy
Активен

С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични!
bibkaribka
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 880

Профил
« Отговор #319 -: Април 16, 2011, 10:30:02 »
Раздели ТемаНагоре

(evil3)....Вземай парите и бегай (laugh2) (laugh2) (laugh2)скръндзъъъ - нищу не даваш,ама ха!
Активен

не пазя ред на запис без да е подкрепен на ЛС
коректна съм и очаквам същото

не пращам неща,които аз не бих си купила
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1969

Профил
« Отговор #320 -: Април 16, 2011, 10:30:57 »
Раздели ТемаНагоре

МИЛО-
Достъпа ви до сайта е временно ограничен. Не може да влезете, докато не ви активират отново.  
ЩЕ ПРОБВАМ ДА ВЛЯЗА БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ САМО ЗА ДА ВИДЯ ЛИНКОВЕТЕ SadЕГАТИ-ТУРИХ ВИ ДЕСЕТ ЧОВЕКА В ПРИКЛЮЧЕНИЕ!!ИЗВИНЯВАЙТЕ Kiss
« Последна редакция: Април 16, 2011, 10:35:10 от rusamapaumna » Активен

нЕма начин да нЕма начин!!!

http://kaprizen.com/?cat=14&img=1922726
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #321 -: Април 16, 2011, 10:38:56 »
Раздели ТемаНагоре

(evil3)....Вземай парите и бегай (laugh2) (laugh2) (laugh2)скръндзъъъ - нищу не даваш,ама ха!
Как дан съм дашна бреее,питай мажо ми Cheesy
Активен

rusamapaumna
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #322 -: Април 16, 2011, 11:14:15 »
Раздели ТемаНагоре

мацко,тоя джинсбой освен да не са му давали скоро Winkне беше такова момче бре,това един плувец,пич е,ма нещо са го качили на метлата,имам го у фейса-сашето Cheesyма кво-не е имало сделка или кво?
Активен

Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #323 -: Април 16, 2011, 11:30:00 »
Раздели ТемаНагоре

мацко,тоя джинсбой освен да не са му давали скоро Winkне беше такова момче бре,това един плувец,пич е,ма нещо са го качили на метлата,имам го у фейса-сашето Cheesyма кво-не е имало сделка или кво?
Мацко,може да е пич ама ме разиграва с една моя предишна обява и луднах,ето я предишната
http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=131857&cat=51
след тези коментари се почна на лични с искане на телефони,да дойде на място да ги види и на мен ми писна,да ме ангажира със срещи,за да ги ВИДИ,баси дънките,то ми се отщя Lips Sealed за какво ми иска снимки,мерена неща,за да накрая да ми иска телефон и адрес та да ги гледа,баси аз на място отивам когато ще купувам кола Roll Eyes
и сега с тези две други мои обяви,пак същото и изтрещех,отрязах го веднага,не искам такива купувачи Huh?
Активен

rusamapaumna
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #324 -: Април 16, 2011, 11:41:17 »
Раздели ТемаНагоре

Мацко,може да е пич ама ме разиграва с една моя предишна обява и луднах,ето я предишната
след тези коментари се почна на лични с искане на телефони,да дойде на място да ги види и на мен ми писна,да ме ангажира със срещи,за да ги ВИДИ,баси дънките,то ми се отщя Lips Sealed за какво ми иска снимки,мерена неща,за да накрая да ми иска телефон и адрес та да ги гледа,баси аз на място отивам когато ще купувам кола Roll Eyes
и сега с тези две други мои обяви,пак същото и изтрещех,отрязах го веднага,не искам такива купувачи Huh?
хихиии,ми самотен е бре мацко,що не му демонстрира дупе,обувайки ги,сьбувайки ги...поечко екстри в домашна обстановка Wink Cheesy Cheesyумрех...и аз патя от едно момче тук-а един часовник-шахофф му е ника-сьщотоо,той е навсекьде бре-и у фейс,и у скайп-кьде и да вляза ме намира!!!
Активен

Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #325 -: Април 16, 2011, 11:49:19 »
Раздели ТемаНагоре

хихиии,ми самотен е бре мацко,що не му демонстрира дупе,обувайки ги,сьбувайки ги...поечко екстри в домашна обстановка Wink Cheesy Cheesyумрех...и аз патя от едно момче тук-а един часовник-шахофф му е ника-сьщотоо,той е навсекьде бре-и у фейс,и у скайп-кьде и да вляза ме намира!!!
Lips Sealedам самотен е ама аз не съм бе мац Cheesy,а дънките са детски,сигур има дете Cheesy
Активен

eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1473

Профил
« Отговор #326 -: Април 16, 2011, 12:07:13 »
Раздели ТемаНагоре

Русооооооооооооооооо ,искаш ли да ти дам да влезнеш през моя профил  в Продавалник и да се разбереш с жената .Пиши ми на ЛС ако искаш ?
ПОЛИИИ ко та награбиха ма ,ква е таз измекярка .Тя май само дето снимка на цялото ти домучадие дето не е искала !!
Активен

Не правете това, което не искате да ви правят !!
Точна и коректна ще съм,както досега !!
Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #327 -: Април 16, 2011, 12:29:09 »
Раздели ТемаНагоре

Русооооооооооооооооо ,искаш ли да ти дам да влезнеш през моя профил  в Продавалник и да се разбереш с жената .Пиши ми на ЛС ако искаш ?
ПОЛИИИ ко та награбиха ма ,ква е таз измекярка .Тя май само дето снимка на цялото ти домучадие дето не е искала !!
Нема да то кажа,ся оди и ти ми тури една,че не съм ти отговорила (laugh6)
Аз па ще сложа ся една на Русата,че ядосала Вещерката отатък Cheesy (laugh5)
Активен

Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #328 -: Април 16, 2011, 12:49:45 »
Раздели ТемаНагоре

Ох побърках се да ровя по търсачката и тук и там Lips Sealed
Търся куфар и бански за момиче ръст 123-134 см.
Но не бързам де,трябват ми за юни месец Cheesy
Активен

eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1473

Профил
« Отговор #329 -: Април 16, 2011, 13:17:44 »
Раздели ТемаНагоре

БанЦкии имам от мойта козица ,леко сползван не е пран от лани ,цветовете са избледнели но е ОТЛИЧЕН да не кажа НОВ.
Ако не го вземеш ти лепвам със замах една отрицателна .
Активен

Не правете това, което не искате да ви правят !!
Точна и коректна ще съм,както досега !!
Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!

Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 51   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: