Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #330 -: Април 16, 2011, 13:33:52 » |
Нагоре
|
БанЦкии имам от мойта козица ,леко сползван не е пран от лани ,цветовете са избледнели но е ОТЛИЧЕН да не кажа НОВ. Ако не го вземеш ти лепвам със замах една отрицателна .
треснах ти ся една отрицателна и зарад банЦкия,ай ходи ся се оплаквай
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
aneliq38
power user
Неактивен
Публикации: 430
Това е щастието
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #331 -: Април 16, 2011, 13:37:14 » |
Нагоре
|
Ох побърках се да ровя по търсачката и тук и там Търся куфар и бански за момиче ръст 123-134 см. Но не бързам де,трябват ми за юни месец Поли, не разбрах ще убиваме детето ли? К'во ти направи хайванчето. Беля, беля ама не с лошата. (Куфара и той по размер да е!!!)
|
|
|
Активен
|
Бъдете коректни, аз винаги съм. Без записи в обявите!!! При интерес - на лични. В събота и неделя съм на работа, бъдете търпеливи.
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #332 -: Април 16, 2011, 13:42:22 » |
Нагоре
|
Ох побърках се да ровя по търсачката и тук и там Търся куфар и бански за момиче ръст 123-134 см. Но не бързам де,трябват ми за юни месец Поли, не разбрах ще убиваме детето ли? К'во ти направи хайванчето. Беля, беля ама не с лошата. (Куфара и той по размер да е!!!) Не бре мац,хайванчето само трябва да мЪ слушка,няма беля,ще оди на море,ама банските ни умалели,па куфара остана по чужбина та трябва нов
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #333 -: Април 16, 2011, 13:46:13 » |
Нагоре
|
хайде оставям ви,че майсторя нещу,тез дни снимки в тема за хоби и изкуство
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ivka1986
new user
Неактивен
Публикации: 148
|
|
« Отговор #334 -: Април 16, 2011, 14:47:41 » |
Нагоре
|
Хи хи хи - вижте това http://www.sportsdirect.com/skechers-sass-dear-ladies-234247Тук ги имаше същите,но за 60.00-65лева ,немога обаче да намеря обявата.Та къде се пазарува разумно и евтино? Снимката я свалих тогава,като ги видях от тук,за да ми е под ръка,понеже исках да си намеря такива от някой друг сайт,но малко по-евтинки
|
|
« Последна редакция: Април 16, 2011, 15:21:09 от ivka1986 »
|
Активен
|
|
|
|
eternity
new user
Неактивен
Публикации: 319
|
|
« Отговор #335 -: Април 16, 2011, 15:09:44 » |
Нагоре
|
rusa, оправи ли проблема? виждам не си писала повече подробности...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
|
|
« Отговор #336 -: Април 16, 2011, 16:27:05 » |
Нагоре
|
rusa, оправи ли проблема? виждам не си писала повече подробности...
мацко,няма как да намеря нужното ви инфо,но ми дадоха достьп и поли и ериа,влизам им през профила и чакам кард-бланш-дано мацката влезе уикенда все пак-МОМИЧЕТА БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ВИ!!!ще пиша като имам инфо де да сте в течение Поли,ми значи излизат максимум 40 левчета,екстра ни надуват тук...нали ви писах за една мацка,дето видяла обявата ми за жьлтозелени обувки,писа ми да ми ги покаже,даде ми цена 10 лв,моя номер,а на другия ден бях на работа и влезнах случайно в Липненски,гледам-ама сьщите!!обувки-5 лв...явно мацката се усети и повече нито ми ги предложи,нито ми отговори,нито нищо!!ако помагаш-помагай-деа и овцата!пари ше изкарва!!как можа ели-миро да ми каже че си е взела страхотни обувки,да ми ги снима,да ми ги покаже и да ме пита ако искам да ми купи новички какьвто цвят предпочитам,и това с нейни си пари,как можа ериа да ми предложи бутонки за мьжо от лондон,да не хвьрлям суми тук,как може аз като видя някой че спешно тьрси нещо да му го пратя подарьк и пощенски да не искам-е яд ме е на такива дерачки-ако има някой отгоре дай-боже да ги пази да не стигат до тия суми,дет изврьнкват оттук тогава-лошо им се пише...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #337 -: Април 16, 2011, 18:48:15 » |
Нагоре
|
http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=153052&cat=91я вижте какви гащииии пантофите-подарьк кьм тях или друг панталон по избор-гласех се да си взема едно ретро панталонче само зарад пантофите,ма на-неам кьсмет,щот сьм слабоинтелигентна и мадамата неще да пада на нивото ми тууу,нема ли кой да се приземи до мойту ниво бреее или трее да се цивилизовам?ше си зема мерки да ги не "сьрдя"тиа докачливите epeniakova2 new user * Неактивен Неактивен Публикации: 129 Профил Ел. поща Лично Съобщение (Неактивен) (Без заглавие) « Изпратени до: rusamapaumna -: Вчера в 17:14:08 » « Вие сте отговорили или препратили това съобщение. » Отговори с цитатЦитат ОтговорОтговор Изтрий това съобщениеПремахни VI6 KVO VSEKI IMA PRAVO KVOTO ISKA DA IZLAGA Cool PAK TEB NE TE ZASIAGAT MOITE OBIAVI Cool TA TAKA 4E GLEDAI TVOITE OBIAVI I PRODAJBI A NE MOITE Cool I NA TVOITE MOJE DA SE NAMERIAT KOSYRI Cool VASPITANIETO NE MI POZVOLIAVA DA TI OTGOVORIA PO DRYG NA4IN I NEBIX JELALA DA SE PRIRAVNIA NA TVOETO NIVO Cool LEKA VE4ER уф,уф!!!не спах две нощи!!/таа и следващата/да мисля-дали да прата пантофи,или да и подаря огледало...или пьк час на психолог сложно за моя селски ум...я да си паса овцете па я на село сега превод-виШ кво всеки има правокВото иска да излага пАк теб не те засИАгат моите обИАви та така че гледаИ твоите обИАви и продажби а не моите и на твоите може да се намерИАт кОсИри вАСпитанието не ми позволИАва да то отговорИА по дрИг начин и неБиКС желала да се приравнИА на твоето ниво лека вечер-ЦЯЛОТО В СТИЛ КУУЛ!!егати кефа
|
|
« Последна редакция: Април 16, 2011, 18:53:29 от rusamapaumna »
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #338 -: Април 16, 2011, 19:26:17 » |
Нагоре
|
http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=153052&cat=91я вижте какви гащииии пантофите-подарьк кьм тях или друг панталон по избор-гласех се да си взема едно ретро панталонче само зарад пантофите,ма на-неам кьсмет,щот сьм слабоинтелигентна и мадамата неще да пада на нивото ми тууу,нема ли кой да се приземи до мойту ниво бреее или трее да се цивилизовам?ше си зема мерки да ги не "сьрдя"тиа докачливите epeniakova2 new user * Неактивен Неактивен Публикации: 129 Профил Ел. поща Лично Съобщение (Неактивен) (Без заглавие) « Изпратени до: rusamapaumna -: Вчера в 17:14:08 » « Вие сте отговорили или препратили това съобщение. » Отговори с цитатЦитат ОтговорОтговор Изтрий това съобщениеПремахни VI6 KVO VSEKI IMA PRAVO KVOTO ISKA DA IZLAGA Cool PAK TEB NE TE ZASIAGAT MOITE OBIAVI Cool TA TAKA 4E GLEDAI TVOITE OBIAVI I PRODAJBI A NE MOITE Cool I NA TVOITE MOJE DA SE NAMERIAT KOSYRI Cool VASPITANIETO NE MI POZVOLIAVA DA TI OTGOVORIA PO DRYG NA4IN I NEBIX JELALA DA SE PRIRAVNIA NA TVOETO NIVO Cool LEKA VE4ER уф,уф!!!не спах две нощи!!/таа и следващата/да мисля-дали да прата пантофи,или да и подаря огледало...или пьк час на психолог сложно за моя селски ум...я да си паса овцете па я на село сега превод-виШ кво всеки има правокВото иска да излага пАк теб не те засИАгат моите обИАви та така че гледаИ твоите обИАви и продажби а не моите и на твоите може да се намерИАт кОсИри вАСпитанието не ми позволИАва да то отговорИА по дрИг начин и неБиКС желала да се приравнИА на твоето ниво лека вечер-ЦЯЛОТО В СТИЛ КУУЛ!!егати кефа Tи па ква си забеуежитеуна
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eternity
new user
Неактивен
Публикации: 319
|
|
« Отговор #339 -: Април 16, 2011, 20:35:38 » |
Нагоре
|
русата, дай поне линк за кои обувки толкова гледахме
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #340 -: Април 17, 2011, 08:16:03 » |
Нагоре
|
русата, дай поне линк за кои обувки толкова гледахме мацко ма няма как да го дам тоя линк не помня,а мога да го копирам само през моя профил поли и ериа ми дадоха паролите си,намерих мацката-БРИ е ника и,от хисаря,вече имам сьобщения и на двата профила,имам адресчето и,ще ви кача направо снимката да видите обувките вече от при мен/ма сьм тьпааа-как не се сетих да ги снимам по-рано!!!!/та благодаря на всички ви-помощта беше огромна,без вас бях заникьде!!!ВЕСЕЛ ПРАЗНИК МИЛИЧКИ!!!I на тези с именяци и такива без,като мен!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ivka1986
new user
Неактивен
Публикации: 148
|
|
« Отговор #341 -: Април 17, 2011, 20:07:58 » |
Нагоре
|
|
|
« Последна редакция: Април 17, 2011, 20:11:45 от ivka1986 »
|
Активен
|
|
|
|
eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
Неактивен
Публикации: 1473
|
|
« Отговор #342 -: Април 18, 2011, 09:48:29 » |
Нагоре
|
http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=133601&cat=32Еййййй най-после се продаде таз реликва ретро гардероб .Тамън щях да го вземам !!!
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #343 -: Април 18, 2011, 14:49:29 » |
Нагоре
|
мило,а дали?!и то за стотак...тия орица са луди!! и понеже виждам че и ЕТЬРНИТИ е тук,ще кача снимка на пусти балеринки дет ви побьрках за адреса-е ся ги снимах,заедно с чантата и да кажа-платени са,вече БРИ трябва на сигура да си е взела паричките и да си ги харчи сьс здраве!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
Неактивен
Публикации: 1473
|
|
« Отговор #344 -: Април 18, 2011, 18:16:30 » |
Нагоре
|
Ейййй БИбкеее ,още ли си моташ гъзарата по почивки мааа ,аре довадай си че ората разпродадоха убавата стока маааа .Изтървай ми гардероба -ретро ,утрее и бюфета мой да купят )))
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
|
|