eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
Неактивен
Публикации: 1473
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #375 -: Април 20, 2011, 16:04:02 » |
Нагоре
|
ЯД МЕ Е ВЕЧЕ,ТЕ ТОВА ГО ИЗПУСНАХ,НО ЗДРАВЕ...И БЕЗ ТОВА НЕАМ ТАКЪВ ТЕН ЗА НЕГО,НЕМА ДА МИ ОДИ Ами щяхме да те омажим с онуйй мааа САЖДИ и щеше идеален тен да добиеш!!!Ами гледайте ,доста дреий модни са пуснали !!
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #376 -: Април 20, 2011, 16:07:39 » |
Нагоре
|
http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=166629Айдееееее на мебелитееее ,дивам с екстри МЪЖ .КОйто си няма мебел и мъж веднага да се записва оти да не го изпреваря !!
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
iviani
power user
Неактивен
Публикации: 549
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!!!
|
|
« Отговор #377 -: Април 20, 2011, 16:22:11 » |
Нагоре
|
ЯД МЕ Е ВЕЧЕ,ТЕ ТОВА ГО ИЗПУСНАХ,НО ЗДРАВЕ...И БЕЗ ТОВА НЕАМ ТАКЪВ ТЕН ЗА НЕГО,НЕМА ДА МИ ОДИ Ами щяхме да те омажим с онуйй мааа САЖДИ и щеше идеален тен да добиеш!!!Ами гледайте ,доста дреий модни са пуснали !! Е ТОВА Е ,ЧОВЕК ДА РАЗЧИТА НА ПРИЯТЕЛКИ И ТЕН МИ НАМЕРИХА,БЕЗ ПАРИ ДА ДАВАМ,ЧЕ СЪМ ЧУЛА И ЗА ИЗКУСТВЕН ТЕН ПАРИ САКАТ.АМА ,ЧЕ ПОЧЕКАМ ДО ЛЕТОТО,НА СЕЛО,НА БАБА У БОСТАНА...ЛЕЛЕ КАКАФ ТЕН КЕ ФАНА И АКО ИМАМ КЪСМЕТА ЗА КОСТУМА ТОГАВА???
|
|
|
Активен
|
точна и коректна съм,поставям оценки,правете го и Вие!мога да забавя пращането на пакет или запис с няколко дни,защото съм с малко дете.винаги пиша на ЛС и обяснявам,понякога може и да съм досадна,но не искам недуразумения и затова съм много "подробна".пращам на първия дал адрес на ЛС.за нови потребители или такива с малко положителни оценки-паричките предварително,нищо лично,просто не ми се иска да "горя".
|
|
|
iviani
power user
Неактивен
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!!!
|
|
« Отговор #378 -: Април 20, 2011, 16:28:14 » |
Нагоре
|
АМА ТИ ПИТА ЛИ ЗА МЪЖО?ДА НЕ Е САМО ЗА ИНТЕРИОР КЪМ ДИВАНА И ФУТИОЛИТЕ???
|
|
|
Активен
|
точна и коректна съм,поставям оценки,правете го и Вие!мога да забавя пращането на пакет или запис с няколко дни,защото съм с малко дете.винаги пиша на ЛС и обяснявам,понякога може и да съм досадна,но не искам недуразумения и затова съм много "подробна".пращам на първия дал адрес на ЛС.за нови потребители или такива с малко положителни оценки-паричките предварително,нищо лично,просто не ми се иска да "горя".
|
|
|
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
|
|
« Отговор #379 -: Април 20, 2011, 20:45:59 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #380 -: Април 21, 2011, 08:24:27 » |
Нагоре
|
Добро ютроооо вааа ,кокошкии.Дека сте ..Яйца ли боядисвате ??
|
|
|
Активен
|
|
|
|
iviani
power user
Неактивен
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!!!
|
|
« Отговор #381 -: Април 21, 2011, 08:35:18 » |
Нагоре
|
мойте яйца днес последно са на работа ,утре са си дома,ама утре е РАЗПЕТИ ПЕТЪК,не се боядисват,така,че ...чак у събота хайде дружба2-тука ли сте???
|
|
|
Активен
|
|
|
|
zorniza
power user
Неактивен
Публикации: 957
Слабите обичат реда-силните владеят хаоса
|
|
« Отговор #382 -: Април 21, 2011, 08:41:34 » |
Нагоре
|
УУУУУ аз шъ цапам у съботата ! Днес шъ изведа дзвер да бесней навън ! Па за магаритууу и зеленият колан ши чакам да събереш повичи работи - амчи дан разождаш добитъка за един колан мър !
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
Публикации: 880
|
|
« Отговор #383 -: Април 21, 2011, 09:21:10 » |
Нагоре
|
мойте яйца днес последно са на работа ,утре са си дома,ама утре е РАЗПЕТИ ПЕТЪК,не се боядисват,така,че ...чак у събота хайде дружба2-тука ли сте??? ТЦ,додох при мама на Плиска да меся козИнаци/тя да ми пасе бясовете/.Утри ша си дойда. Русоооо,ти няма ли да идваш в нащо гето по празниците мааа?
|
|
|
Активен
|
не пазя ред на запис без да е подкрепен на ЛС коректна съм и очаквам същото
не пращам неща,които аз не бих си купила
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #384 -: Април 21, 2011, 10:45:59 » |
Нагоре
|
мойте яйца днес последно са на работа ,утре са си дома,ама утре е РАЗПЕТИ ПЕТЪК,не се боядисват,така,че ...чак у събота хайде дружба2-тука ли сте??? ТЦ,додох при мама на Плиска да меся козИнаци/тя да ми пасе бясовете/.Утри ша си дойда. Русоооо,ти няма ли да идваш в нащо гето по празниците мааа? БИБКЕ,ДОБРА ИДЕЯ МИ ДАВАШ,ДА ВИДЯ ТАТЕ И БАБА,МА...ШЕ ВИДЯ МОИТЕ ЯЙЦА КВИ ПЛАНОВЕ ИМАТ... А ЗА ЗЕЛЕНИЙО КОЛАН-НЕ СМЕЯЛИ МИ ГУ ПИПАТЕ,ЕЙЙЙ!ЩО НЕ СТЕ МИ ГО ПОКАЗАЛИ КАТ ВИ ПОКАЗАХ АЗ ЧАНТАТА И ОБУВКИТЕ БРЕ!УЖ ПРИЯТЕЛКИ
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #386 -: Април 21, 2011, 15:58:37 » |
Нагоре
|
мойте яйца днес последно са на работа ,утре са си дома,ама утре е РАЗПЕТИ ПЕТЪК,не се боядисват,така,че ...чак у събота хайде дружба2-тука ли сте??? ТЦ,додох при мама на Плиска да меся козИнаци/тя да ми пасе бясовете/.Утри ша си дойда. Русоооо,ти няма ли да идваш в нащо гето по празниците мааа? БИБКЕ,ДОБРА ИДЕЯ МИ ДАВАШ,ДА ВИДЯ ТАТЕ И БАБА,МА...ШЕ ВИДЯ МОИТЕ ЯЙЦА КВИ ПЛАНОВЕ ИМАТ... А ЗА ЗЕЛЕНИЙО КОЛАН-НЕ СМЕЯЛИ МИ ГУ ПИПАТЕ,ЕЙЙЙ!ЩО НЕ СТЕ МИ ГО ПОКАЗАЛИ КАТ ВИ ПОКАЗАХ АЗ ЧАНТАТА И ОБУВКИТЕ БРЕ!УЖ ПРИЯТЕЛКИ Ша нараниш ли магарето аку ти го пратя ,имам оферта за колана + бала сено за изпът на добитъка ??МОйте яйца са готови,щерката ги боядиса .Дружката ми направи курабийките и съм готова за празник ) Скокчеее даже нещо сме се кротнали в последно време!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #387 -: Април 22, 2011, 08:32:12 » |
Нагоре
|
МА ВЕРНО СМЕ СЕ КРОТНАЛИ БРЕ!ТРЕЕ ДА СМЕ ПОИЗГУБИЛИ ФОРМА ИЛИ ПА ВЕЧЕ НЕ АПЕМЕ ТОЛКУ ОТРОВНО МАЦКООО/ДЕСИ!/ТВОЙТА КОЗИЦА НА СЕНО ЛИ Е БРЕ?АЙ РАЗВЬРЖИ Я МАЛКО НА СВОБОДНА ПАША-ДАЙ И ДА ДИША!ПРАЗНИЦИ СА УЖ!!ДОВЕЧЕРА КАТ СЕ ИОЗВРЬТКАМЕ ОКОЛО ЦЬРКВАТА ШЕ ОДИМЕ НА КЛЬБ-ШЕ ИМА ПАК ПОД КАМИНИ,НА КАМИНИ...ЗЕТО ТИ ЧЕ БЕРЕ СРАМ,ТВА ГО ПРАИХ НА МИНАЛИЯ ВЕЛИКДЕН...А И БЕХ ШОФЬОР,НАВРЬЩАНЕ МИ ИЗСКОЧИ ЗАЙЧЕ-БАЙЧЕ И АЗ НАТЕПАХ ЯКО СПИРАЧКИ ДА НЕ ГО СГАЗЯ-ТИЯ ДЕЦАТА НА ДРУГИЯ ДЕН РАЗДУХАЛИ НАСЕКЬДЕ-МАМА ВИ ПАЗИ ЗАЙЦИТЕ,ПРИБИРАЙТЕ Я У ЛОВНАТА ДРУЖИНКА АЗ СЕ ЧУДЯ ЩО МЕ БЬЗИЧКАТ КЬОРАВО И САКАТО,МА ЕМ МИ Е ЖАЛ,ЕМ НЕ ЯДЕМ ТАКВОЗ... ТА СА НЕ СЕ ЗНАЕ КОЙ КЬДЕ ШЕ ОСЬМВА
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #388 -: Април 22, 2011, 14:08:30 » |
Нагоре
|
иииииииииииииии...на какво попаднах при "приятелката'на еми-dени...оная с"жестоките,невероятни"дрехи от англия...с резаните дьлги дьнки... http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?Razkoshno+shalche+roza&product=59229&cat=500тая рька не ви ли се вижда или на цветнокож,или на някой с мноооого зле поддьржан маникюр?!?!нещо ми лилавее и около,и под ноктите или ми се е повредил монитора,или пьк зрението?!пффф...ся ше има да мисля кьв ли е източника на тия 'жестоки невероятни"дреи три дни,докат седне една от нас да ги види по-подробно
|
|
|
Активен
|
|
|
|
zorniza
power user
Неактивен
Публикации: 957
Слабите обичат реда-силните владеят хаоса
|
|
« Отговор #389 -: Април 22, 2011, 14:32:51 » |
Нагоре
|
иииииииииииииии...на какво попаднах при "приятелката'на еми-dени...оная с"жестоките,невероятни"дрехи от англия...с резаните дьлги дьнки... http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?Razkoshno+shalche+roza&product=59229&cat=500тая рька не ви ли се вижда или на цветнокож,или на някой с мноооого зле поддьржан маникюр?!?!нещо ми лилавее и около,и под ноктите или ми се е повредил монитора,или пьк зрението?!пффф...ся ше има да мисля кьв ли е източника на тия 'жестоки невероятни"дреи три дни,докат седне една от нас да ги види по-подробно Бе нарпау си е от махалата таз ръка ако питаш мене..............
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|