iviani
power user
Неактивен
Публикации: 549
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!!!
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #360 -: Април 20, 2011, 14:36:30 » |
Нагоре
|
двама се карат,трети печели,червения гердан -за мен :ще ми тичка с тези http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?mad+star&product=166570&cat=82 на МАД СТАР са
|
|
« Последна редакция: Април 20, 2011, 14:44:50 от iviani »
|
Активен
|
точна и коректна съм,поставям оценки,правете го и Вие!мога да забавя пращането на пакет или запис с няколко дни,защото съм с малко дете.винаги пиша на ЛС и обяснявам,понякога може и да съм досадна,но не искам недуразумения и затова съм много "подробна".пращам на първия дал адрес на ЛС.за нови потребители или такива с малко положителни оценки-паричките предварително,нищо лично,просто не ми се иска да "горя".
|
|
|
zorniza
power user
Неактивен
Публикации: 957
Слабите обичат реда-силните владеят хаоса
|
|
« Отговор #361 -: Април 20, 2011, 14:59:25 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
iviani
power user
Неактивен
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!!!
|
|
« Отговор #362 -: Април 20, 2011, 15:32:20 » |
Нагоре
|
зори,на теб прелгам с римлянките ,бижуто в бежаво,пак е 1 метАр
|
|
|
Активен
|
точна и коректна съм,поставям оценки,правете го и Вие!мога да забавя пращането на пакет или запис с няколко дни,защото съм с малко дете.винаги пиша на ЛС и обяснявам,понякога може и да съм досадна,но не искам недуразумения и затова съм много "подробна".пращам на първия дал адрес на ЛС.за нови потребители или такива с малко положителни оценки-паричките предварително,нищо лично,просто не ми се иска да "горя".
|
|
|
eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
Неактивен
Публикации: 1473
|
|
« Отговор #363 -: Април 20, 2011, 15:35:41 » |
Нагоре
|
http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?kolan&product=166565&cat=80Пу за мен коланаааа ,мноууу аресвам зеленкуу !! Откритието беше мое поне да се вреда в нещуу.. РАзграбихте бужутата ,римлянките ,чейлите
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #364 -: Април 20, 2011, 15:38:05 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
zorniza
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #365 -: Април 20, 2011, 15:38:57 » |
Нагоре
|
зори,на теб прелгам с римлянките ,бижуто в бежаво,пак е 1 метАр Ми шъ вземам - то нищу не устана........в квот съ вредя се е файда де....
|
|
|
Активен
|
|
|
|
iviani
power user
Неактивен
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!!!
|
|
« Отговор #366 -: Април 20, 2011, 15:39:13 » |
Нагоре
|
Ставааа,дай ножицата да кръцнем по средата КОМШУ,НАЛИ НЕМА ДА СЕ КАРАМЕ ЗА ЧЕРВЕНИЯ ГЕРДАН?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #367 -: Април 20, 2011, 15:40:23 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
zorniza
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #368 -: Април 20, 2011, 15:40:42 » |
Нагоре
|
Ауууууу стршен е................... Мъжууу шъ му потекът лигите кът на бясно куче кът мъ види.........малииии
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
Публикации: 880
|
|
« Отговор #369 -: Април 20, 2011, 15:42:12 » |
Нагоре
|
Ставааа,дай ножицата да кръцнем по средата КОМШУ,НАЛИ НЕМА ДА СЕ КАРАМЕ ЗА ЧЕРВЕНИЯ ГЕРДАН? Споко,дЪлъг е има за всичкиииии
|
|
|
Активен
|
не пазя ред на запис без да е подкрепен на ЛС коректна съм и очаквам същото
не пращам неща,които аз не бих си купила
|
|
|
zorniza
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #370 -: Април 20, 2011, 15:44:13 » |
Нагоре
|
Мър некоя сватба ни съ ли задава да избивам рибата с тоз костум на празненствотууууу Голяа работа шъ съм ма Ери - шъ искъм оркестура само кънтри да ми свири..... И от оня парфюм аку ти е останъл....да ми го пратиш по магариту да съ фъсна мали мали Няя съ плашиш магариту шъ го върна наранену и с еднъ балъ сламъ за цялъ седмицъ........
|
|
|
Активен
|
|
|
|
iviani
power user
Неактивен
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!!!
|
|
« Отговор #371 -: Април 20, 2011, 15:46:19 » |
Нагоре
|
Ауууууу стршен е................... Мъжууу шъ му потекът лигите кът на бясно куче кът мъ види.........малииии АБЕ АКО Е РИБАР...СТАВА СТРАШНО КЕПЧЕ ЗА РИБА.ЕМ С ДВА КРАЧОЛА
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #372 -: Април 20, 2011, 15:47:00 » |
Нагоре
|
Мър некоя сватба ни съ ли задава да избивам рибата с тоз костум на празненствотууууу Голяа работа шъ съм ма Ери - шъ искъм оркестура само кънтри да ми свири..... И от оня парфюм аку ти е останъл....да ми го пратиш по магариту да съ фъсна мали мали Няя съ плашиш магариту шъ го върна наранену и с еднъ балъ сламъ за цялъ седмицъ........ ПарфУма свършиии мааа ,той беше малкуу .Кът съ напръсках за свадбата един гост не остана в рестуранта ,всичко избегА .От тогава саму по свадби ма канът ама с парфУМа..Ку искаш да ти прата магаретуу и провода зеления колан ,ку ти върши работа >>
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #373 -: Април 20, 2011, 15:48:55 » |
Нагоре
|
Ауууууу стршен е................... Мъжууу шъ му потекът лигите кът на бясно куче кът мъ види.........малииии АБЕ АКО Е РИБАР...СТАВА СТРАШНО КЕПЧЕ ЗА РИБА.ЕМ С ДВА КРАЧОЛА АЗи незнам дали ша му потекът лигите ,ама със сигурност ще ослепее от ужас ))))ВЕрну за риба става ,не съм рибарка ама съм видела рибарски мрежии.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
iviani
power user
Неактивен
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!!!
|
|
« Отговор #374 -: Април 20, 2011, 15:58:49 » |
Нагоре
|
ЯД МЕ Е ВЕЧЕ,ТЕ ТОВА ГО ИЗПУСНАХ,НО ЗДРАВЕ...И БЕЗ ТОВА НЕАМ ТАКЪВ ТЕН ЗА НЕГО,НЕМА ДА МИ ОДИ
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|