{GOOGLENEWHOR}

Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 51   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СЛУШАМ И НЕ ВЯРВАМ НА ОЧИТЕ СИ - САМО ЗА НАЛУДНИЧАВО ЩУРИ! Тема 4  (Прочетена 162501 пъти)
0 Членове и 17 Гости преглежда(т) тази тема.
eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1473

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #375 -: Април 20, 2011, 16:04:02 »
Раздели ТемаНагоре

http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=141519
Ейййй тва изби рибата в модните тенденций !!!
ЯД МЕ Е ВЕЧЕ,ТЕ ТОВА ГО ИЗПУСНАХ,НО ЗДРАВЕ...И БЕЗ ТОВА НЕАМ ТАКЪВ ТЕН ЗА НЕГО,НЕМА ДА МИ ОДИ Sad Sad
Ами щяхме да те омажим с онуйй мааа САЖДИ и щеше идеален тен да добиеш!!!Ами гледайте ,доста дреий модни са пуснали !!
Активен

Не правете това, което не искате да ви правят !!
Точна и коректна ще съм,както досега !!
Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
eria
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #376 -: Април 20, 2011, 16:07:39 »
Раздели ТемаНагоре

http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=166629
Айдееееее на мебелитееее ,дивам с екстри МЪЖ .КОйто си няма мебел и мъж веднага да се записва оти да не го изпреваря !!
Активен

iviani
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 549

БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!!!

Профил
« Отговор #377 -: Април 20, 2011, 16:22:11 »
Раздели ТемаНагоре

http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=141519
Ейййй тва изби рибата в модните тенденций !!!
ЯД МЕ Е ВЕЧЕ,ТЕ ТОВА ГО ИЗПУСНАХ,НО ЗДРАВЕ...И БЕЗ ТОВА НЕАМ ТАКЪВ ТЕН ЗА НЕГО,НЕМА ДА МИ ОДИ Sad Sad
Ами щяхме да те омажим с онуйй мааа САЖДИ и щеше идеален тен да добиеш!!!Ами гледайте ,доста дреий модни са пуснали !!
Е ТОВА Е ,ЧОВЕК ДА РАЗЧИТА НА ПРИЯТЕЛКИ WinkИ ТЕН МИ НАМЕРИХА,БЕЗ ПАРИ ДА ДАВАМ,ЧЕ СЪМ ЧУЛА  И ЗА ИЗКУСТВЕН ТЕН ПАРИ САКАТ.АМА  ,ЧЕ ПОЧЕКАМ ДО ЛЕТОТО,НА СЕЛО,НА БАБА У БОСТАНА...ЛЕЛЕ КАКАФ ТЕН КЕ ФАНА Shocked CheesyИ АКО ИМАМ КЪСМЕТА ЗА КОСТУМА ТОГАВА???
Активен

точна и коректна съм,поставям оценки,правете го и Вие!мога да забавя пращането на пакет или запис с няколко дни,защото съм с малко дете.винаги пиша на ЛС и обяснявам,понякога може и да съм досадна,но не искам недуразумения и затова съм много "подробна".пращам на първия дал адрес на ЛС.за нови потребители или такива с малко положителни оценки-паричките предварително,нищо лично,просто не ми се  иска да "горя".
iviani
power user
**
Неактивен Неактивен

БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!!!

Профил
« Отговор #378 -: Април 20, 2011, 16:28:14 »
Раздели ТемаНагоре

http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=166629
Айдееееее на мебелитееее ,дивам с екстри МЪЖ .КОйто си няма мебел и мъж веднага да се записва оти да не го изпреваря !!
АМА ТИ ПИТА ЛИ ЗА МЪЖО?ДА НЕ Е САМО ЗА ИНТЕРИОР КЪМ ДИВАНА И ФУТИОЛИТЕ???
Активен

точна и коректна съм,поставям оценки,правете го и Вие!мога да забавя пращането на пакет или запис с няколко дни,защото съм с малко дете.винаги пиша на ЛС и обяснявам,понякога може и да съм досадна,но не искам недуразумения и затова съм много "подробна".пращам на първия дал адрес на ЛС.за нови потребители или такива с малко положителни оценки-паричките предварително,нищо лично,просто не ми се  иска да "горя".
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1969

Профил
« Отговор #379 -: Април 20, 2011, 20:45:59 »
Раздели ТемаНагоре

Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesyхихиии-"дружба-2 в акцияяяяя Tongueсамо мене м,е нема/у целата схема/ Winkсамо да си останем дома или да гу нема шефа около мене у кабеларката-ше видите вие Cheesy
Активен

нЕма начин да нЕма начин!!!

http://kaprizen.com/?cat=14&img=1922726
eria
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #380 -: Април 21, 2011, 08:24:27 »
Раздели ТемаНагоре

Добро ютроооо вааа ,кокошкии.Дека сте ..Яйца ли боядисвате ??
Активен

iviani
power user
**
Неактивен Неактивен

БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!!!

Профил
« Отговор #381 -: Април 21, 2011, 08:35:18 »
Раздели ТемаНагоре

мойте яйца днес последно са на работа Cheesy,утре са си дома,ама утре е РАЗПЕТИ ПЕТЪК,не се боядисват,така,че ...чак у събота Tongueхайде дружба2-тука ли сте??? Tongue
Активен

zorniza
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 957

Слабите обичат реда-силните владеят хаоса

Профил
« Отговор #382 -: Април 21, 2011, 08:41:34 »
Раздели ТемаНагоре

УУУУУ аз шъ цапам у съботата !
Днес шъ изведа дзвер да бесней навън !
Па за магаритууу и зеленият колан ши чакам да събереш повичи работи - амчи дан разождаш добитъка за един колан мър !
Активен

Нека Коледа и Нова година влязат в дома ви
с надежда, вяра и любов !!
С цялата си душа ви желая
Весели празници
в един осмислен живот !

анимационные картинки - Новый год
bibkaribka
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 880

Профил
« Отговор #383 -: Април 21, 2011, 09:21:10 »
Раздели ТемаНагоре

мойте яйца днес последно са на работа Cheesy,утре са си дома,ама утре е РАЗПЕТИ ПЕТЪК,не се боядисват,така,че ...чак у събота Tongueхайде дружба2-тука ли сте??? Tongue
ТЦ,додох при мама на Плиска да меся козИнаци/тя да ми пасе бясовете/.Утри ша си дойда.
Русоооо,ти няма ли да идваш в нащо гето по празниците мааа?
Активен

не пазя ред на запис без да е подкрепен на ЛС
коректна съм и очаквам същото

не пращам неща,които аз не бих си купила
rusamapaumna
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #384 -: Април 21, 2011, 10:45:59 »
Раздели ТемаНагоре

ТЦ,додох при мама на Плиска да меся козИнаци/тя да ми пасе бясовете/.Утри ша си дойда.
БИБКЕ,ДОБРА ИДЕЯ МИ ДАВАШ,ДА ВИДЯ ТАТЕ И БАБА,МА...ШЕ ВИДЯ МОИТЕ ЯЙЦА КВИ ПЛАНОВЕ ИМАТ... Sad
А ЗА ЗЕЛЕНИЙО КОЛАН-НЕ СМЕЯЛИ МИ ГУ ПИПАТЕ,ЕЙЙЙ!ЩО НЕ СТЕ МИ ГО ПОКАЗАЛИ КАТ ВИ ПОКАЗАХ АЗ ЧАНТАТА И ОБУВКИТЕ БРЕ!УЖ ПРИЯТЕЛКИ Roll Eyes
Активен

skoki81
Глобален Модератор
Moderator
power user
Неактивен Неактивен

Публикации: 3134

Поканени потребители: 1

Профил
« Отговор #385 -: Април 21, 2011, 11:06:30 »
Раздели ТемаНагоре

Ей луди сте за три села  Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy
Активен

За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
eria
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #386 -: Април 21, 2011, 15:58:37 »
Раздели ТемаНагоре

БИБКЕ,ДОБРА ИДЕЯ МИ ДАВАШ,ДА ВИДЯ ТАТЕ И БАБА,МА...ШЕ ВИДЯ МОИТЕ ЯЙЦА КВИ ПЛАНОВЕ ИМАТ... Sad
А ЗА ЗЕЛЕНИЙО КОЛАН-НЕ СМЕЯЛИ МИ ГУ ПИПАТЕ,ЕЙЙЙ!ЩО НЕ СТЕ МИ ГО ПОКАЗАЛИ КАТ ВИ ПОКАЗАХ АЗ ЧАНТАТА И ОБУВКИТЕ БРЕ!УЖ ПРИЯТЕЛКИ Roll Eyes
Ша нараниш ли магарето аку ти го пратя ,имам оферта за колана + бала сено за изпът на добитъка ??МОйте яйца са готови,щерката ги боядиса .Дружката ми направи курабийките и съм готова за празник Smiley)
Скокчеее даже нещо сме се кротнали в последно време!
Активен

rusamapaumna
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #387 -: Април 22, 2011, 08:32:12 »
Раздели ТемаНагоре

МА ВЕРНО СМЕ СЕ КРОТНАЛИ БРЕ!ТРЕЕ ДА СМЕ ПОИЗГУБИЛИ ФОРМА WinkИЛИ ПА ВЕЧЕ НЕ АПЕМЕ ТОЛКУ ОТРОВНО WinkМАЦКООО/ДЕСИ!/ТВОЙТА КОЗИЦА НА СЕНО ЛИ Е БРЕ?АЙ РАЗВЬРЖИ Я МАЛКО НА СВОБОДНА ПАША-ДАЙ И ДА ДИША!ПРАЗНИЦИ СА УЖ!!ДОВЕЧЕРА КАТ СЕ ИОЗВРЬТКАМЕ ОКОЛО ЦЬРКВАТА ШЕ ОДИМЕ НА КЛЬБ-ШЕ ИМА ПАК ПОД КАМИНИ,НА КАМИНИ...ЗЕТО ТИ ЧЕ БЕРЕ СРАМ,ТВА ГО ПРАИХ НА МИНАЛИЯ ВЕЛИКДЕН...А И БЕХ ШОФЬОР,НАВРЬЩАНЕ МИ ИЗСКОЧИ ЗАЙЧЕ-БАЙЧЕ И АЗ НАТЕПАХ ЯКО СПИРАЧКИ ДА НЕ ГО СГАЗЯ-ТИЯ ДЕЦАТА НА ДРУГИЯ ДЕН РАЗДУХАЛИ НАСЕКЬДЕ-МАМА ВИ ПАЗИ ЗАЙЦИТЕ,ПРИБИРАЙТЕ Я У ЛОВНАТА ДРУЖИНКА WinkАЗ СЕ ЧУДЯ ЩО МЕ БЬЗИЧКАТ КЬОРАВО И САКАТО,МА ЕМ МИ Е ЖАЛ,ЕМ НЕ ЯДЕМ ТАКВОЗ... CheesyТА СА НЕ СЕ ЗНАЕ КОЙ КЬДЕ ШЕ ОСЬМВА Cheesy
Активен

rusamapaumna
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #388 -: Април 22, 2011, 14:08:30 »
Раздели ТемаНагоре

иииииииииииииии...на какво попаднах при "приятелката'на еми-dени...оная с"жестоките,невероятни"дрехи от англия...с резаните дьлги дьнки...
http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?Razkoshno+shalche+roza&product=59229&cat=500
тая рька не ви ли се вижда или на цветнокож,или на някой с мноооого зле поддьржан маникюр?!?!нещо ми лилавее и около,и под ноктите Coolили ми се е повредил монитора,или пьк зрението?!пффф...ся ше има да мисля кьв ли е източника на тия 'жестоки невероятни"дреи три дни,докат седне една от нас да ги види по-подробно Tongue
Активен

zorniza
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 957

Слабите обичат реда-силните владеят хаоса

Профил
« Отговор #389 -: Април 22, 2011, 14:32:51 »
Раздели ТемаНагоре

иииииииииииииии...на какво попаднах при "приятелката'на еми-dени...оная с"жестоките,невероятни"дрехи от англия...с резаните дьлги дьнки...
http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?Razkoshno+shalche+roza&product=59229&cat=500
тая рька не ви ли се вижда или на цветнокож,или на някой с мноооого зле поддьржан маникюр?!?!нещо ми лилавее и около,и под ноктите Coolили ми се е повредил монитора,или пьк зрението?!пффф...ся ше има да мисля кьв ли е източника на тия 'жестоки невероятни"дреи три дни,докат седне една от нас да ги види по-подробно Tongue

Бе нарпау си е от махалата таз ръка ако питаш мене.............. Tongue Tongue Tongue
Активен

Нека Коледа и Нова година влязат в дома ви
с надежда, вяра и любов !!
С цялата си душа ви желая
Весели празници
в един осмислен живот !

анимационные картинки - Новый год

Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 51   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: